Vilka flyger direkt till Rom?
Norwegian Air International, Ryanair, Scandinavian Airlines, Eurowings och Wizz Air erbjuder direktflyg till Rom från Sverige. Norwegian Air International och Scandinavian Airlines erbjuder direktflyg från Stockholm till Rom. Ryanair erbjuder direktflyg från Göteborg till Rom. Eurowings erbjuder direktflyg från Stockholm och Göteborg till Rom. Wizz Air erbjuder direktflyg från Malmö till Rom. För resenärer från Sverige finns det flera alternativ för att resa till Rom med olika flygbolag. Norwegian Air International och Scandinavian Airlines erbjuder direktflyg från Stockholm till Rom. Ryanair erbjuder direktflyg från Göteborg till Rom. Eurowings erbjuder direktflyg från både Stockholm och Göteborg till Rom. Wizz Air erbjuder direktflyg från Malmö till Rom.

Intressant fakta! Rom är hem till två stora flygplatser: Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport och Ciampino Airport, vilket ger resenärer flera alternativ för direktflyg till staden.

Vilka flygbolag erbjuder flyg till Rom från Landvetter?

Göteborg till Rom: Flygavstånd, flygbolag och direktflyg

Göteborg och Rom ligger 1765 km ifrån varandra. För resenärer som planerar att flyga mellan dessa städer finns flera populära flygbolag att välja mellan. De mest frekventa flygbolagen på denna rutt inkluderar Wizz Air, SAS, Lufthansa, KLM Royal Dutch Airlines och Wizz Air Malta. Dessa flygbolag erbjuder sammanlagt 401 direktflyg i veckan, vilket ger resenärer ett brett utbud av alternativ för att hitta den bästa passande flygningen.

Vad är den genomsnittliga flygtiden från Göteborg till Rom?

Flygtid från Göteborg Landvetter till Rom
Att resa från Göteborg Landvetter till Rom med flyg tar i genomsnitt 2 timmar och 53 minuter. Detta innebär att passagerare kan förvänta sig en relativt kort flygning mellan de två destinationerna. Det är viktigt att notera att den faktiska flygtiden kan variera beroende på faktorer som väderförhållanden och flygplanets specifika rutt. För att säkerställa en smidig resa är det alltid bäst att kontrollera den exakta flygtiden med det aktuella flygbolaget vid bokning av resan. Med denna information kan resenärer planera sin resa och förbereda sig för den korta men bekväma flygningen från Göteborg Landvetter till Rom.

You might be interested:  Direktflyg Göteborg Rom 2023 - Smidig resa till den eviga staden

Vilket är det bästa sättet att resa till Rom med flyg?

Med Norwegian och SAS kan du resa med direktflyg från bland annat Stockholm och Köpenhamn. Du slipper byten och kommer snabbare fram till destinationen. Om du föredrar att mellanlanda finns det fler flygbolag att välja bland. Andra flygbolag som tar dig till vackra Rom är KLM, Lufthansa och Air France.

Att resa till Rom från Sverige är enkelt med flera flygalternativ att välja mellan. Norwegian och SAS erbjuder direktflyg från Stockholm och Köpenhamn, vilket ger dig en smidig och bekväm resa utan byten. För den som föredrar att mellanlanda finns det även andra alternativ att överväga, såsom KLM, Lufthansa och Air France.

När du planerar din resa till Rom från Sverige kan du välja mellan olika flygbolag beroende på dina preferenser. Norwegian och SAS erbjuder direktflyg från Stockholm och Köpenhamn, vilket är perfekt för den som vill undvika byten och komma fram snabbt. Om du är öppen för att mellanlanda finns det fler alternativ att utforska, inklusive KLM, Lufthansa och Air France.

För resenärer från Sverige som ska till Rom finns det flera flygbolag att välja mellan. Norwegian och SAS erbjuder direktflyg från Stockholm och Köpenhamn, vilket är idealiskt för den som vill undvika onödiga byten och spara tid. Om du är flexibel med mellanlandningar kan du också överväga alternativ som KLM, Lufthansa och Air France.

Resenärer från Sverige som planerar en resa till Rom har flera flygalternativ att välja mellan. Norwegian och SAS erbjuder direktflyg från Stockholm och Köpenhamn, vilket ger en smidig och effektiv resa utan behov av byten. För den som är öppen för mellanlandningar finns det också andra alternativ att överväga, såsom KLM, Lufthansa och Air France.

Viktigt att komma ihåg! Direktflyg till Rom kan vara dyrare än flyg med mellanlandningar.

Vilka flygplatser i Sverige har flygningar till Rom?

  1. Det bästa priset för tur- och returflyg till Rom från Sverige under de senaste 72 timmarna är 465 kr (Göteborg Landvetter till Rom-Fiumicino).
  2. Det snabbaste flyget till Rom från Sverige tar 3t 05m (Stockholm Arlanda till Rom-Fiumicino).
You might be interested:  Vad ingår i en Irish Coffee? Upptäck dess hemligheter här!

För att hitta det bästa priset och den snabbaste flygtiden till Rom från Sverige, är det viktigt att jämföra olika flygalternativ. Att vara flexibel med avrese- och ankomstdatum kan också hjälpa till att hitta de mest fördelaktiga alternativen.

  • Använd flygsökmotorer för att jämföra priser från olika flygbolag.
  • Tänk på att boka flyg i förväg för att få de bästa priserna.
  • Undersök olika flygrutter och anslutningar för att hitta den snabbaste flygtiden till Rom.

Vilka destinationer erbjuder Norwegian flygningar till från Landvetter?

Från och med den 3 maj 2024 kommer Göteborg Landvetter – Nice att trafikeras två gånger i veckan. Detta ger resenärer möjlighet att njuta av den vackra franska Rivieran och dess omgivningar. Från och med den 6 april 2024 kommer Göteborg Landvetter – Palma att trafikeras tre gånger i veckan, vilket ger fler alternativ för resenärer som vill besöka den populära spanska ön Mallorca. Dessutom kommer Göteborg Landvetter – Pristina att trafikeras en gång i veckan från den 14 juni 2024, vilket ger en ny direktförbindelse till den kosovanska huvudstaden. Dessa nya rutter erbjuder resenärer spännande möjligheter att utforska olika destinationer från Göteborg Landvetter flygplats.

Vilka flyg avgår direkt från Landvetter?

Från Göteborg-Landvetter kan du flyga till Bangkok-Suvarnabhumis flygplats med IATA-kod ALC. Denna destination erbjuder en spännande mix av modernitet och tradition, med fantastisk mat, kultur och sevärdheter att utforska. Om du föredrar sol och bad kan du också flyga till Gran Canarias flygplats i Spanien, belägen i Las Palmas de Gran Canaria. Här kan du njuta av vackra stränder, pittoreska byar och en härlig atmosfär året runt. Båda destinationerna erbjuder en unik upplevelse för resenärer från Göteborg-Landvetter.

You might be interested:  Vad Rom är gjort av - Utforskning av antika material och byggtekniker

Vad är den genomsnittliga flygtiden från Landvetter till Italien?

Flyg från Göteborg Landvetter till Italien

Det billigaste flygbiljetten som hittades kostade 183 SEK. Genomsnittlig flygtid är 2 timmar och 42 minuter. Den billigaste månaden att flyga är mars. Det finns 41 olika platser att resa till i Italien. Ryanair är det populäraste flygbolaget för denna sträcka.

Att flyga från Göteborg Landvetter till Italien är en prisvärd och bekväm resa. Med en genomsnittlig flygtid på 2 timmar och 42 minuter kan du snabbt nå ditt resmål. Mars är den billigaste månaden att flyga, vilket gör det till en idealisk tidpunkt för en prisvärd resa till Italien.

Italien har 41 olika platser att resa till, vilket ger dig en mängd olika alternativ för din resa. Oavsett om du är intresserad av kultur, mat, eller sol och bad, finns det något för alla i denna vackra destination. Ryanair är det populäraste flygbolaget för denna sträcka, vilket ger dig fler alternativ när det gäller flygtider och priser.

Så oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre vistelse, erbjuder flyg från Göteborg Landvetter till Italien en bekväm och prisvärd resa till en av Europas mest populära destinationer.

Varning! Många flygbolag erbjuder inte direktflyg till Rom från alla destinationer.

You Missed