Flyg Till Rom Från Skavsta

 1. Flygbiljetter till Rom från 324 SEK enkelresa.
 2. Flexibla datum för att hitta de bästa biljettpriserna NYO–ROM.
 3. Om du har flexibla resedatum kan du med Skyscanners ‘Hel månad’-funktion hitta den billigaste månaden, och till och med dagen, för flyg till Rom från Stockholm Skavsta.
 4. Ställ in prisbevakning.
 • Du kan hitta enkelresor till Rom från endast 324 SEK.
 • Använd flexibla datum för att hitta de bästa biljettpriserna för flyg från Stockholm Skavsta till Rom.
 • Skyscanners ‘Hel månad’-funktion kan hjälpa dig att hitta den billigaste månaden och dagen för din resa till Rom.
 • Ställ in prisbevakning för att få aviseringar om prisförändringar för flygbiljetter till Rom.

Vilka flygbolag erbjuder flyg från Skavsta?

Från Stockholm Skavsta Airport erbjuds direktflyg till flera populära destinationer i Europa. Norwegian, Wizz Air och Lumiwings är några av de flygbolag som trafikerar från flygplatsen och erbjuder resenärer möjligheten att nå spännande platser runt om i världen.

1. Norwegian – Ett av de ledande flygbolagen i Skandinavien, Norwegian erbjuder direktflyg till flera destinationer från Stockholm Skavsta Airport. Med ett brett utbud av resmål i Europa kan resenärer enkelt hitta en passande destination för sin nästa resa.

2. Wizz Air – Med fokus på lågprisflygningar, Wizz Air är ett populärt val för resenärer som söker prisvärda alternativ till olika europeiska städer. Från Stockholm Skavsta Airport erbjuder Wizz Air flera direktflyg till spännande resmål.

3. Lumiwings – Ett mindre flygbolag som erbjuder direktflyg till olika destinationer i Europa. Med fokus på bekvämlighet och tillgänglighet, ger Lumiwings resenärer möjligheten att utforska nya platser från Stockholm Skavsta Airport.

Resenärer från Stockholm Skavsta Airport kan enkelt nå populära destinationer som London, Barcelona, Rom, Budapest, Warszawa och många fler. Med ett brett utbud av flygbolag och resmål finns det något för alla typer av resenärer, oavsett om det är för affärsändamål eller nöjesresor.

Vilka destinationer erbjuder Wizzair flyg till från Skavsta?

Wizz Air är det största lågprisflygbolaget i Central- och Östeuropa och erbjuder billiga flyg till flera destinationer från Stockholm Skavsta flygplats. Bolaget har flyg till Belgien, Ungern, Litauen, Norra Makedonien, Polen, Rumänien och Serbien.

Belgien: Wizz Air erbjuder flyg till Bryssel, en stad känd för sitt historiska och kulturella arv samt för att vara värd för EU-institutionerna.

Ungern: Budapest, huvudstaden i Ungern, är en av de mest populära destinationerna och erbjuder en rik kulturell upplevelse med sina termalbad och imponerande arkitektur.

You might be interested:  Hur lång tid tar det att flyga till Rom - En komplett guide

Litauen: Wizz Airs flyg till Litauen tar dig till Vilnius, en stad med en vacker gammal stadskärna och en rik historia.

Polen: Warszawa och Krakow är två av de polska destinationerna som Wizz Air flyger till. Båda städerna erbjuder en fascinerande blandning av historia och modernitet.

 • Belgien: Bryssel
 • Ungern: Budapest
 • Litauen: Vilnius
 • Polen: Warszawa, Krakow

Wizz Airs breda utbud av destinationer gör det enkelt för resenärer från Stockholm att utforska olika länder i Central- och Östeuropa till överkomliga priser.

Vilka destinationer erbjuder direktflyg från Skavsta?

I Sverige finns det många fantastiska erbjudanden för billiga flygresor till spännande destinationer. Några av de lockande erbjudandena inkluderar:

 • Flyg med Ryanair från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk för endast 17 kr.
 • Flyg med Wizz Air Malta från Stockholm Skavsta flygplats till Bukarest för endast 24 kr.
 • Flyg med airBaltic från Stockholm Skavsta flygplats till Riga för endast 31 kr.

Dessa priser gör det möjligt för resenärer att upptäcka spännande destinationer till otroligt låga kostnader. Sverige är en perfekt utgångspunkt för att utforska olika delar av Europa till förmånliga priser. Med sådana erbjudanden är det enkelt att planera spännande resor utan att spräcka budgeten. Ta chansen att upptäcka nya platser och kulturer till ett överkomligt pris.

Vilka destinationer kan man nå från Norrköpings flygplats?

Från Norrköping flygplats (NRK) kan du resa till flera populära destinationer i Europa. Om du är intresserad av sol och bad kan du flyga till Antalya i Turkiet, där du kan njuta av vackra stränder och en rik kultur. En biljett för en resa till Antalya kan hittas från så lågt som 811 kr för en avgång den 18 oktober.

För en mer historisk och kulturell upplevelse kan du välja att resa till Rhodes i Grekland. Här kan du utforska antika ruiner och njuta av den vackra medelhavsmiljön. En biljett till Rhodes kan hittas från 1 747 kr för en avgång den 25 oktober.

Om du föredrar en mer avslappnad atmosfär kan du överväga att resa till Visby på Gotland, Sverige. Visby är känt för sina medeltida murar och charmiga atmosfär. Det finns inga angivna priser för denna destination, men det är definitivt värt att utforska om du är intresserad av svensk historia och kultur.

För en mer exotisk upplevelse kan du välja att resa till Larnaca på Cypern. Här kan du njuta av vackra stränder och det kristallklara Medelhavet. En biljett till Larnaca kan hittas från 1 781 kr för en avgång den 18 oktober.

Resor till dessa destinationer kan vara en fantastisk möjlighet att utforska olika kulturer och landskap. Oavsett om du föredrar sol och bad, historia och kultur eller bara en avkopplande atmosfär, finns det något för alla på dessa destinationer.

Intressant fakta! Resan från Skavsta till Rom tar cirka 2 timmar och 30 minuter.

Vilka destinationer erbjuder Norwegian flyg till från Skavsta?

Från och med april 2023 kommer det norska flygbolaget Norwegian att erbjuda direktflyg från Stockholm Skavsta Airport till två nya destinationer i Spanien: Alicante och Malaga. Detta innebär att resenärer från Sverige kommer att ha ännu fler alternativ när de planerar sin resa till soliga Spanien.

You might be interested:  Hållbarhetsutmaningen - Att öppna en burk med rom i Rom

Direktflyg till Alicante och Malaga från Stockholm Skavsta Airport ger resenärer möjligheten att snabbt och bekvämt nå populära destinationer på den spanska solkusten. Detta kan vara särskilt lockande för svenska resenärer som söker efter sol och avkoppling.

Att kunna flyga direkt från Stockholm Skavsta Airport till Alicante och Malaga ger resenärer möjlighet att undvika onödiga mellanlandningar och spara tid på resan. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för resenärer som vill maximera sin tid på resmålet.

För resenärer som planerar en resa till Spanien från Sverige, kan de nya direktflygen från Stockholm Skavsta Airport till Alicante och Malaga vara ett bekvämt och lockande alternativ.

– Direktflyg från Stockholm Skavsta Airport till Alicante och Malaga
– Möjlighet att undvika mellanlandningar och spara tid på resan
– Lockande alternativ för svenska resenärer som planerar en resa till Spanien

Intressant fakta! Flygplatsen erbjuder bekväma parkeringsmöjligheter och en rad olika transportalternativ till och från Rom.

Vad har skett med Wizz Air?

Wizz Air: Flygförseningar idag
Idag var 0.00% av inrikesflygen och 0.24% av internationella flyg med Wizz Air försenade med över 3 timmar. Det innebär att under en 24-timmarsperiod var 1 flyg försenat. Om du är en passagerare som anländer till din destination mer än 3 timmar för sent kan du ha rätt till ersättning. Det är viktigt att känna till dina rättigheter som flygresenär, särskilt när det gäller förseningar. Här är några tips för att hantera en försenad flygning:

 • Kontakta flygbolaget: Om din flygning är försenad, se till att kontakta Wizz Air för att få information om din situation och eventuell ersättning.
 • Känn till dina rättigheter: Enligt EU-förordningen har passagerare rätt till ersättning om deras flygning är försenad med över 3 timmar vid ankomst till destinationen.
 • Dokumentera förseningen: Se till att spara all relevant dokumentation, inklusive boardingkort och kvitton för eventuella kostnader som uppstår till följd av förseningen.
 • Ansök om ersättning: Om du uppfyller kriterierna för ersättning enligt EU-förordningen, se till att ansöka om ersättning från Wizz Air.
 • Var medveten om dina alternativ: Om din flygning är försenad, överväg alternativa transportmöjligheter eller boende om förseningen är betydande.
You might be interested:  Hur länge håller ljus rom? En guide till lagring och hållbarhet

Att vara förberedd och informerad kan hjälpa dig att hantera en flygförsening på ett effektivt sätt och säkerställa att du får den ersättning du har rätt till.

När planerar Ryanair att återuppta flygningar från Skavsta?

Stockholm Skavsta Airport kämpar med minskad trafik när Ryanair flyttar till Arlanda

När vintertidtabellen tar sin början och Ryanair börjar flyga från Stockholm Arlanda Airport, lämnar flygplatsen Stockholm Skavsta Airport. Detta innebär att Skavsta endast kommer att ha trafik med Wizz Air under vinterperioden. Detta är en betydande förändring för Skavsta, som tidigare varit en viktig bas för Ryanair.

Enligt källor kan Ryanair dock återkomma till Skavsta under våren år 2022, vilket ger hopp om en återhämtning för flygplatsen. För närvarande är det dock en utmanande tid för Skavsta, som måste anpassa sig till den minskade trafiken och förlusten av en av sina största flygbolag.

För att se hur denna förändring påverkar resenärer och flygtrafiken, kan vi jämföra antalet flygningar och destinationer från de båda flygplatserna. Nedan följer en tabell som visar antalet flygningar och destinationer för Ryanair och Wizz Air från Stockholm Arlanda Airport och Stockholm Skavsta Airport.

Flygplats Flygbolag Antal flygningar Destinationer
Stockholm Arlanda Airport Ryanair Varierande Varierande
Stockholm Arlanda Airport Wizz Air Varierande Varierande
Stockholm Skavsta Airport Wizz Air Begränsad Begränsad

Denna tabell visar tydligt att Skavsta kommer att ha betydligt färre flygningar och destinationer jämfört med Arlanda under den kommande perioden. Det är viktigt att följa utvecklingen för att se hur Skavsta anpassar sig till denna förändring och om Ryanair återvänder till flygplatsen under våren 2022.

Viktigt att komma ihåg! Flyg till Rom från Skavsta

Vilka avgångar finns från Nyköping?

Populära flyg från Stockholm – Skavsta

Om du planerar att resa från Stockholm – Skavsta flygplats, har du flera spännande destinationer att välja mellan. Här är några av de mest populära flygningarna från Skavsta:

Från Till Flygnummer
Nyköping Krakow NYO – KRK
Nyköping Belgrad NYO – BEG
Nyköping Alicante NYO – ALC

Nyköping – Krakow (NYO – KRK) är en populär rutt för resenärer som vill uppleva den historiska staden Krakow i Polen. Belgrad (NYO – BEG) lockar med sin rika kultur och spännande sevärdheter. Alicante (NYO – ALC) är ett perfekt val för solälskare med sina vackra stränder och avslappnade atmosfär.

Dessa är bara några av de spännande destinationerna du kan nå från Stockholm – Skavsta flygplats. Oavsett om du är ute efter kultur, sol och bad eller äventyr, finns det ett flyg för dig!

Intressant fakta! Skavsta flygplats har en årlig passagerarkapacitet på över 2 miljoner resenärer.

You Missed