Tåg Till Rom Från Stockholm

 1. Avståndet mellan Stockholm Central och Roma (Rom) är 1977 kilometer.
 2. Den genomsnittliga restiden är 1 dag 6 timmar 22 minuter och det finns ungefär 17 tåg per dag som kör mellan Stockholm Central och Roma (Rom).
 3. Det första tåget avgår från Stockholm Central vid 05:02 och det sista vid 23:02.

Det är möjligt att resa med tåg från Stockholm Central till Roma (Rom) med en genomsnittlig restid på 1 dag 6 timmar 22 minuter. Det finns cirka 17 tåg per dag som erbjuder denna rutt, med det första tåget som avgår klockan 05:02 och det sista klockan 23:02.

Vilka tåg som går på natten finns i Europa?

Tåget till Hamburg och vidare äventyr

Sugen på en spännande tågresa? Ta nattåget till Hamburg och upptäck en värld av möjligheter. Här är några fantastiska destinationer att utforska:

 • Berlin: Storstadsmetropolen Berlin har något för alla! Från historiska sevärdheter till trendiga kvarter, det finns alltid något att upptäcka.
 • München: Res vidare till Bayerns huvudstad och upplev den bayerska kulturen och charmiga atmosfären.
 • Dresden: Bara två timmar från Berlin ligger Dresden med sina vackra byggnader och närheten till Elbe. En perfekt dagsutflykt!
 • Tjeckien: Ta tåget till Tjeckien och utforska landets rika historia och vackra landskap.
 • Italien: Drömmer du om Italien? Fortsätt din tågresa söderut och upplev allt från pittoreska byar till storstäder som Rom och Milano.
You might be interested:  Kan Rome - Total War köras på Windows 10? En komplett guide

Oavsett om du är sugen på kultur, natur eller gastronomiska äventyr, så har tåget till Hamburg och dess omgivande regioner något för alla resenärer. Så varför vänta? Ge dig ut på ett spännande tågäventyr redan idag!

Vilket är det bästa sättet att resa till Italien?

 1. Det bästa priset för tur- och returflyg till Italien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 805 kr (Göteborg Landvetter till Rom-Fiumicino).
 2. Det snabbaste flyget till Italien från Sverige tar 2t 40m (Stockholm Arlanda till Milano-Linate).

Om du letar efter billiga flyg till Italien från Sverige, kan det vara värt att överväga att boka i förväg eller vara flexibel med dina resedatum. Att använda jämförelsesajter för flygbiljetter kan också hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena.

 • Att vara flexibel med avrese- och ankomstdatum kan hjälpa dig att hitta billiga flyg till Italien.
 • Jämförelsesajter för flygbiljetter kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena för flyg till Italien från Sverige.

Vilka destinationer kan man nå med tåg från Sverige?

Resa med tåg i Europa
Att resa med tåg i Europa är ett bekvämt och miljövänligt sätt att utforska olika länder. Du kan enkelt ta tåget till länder som Frankrike, Italien, Spanien och många andra. Tågresor ger dig möjlighet att bekvämt upptäcka olika kulturer och se fantastiska landskap längs vägen. Med ett omfattande tågnätverk kan du enkelt planera din resa och njuta av en avkopplande och stressfri upplevelse. Oavsett om du reser till Österrike för att njuta av alpernas skönhet eller till Grekland för dess rika historia, kommer tågresor att ge dig en minnesvärd och smidig resa. Så nästa gång du planerar en resa till Europa, överväg att ta tåget för att uppleva allt detta fantastiska kontinent har att erbjuda.

You might be interested:  Ontdek de perfecte rum voor de beste mojito

Är det möjligt att få sömn på ett nattåg?

Res bekvämt med våra nattåg och vakna utvilad
Våra nattåg erbjuder olika alternativ för att säkerställa en bekväm resa. Du kan välja att resa i liggvagn, sovvagn eller sittvagn beroende på dina preferenser. Att resa med nattåg är ett smart val eftersom du kan utnyttja din restid till att sova och ändå komma fram till din destination i tid för frukost. Du kan luta dig tillbaka och njuta av att susa fram genom landskapet medan du sover, vilket gör resan både avkopplande och effektiv. Med våra nattåg kan du verkligen få ut det mesta av din resa och vakna utvilad och redo för dagen som väntar.

Vad är priset för att resa med nattåg?

Nattågsresor tillgängliga fram till oktober 2024
Nu har du möjlighet att planera och boka dina nattågsresor ända fram till oktober 2024. Med priser från endast 49 € kan du njuta av en bekväm och avkopplande resa i din egen kupé. För en ännu mer lyxig upplevelse finns alternativ med kupéer som har dusch tillgängliga från 69 €. Detta ger dig möjligheten att anpassa din resa efter dina behov och preferenser.

För de som föredrar att resa med sin bil, erbjuds möjligheten att ta med den på nattåget. Detta ger dig friheten att utforska din destination på ett smidigt och bekvämt sätt. Ankom utvilad och redo att utforska allt som din destination har att erbjuda.

För att underlätta din planering och bokning av resan, se nedan för en översiktlig tabell med prisinformation och tillgängliga alternativ.

You might be interested:  Den sista kejsaren av Rom - En historisk berättelse
Resalternativ Pris
Egen kupé Från 49 €
Kupé med dusch Från 69 €
Biltransport Pris varierar

Dessa alternativ ger dig flexibilitet och valmöjligheter för att skräddarsy din resa efter dina önskemål. Oavsett om du reser för nöjes skull eller i affärssyfte, kan du se fram emot en bekväm och avkopplande resa med nattåget. Planera din resa redan idag och se fram emot en smidig och behaglig resa till din önskade destination.

Från vilka platser i Sverige kan man resa med tåg?

Våra mest populära reselinjer i Sverige inkluderar

 • Resa Stockholm-Östersund.
 • Resa Stockholm-Sundsvall.
 • Resa Stockholm-Karlstad.
 • Resa Stockholm-Borlänge.
 • Resa Stockholm-Borås.
 • Resa Stockholm-Åre.
 • Resa Göteborg-Åre.

Dessa destinationer erbjuder en mångfald av upplevelser och sevärdheter. Från den pulserande huvudstaden Stockholm till de vackra landskapen i Östersund och Sundsvall, det finns något för alla att utforska. Karlstad och Borlänge lockar med sin charmiga atmosfär och rika kulturliv, medan Borås och Åre erbjuder spännande äventyr och utomhusaktiviteter. Oavsett om du är ute efter stadspuls eller naturupplevelser har Sverige något att erbjuda för alla resenärer.

Preste atenção! Var beredd på att resan kan vara ansträngande och se till att ha tillräckligt med mat och dryck med dig.

You Missed