Direktflyg Göteborg Rom 2023
Wizz Air blir ensamma operatörer på sträckan mellan Göteborg Landvetter Airport (GOT) och Rom Fiumicino Airport (FCO). Detta är första gången på två år som sträckan trafikeras. Från och med den 30 april 2023 kommer Wizz Air att erbjuda två flygningar i veckan, på onsdagar och söndagar, med en Airbus 321 Neo. Detta schema kommer att gälla året runt.

Wizz Airs beslut att trafikera denna sträcka kan vara en positiv nyhet för resenärer som vill besöka Rom från Göteborg. Med två flygningar i veckan erbjuds ökad flexibilitet för resenärer som planerar en resa till den italienska huvudstaden. Dessutom kan Wizz Airs val av Airbus 321 Neo, med dess moderna och bränsleeffektiva design, bidra till minskad miljöpåverkan jämfört med äldre flygplanstyper.

För resenärer som planerar att resa mellan Göteborg och Rom kan det vara värdefullt att notera att Wizz Airs flygningar kommer att avgå från Göteborg Landvetter Airport, den näst största flygplatsen i Sverige. Flygplatsen är belägen cirka 20 kilometer öster om Göteborgs centrum och erbjuder en rad bekvämligheter och service för resenärer, inklusive restauranger, butiker och lounges.

– Wizz Air blir ensamma operatörer på sträckan mellan GOT och FCO.
– Flygningarna kommer att äga rum två gånger i veckan, året runt.
– Wizz Air kommer att använda en Airbus 321 Neo för denna sträcka.
– Göteborg Landvetter Airport erbjuder bekvämligheter och service för resenärer.

Vilka är de som reser från Landvetter till Rom med flyg?

Wizz Air ensamma om att trafikera Göteborg Landvetter Airport – Rom Fiumicino Airport

Wizz Air kommer att vara det enda flygbolaget som trafikerar sträckan mellan Göteborg Landvetter Airport (GOT) och Rom Fiumicino Airport (FCO). Detta är ett välkommet tillskott då sträckan har varit otrafikerad i hela två år. Från och med den 30 april 2023 kommer resenärer att kunna njuta av två flygningar i veckan, på onsdagar och söndagar, året runt. Flygningarna kommer att utföras med en Airbus 321 Neo, vilket erbjuder modern komfort och effektivitet.

You might be interested:  Tågresan från Rom till Neapel - Upptäck Italiens vackra landskap

Resor mellan Göteborg och Rom blir enklare

Med Wizz Airs nya flygningar mellan Göteborg och Rom kommer resenärer att ha fler alternativ för att utforska den italienska huvudstaden. Den ökade tillgängligheten skapar möjligheter för både affärsresenärer och turister att upptäcka Roms rika historia, kultur och gastronomi. Dessutom kan resenärer från Rom enkelt nå Göteborg och uppleva den svenska västkustens charm.

Upplev Airbus 321 Neo

Wizz Airs Airbus 321 Neo erbjuder en modern och bekväm flygupplevelse. Med avancerad teknik och bränsleeffektivitet är detta flygplan en miljövänligare alternativ för resenärer som värdesätter hållbarhet. Den rymliga kabinen och avancerade underhållningssystemet gör resan mellan Göteborg och Rom både bekväm och underhållande.

Utforska Göteborg Landvetter Airport

Göteborg Landvetter Airport är en av Sveriges största flygplatser och erbjuder moderna faciliteter och bekvämligheter för resenärer. Med ett brett utbud av shopping- och matställen kan resenärer njuta av en trevlig upplevelse innan avresa. Dessutom erbjuder flygplatsen smidiga transportalternativ till och från Göteborgs stadskärna.

Planera din resa

Med Wizz Airs nya flygningar mellan Göteborg och Rom kan resenärer nu börja planera sina resor för att utforska både Sverige och Italien. Oavsett om det är för affärer eller nöje, erbjuder denna nya flyglinje spännande möjligheter för resenärer att upptäcka två fantastiska destinationer.

Vilka destinationer erbjuder Ryanair flyg till från Göteborg?

Ryanair expanderar sitt utbud från Göteborg

Med Ryanairs nuvarande destinationer från Göteborg har resenärer ett brett utbud av lågprisalternativ till populära europeiska städer. Från Göteborg kan man flyga till London/Stansted, Warszawa/Modlin, Edinburg, Milano/Bergamo, Zadar/Kroatien, Pisa, Rom och Palma. Denna mångfald av destinationer gör det enkelt för resenärer att utforska olika delar av Europa till överkomliga priser.

You might be interested:  Upptäck bekvämligheten med direktflyg till Turin

Michael O’Leary – En framgångsrik affärsman

Som vd för Ryanair har Michael O’Leary inte bara skapat ett framgångsrikt lågprisbolag utan har också blivit en av Irlands mest förmögna personer. Hans strategi att erbjuda prisvärda flygningar till olika destinationer har lockat många resenärer och bidragit till bolagets framgång. O’Learys affärssinne och vision har varit avgörande för Ryanairs tillväxt och popularitet.

Destination Land
London/Stansted Storbritannien
Warszawa/Modlin Polen
Edinburg Storbritannien
Milano/Bergamo Italien
Zadar Kroatien
Pisa Italien
Rom Italien
Palma Spanien

Med dessa destinationer erbjuder Ryanair resenärer möjligheten att utforska olika delar av Europa, från historiska städer som Rom till soliga stränder i Palma, till överkomliga priser.

Vilka destinationer har direktflyg från Göteborg med SAS?

Resa till soliga destinationer från Göteborg
Planerar du en resa från Göteborg till en solig destination? Vi erbjuder flyg till flera spännande platser, inklusive Malaga, Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca, Sevilla, Ibiza och Teneriffa. Oavsett om du är ute efter en avkopplande strandsemester eller en kulturell upplevelse, har vi resmål som passar alla. Boka din resa idag och upplev världen tillsammans med oss.

Upptäck spännande resmål från Göteborg
Från Göteborg kan du flyga till en rad spännande destinationer. Njut av solen och havet i Malaga, Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca, Sevilla, Ibiza och Teneriffa. Oavsett om du föredrar storstadspulsen, vackra stränder eller spännande kultur, har vi resmål som passar alla smaker. Boka din resa idag och låt äventyret börja.

Res till soliga destinationer från Göteborg
Drömmer du om en solig semester? Från Göteborg erbjuder vi flyg till flera fantastiska destinationer, inklusive Malaga, Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca, Sevilla, Ibiza och Teneriffa. Oavsett om du vill utforska historiska sevärdheter, koppla av på vackra stränder eller uppleva spännande nattliv, har vi resmål som passar alla intressen. Boka din resa idag och se fram emot en minnesvärd semester.

You Missed