The Best Exotic Marigold Hotel 2

The Second Best Exotic Marigold Hotel ( : O Exótico Hotel Marigold 2 ) är en film från 2015 som regisserades av..

Sinopse

Muriel Donnelly och Sonny Kapoor reser till San Diego, Kalifornien för att föreslå en plan för Ty Burley, en magnat inom hotellbranschen. Planen går ut på att köpa och öppna ett andra hotell i Indien som ett komplement till The Best Exotic Marigold Hotel. De får veta att en affärsinspektör kommer anonymt att besöka Indien för att utvärdera projektet. När Evelyn Greenslade återvänder från Jaipur får hon jobb som tyginköpare. Vid 79 års ålder är hon orolig över att arbetet kommer kräva mycket ansvar och omfattande resor.

Det Bästa Exotiska Marigold Hotel 2: En fortsättning med en fantastisk ensemble

Andra viktiga roller inkluderar Norman Cousins som spelas av Ronald Pickup och Carol Parr som porträtteras av Diana Hardcastle. Sunaina och Sonny Kapoor spelas också av två andra skådespelare. Mrs. Kapoor spelas av Lillete Dubey.

Ytterligare rollkaraktärer inkluderar Guy Chambers, Ty Burley, Lavinia Beach (spelad av Tamsin Greig) samt Kushal (porträtterad av Shazad Latif). Dessa skådespelare bidrar alla till att ge liv åt berättelsen om The Best Exotic Marigold Hotel 2.

Finns det en bästa exotiska marigoldhotel 3?

Regissören John Madden har bekräftat att det inte kommer att bli en tredje del i filmserien Best Exotic Marigold Hotel, trots framgången med de två första filmerna. Detta har rapporterats av källor.

1. Enligt uppgifter från regissören John Madden kommer det inte att göras en tredje film i serien Best Exotic Marigold Hotel, även om de två tidigare filmerna var framgångsrika.

You might be interested:  Min Spännande Resa Till Spanien

2. Trots den positiva responsen på de första och andra Best Exotic Marigold Hotel-filmerna har regissör John Madden bekräftat att det inte blir någon fortsättning på serien.

3. Källor uppger att regissören John Madden har sagt nej till en tredje del i Best Exotic Marigold Hotel-serien, trots dess tidigare succé.

4. Efter framgången med både den första och andra filmen i serien har nu regissör John Madden officiellt meddelat att ingen tredje del kommer att produceras, enligt rapporterade källor.

Det Ultimata Exotiska Marigold Hotel 2

No dos Estados Unidos, o , na pontuação onde a equipe do site categoriza as opiniões da e da apenas como positivas ou negativas, o filme tem um índice de aprovação de 65% calculado com base em 187. Por comparação, com as mesmas opiniões sendo calculadas usando uma , a nota alcançada é 6/10 que é seguida do consenso dizendo que “é tão original quanto seu título – mas com um elenco tão talentoso e encantador sem esforço, isso pouco importa”.

Andra bästa exotiska Marigold Hotel utspelar sig var?

Boken utspelar sig mot bakgrunden av det livliga Bangalore, men filmen fokuserar på rörelse och färg i Jaipur, Rajasthan. Dessutom är Marigold Hotel faktiskt verkligt – det ligger i Ravla Khempur, nära en avlägsen by cirka en och en halv timme från Udaipur.

Boken tar plats i hektiska Bangalore som kuliss, medan filmen istället riktar in sig på livligheten och färgerna i Jaipur, beläget i Rajasthan. Intressant nog finns det verkligen ett Marigold Hotel – det befinner sig i Ravla Khempur, nära en avlägsen by ungefär en timme och trettio minuter ifrån Udaipur.

– Boken äger rum mot bakgrunden av Bangalore.

– Filmen betonar istället rörelsen och färgerna i Jaipur.

– Det faktiska Marigold Hotel finns beläget vid Ravla Khempur.

– Platsen ligger nära en liten by cirka 1,5 timmar ifrån Udaipur.

You might be interested:  Världens dyraste hotell

Det Bästa Exotiska Marigold Hotel 2: En fortsättning med glädje och äventyr

1. BFI (på engelska). Hämtad den 13 september 2022.

2. Variety (på engelska). Hämtad den 8 maj 2015.

3. Box Office Mojo (på engelska). Amazon. Hämtad den 8 maj 2015.

4. AdoroCinema. Hämtad den 13 september 2022.

5. Rotten Tomatoes (på engelska). Hämtad den 13 september 2022.

The Second Best Exotic Marigold Hotel är en brittisk film från 2015, regisserad av John Madden. Filmen är uppföljaren till The Best Exotic Marigold Hotel och har samma charmiga och hjärtevärmande atmosfär som sin föregångare.

Handlingen kretsar runt Sonny Kapoor (spelad av Dev Patel) som driver det populära hotellkomplexet i Indien tillsammans med Muriel Donnelly (spelad av Maggie Smith). Sonny drömmer om att expandera verksamheten och öppna ett andra hotell, men stöter på problem när han blir förälskad i Sunaina (spelad av Tina Desai) samtidigt som hans mamma börjar leta efter en lämplig brud åt honom.

Samtidigt får vi följa de äldre gästerna på hotellet: Evelyn Greenslade (Judi Dench), Douglas Ainslie (Bill Nighy), Madge Hardcastle (Celia Imrie), Norman Cousins (Ronald Pickup) och Carol Parrish (Diana Hardcastle). Deras personliga historier vävs samman på ett underhållande sätt när de navigerar genom kulturkrockar, nya romanser och livets utmaningar.

Filmen erbjuder både humoristiska och rörande ögonblick när karaktärerna utforskar vad det innebär att åldras, hitta kärlek igen och våga ta chansen på nya äventyr. Det finns också en spänningsfylld twist då den mystiske Guy Chambers dyker upp på hotellet med okända motiv.

The Second Best Exotic Marigold Hotel är en feelgood-film som hyllar livets möjligheter oavsett ålder. Med sin färgstarka indiska miljö och fantastiska ensemble av skådespelare, är det en film som kommer att få dig att skratta, gråta och känna hopp inför framtiden.

Källa: The Second Best Exotic Marigold Hotel – Wikipedia

You might be interested:  n handlar om ett hotell i Malmö som heter Quality Hotel The Mill Amiralsgatan

Is there a second Grand Budapest hotel?

Vilken oväntad överraskning att Wes Anderson vågade göra sin första uppföljare med en fortsättning på The Grand Budapest Hotel bara några månader efter att originalet visades på biodukarna. Det är verkligen spännande att se hur historien och karaktärerna utvecklas i denna nya film. Fans av den första filmen kan förvänta sig samma unika stil, färgstarka scenografi och excentriska karaktärer som gjorde originalfilmen så populär. Med tanke på Andersons talang som regissör och det fantastiska ensemblebesättningen, kommer detta säkerligen bli ännu en minnesvärd filmupplevelse. Så håll ögonen öppna för The Grand Budapest Hotel 2!

Det finns två Marigold Hotel filmer

Filmen The Best Exotic Marigold Hotel, som släpptes 2012, och dess uppföljare The Second Best Exotic Marigold Hotel, tjänade tillsammans över 221 miljoner dollar på biografer runt om i världen. Detta gjorde att det blev en attraktiv idé att göra ytterligare filmer i serien. Den framgångsrika ekonomiska prestationen visar på ett stort intresse från publiken för dessa berättelser om äldre människor som utforskar nya möjligheter och äventyr i Indien. Med tanke på den positiva responsen kan vi förvänta oss fler spännande kapitel i denna charmiga filmserie.

Muriel i The Second Best Exotic Marigold Hotel?

Muriel hoppar över receptionen, eftersom hon vet att det skulle vara dags för henne att säga adjö (det är allt utom explicit sagt att hon håller på att dö). Hon lämnar Sonny en lapp som uppmanar honom att fortsätta leva i nuet med sina nära och kära.

P.S. Muriels ord berörde Sonny djupt och han bestämmer sig för att hedra hennes minne genom att skapa en speciell plats på hotellet där gästerna kan komma ihåg sina älskade som har gått bort. Det blir ett vackert sätt för dem alla att fortsätta känna närvaron av de personer de älskar, även om de inte längre är fysiskt närvarande.

Related Post

You Missed