Quality Hotel Friends – En Vänlig Och Kvalitativ Hotellupplevelse Hej där! Jag är Quality Hotel Friends, din vänliga och pålitliga hotellkamrat. Mitt namn är inspirerat av min förmåga att skapa starka och varaktiga vänskapsband med alla som kommer till mig. Som en personifiering av mitt namn strävar jag alltid efter att ge dig den bästa hotellupplevelsen möjligt. Min plats vid Råsta Strandväg 1 gör det lätt för dig att komma till mig och njuta av allt jag har att erbjuda. Jag ser till att du känner dig välkommen från det ögonblick du kliver in genom mina dörrar. Mina rum är omsorgsfullt utformade för din bekvämlighet och erbjuder en lugn fristad där du kan koppla av och återhämta dig. Min personal är dedikerad till att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Vi finns här för att hjälpa dig med allt du behöver, oavsett om det gäller information om lokala sevärdheter eller bara en pratstund över en kopp kaffe i lobbyn. Förutom min gemytliga atmosfär erbjuder jag också ett brett utbud av faciliteter för både fritids- och affärsresenärer. Du kan träna i mitt moderna gym, ta ett uppfriskande dopp i poolen eller hålla produktiva möten i något av mina välutrustade konferensrum. Så känn dig som hemma när du bor hos mig på Quality Hotel Friends. Jag är här för att göra din vistelse minnesvärd och ge dig en hotellupplevelse utöver det vanliga. Välkommen till ditt nya hem borta från hemmet!

By Moguchiy Mstitel Mar 15, 2024

Quality Hotel Friends Råsta Strandväg 1

Quality Hotel Friends erbjuder ett komplett gym med olika styrketräningsmaskiner för alla gäster att använda. I baren eller loungen kan gästerna välja mellan ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Det är viktigt att notera att hela hotellet är rökfritt, vilket innebär att ingen rökning tillåts inom anläggningen.

Quality Hotel Friends – En presentation av faciliteter och tjänster

Quality Hotel Friends, beläget på Råsta Strandväg 1, erbjuder sina gäster en rad bekvämligheter. Hotellet har en reception som är öppen dygnet runt för att tillgodose gästernas behov och ge dem den bästa servicen under hela deras vistelse. För affärsresenärer finns det också ett businesscenter där de kan arbeta eller hålla möten.

För de som vill träna och hålla sig i form finns det även ett gym på hotellet där man kan utöva olika träningsaktiviteter och hålla igång sin hälsa. Efter träningen kan man koppla av i loungen eller baren, där man kan njuta av goda drycker och trevligt sällskap.

Sammanfattningsvis erbjuder Quality Hotel Friends vid Råsta Strandväg 1 sina gäster flera faciliteter såsom dygnet runt-reception, businesscenter, gym, lounge/bar samt rökfritt boende och restaurangmöjligheter för att göra deras vistelse så bekväm och trevlig som möjligt.

You might be interested:  Clarion Hotel Miami Airport Phone Number blir till: Clarion, den hjälpsamma hotellväxeln vid Miami Airport

Så tar man sig till Friends Arena

För att ta dig till arenan kan du enkelt åka med pendeltåget och kliva av vid Solna station. Resan tar cirka 7 minuter från Stockholm City och bara 4 minuter från Stockholm Odenplan. När du kommer ut genom den norra utgången på pendeltågsstationen tar det ungefär 10 minuter att promenera till arenan.

1. Åk med pendeltåget.

2. Kliv av vid Solna station.

3. Från Stockholm City tar resan ca 7 minuter.

4. Från Stockholm Odenplan tar resan ca 4 minuter.

5. Gå i riktning mot den norra utgången på pendeltågsstationen.

6. Promenera i cirka 10 minuter för att nå arenan.

Detta är ett smidigt sätt att ta sig till arenan och njuta av evenemang utanför stadskärnan!

Recensioner från gäster på Quality Hotel Friends Råsta Strandväg 1

Det är enkelt och säkert att göra en bokning på Quality Hotel Friends. Du behöver bara fylla i de datum du önskar för din vistelse och skicka in formuläret.

För att säkerställa tryggheten använder Quality Hotel Friends en säker server som krypterar och omvandlar kreditkortsnumret till oanvändbar information.

Jag trivdes under min vistelse, allt var trevligt och behagligt.

Petter Stordalens hotell heter?

Listan:

– Fastigheten byggs av Balder.

– Hyresgästen Clarion Hotel Draken slog upp portarna i helgen.

– Söndagen den 1 oktober öppnades Hotel Draken, Sveriges högsta hotellbyggnad på över 100 meter, i Göteborg.

Information om Quality Hotel Friends på Råsta Strandväg 1

Quality Hotel Friends ligger på Råsta Strandväg 1 i Stockholm, Sverige. Det finns flera flygplatser i närheten av hotellet. Den närmaste är Bromma flygplats (BMA), som ligger cirka 3,66 km bort. Arlanda flygplats (ARN) är också relativt nära och ligger ungefär 31,19 km från hotellet. För de som kommer från Eskilstuna finns det en annan alternativt resväg via EKT-flygplatsen, som är belägen cirka 73,44 km bort. En annan möjlig rutt går genom Västerås och deras flygplats Stockholm-Hasslo (VST), vilket tar ca 81,53 km att nå Quality Hotel Friends från denna plats. Slutligen kan man även välja att landa på Nyköping och deras flygplats Stockholm-Skavsta (NYO), vilket innebär en sträcka på omkring 89,84 km till hotellet.

You might be interested:  Bästa Västern Hotellet Baltic, din personliga oas i Sundsvall, Sverige

Museer: Upptäck spännande kulturella skatter i Sverige!

Quality Hotel Friends ligger på Råsta Strandväg 1 och har ett bra läge nära flera intressanta sevärdheter. Ett av dessa är Swedish Museum of Natural History, som ligger bara 3,04 km från hotellet. Här kan besökare utforska en mängd olika utställningar om naturhistoria och få en inblick i Sveriges rika biologiska mångfald.

Både Swedish Museum of Natural History och Sven-Harrys art museum är väl värda ett besök för de gäster som vill uppleva kultur och historia under sin vistelse på Quality Hotel Friends.

Quality Hotel Friends ligger bara 5 minuters promenad från Ulriksdal Station och erbjuder moderna bekvämligheter. Det tar endast 10 minuter med tåg till Stockholm Centralstation, vilket gör det till ett perfekt val för resenärer som vill utforska staden. På hotellet finns en rad faciliteter och tjänster som syftar till att göra vistelsen så bekväm som möjligt för gästerna.

Quality Hotel Friends ligger precis vid avfarten för E4 och E18, bara 500 meter från Ulriksdals tågstation. Här erbjuds gratis tillgång till gym och bastu. Wi-Fi finns också tillgängligt på hotellet….

Quality Hotel Friends ligger på Råsta Strandväg 1, bara en kort promenad från Solna Centrum Shopping Center och Solna Centrum tunnelbanestation. Tunnelbanan tar dig till Stockholm på endast 9 minuter.

Quality Hotel Friends ligger i Brommas distrikt i Stockholm, bara 5 minuters bilresa från Stockholm-Bromma flygplats. Detta lugna hotell erbjuder gratis Wi-Fi och parkering för sina gäster.

Ja, man kan äta på Friends Arena

Kom och njut av den avslappnade atmosfären på North Bar där du kan äta och dricka gott innan eller under evenemang. Här erbjuds läckra burgare, pizzor och våra smaskiga Finger Licking Fries!

You might be interested:  De bästa boutiquehotellen i Havanna, Kuba

Ämnet är Quality Hotel Friends Råsta Strandväg 1. Det handlar om mat- och dryckesalternativen på North Bar som finns på hotellet.

Får man ta in mat på Friends Arena?

Mat och dryck som inte köpts på arenan är inte tillåtna att tas med in. Det innefattar även snacks och drycker. För säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta med sig flaskor, oavsett material eller innehåll.

P.S. Vi erbjuder ett brett utbud av mat- och dryckesalternativ på arenan för att du ska kunna njuta av en trevlig upplevelse under evenemanget.

Friends Arena är inte samma som Avicii Arena

Stockholm Live driver följande arenor och attraktioner:

1. Avicii Arena

2. Tele2 Arena

3. Friends Arena

4. Södra Teatern

5. Kägelbanan

6. Hovet

7. Annexet

8. SkyView (åkattraktionen)

9. Betongparken (utomhusscenen)

Hotell Havsbaden ägs av Vem

År 1989 köptes Havsbaden av Inger och Anders Johansson, som genomförde en omfattande renovering. Det nya bygget invigdes i juni 1990. År 2002 skedde ett generationsskifte då döttrarna Helene Selfwin och Christina Nilsson tog över driftbolaget, medan föräldrarna Inger och Anders Johansson behöll fastigheten. De utökade verksamheten till att omfatta två anläggningar.

Related Post

You Missed