Vad Kostar En Resa Till Maldiverna

Maldiverna är en av världens mest exotiska och eftertraktade resmål. Med sina vita sandstränder, turkosblått vatten och fantastiska korallrev lockar denna ögrupp i Indiska oceanen besökare från hela världen. Men vad kostar egentligen en resa till Maldiverna? I denna artikel kommer vi att undersöka olika faktorer som påverkar priset på en resa till detta paradis, inklusive flygkostnader, boendealternativ och aktiviteter på ön. Läs vidare för att få reda på mer om hur mycket det kan kosta att uppleva allt som Maldiverna har att erbjuda.

FLYGBILJETT

KOSTNAD: 507 kronor per natt för två personer, inklusive frukost.

Priskalkyl: Kostnaden för en resa till Maldiverna

KOSTNAD: 557 kronor per natt för två personer, inklusive frukost.

Kostnaden för en resa till Maldiverna – vad kan det kosta?

KOSTNAD: Priset för en natt i en strandbungalow på Maldiverna i september är 1 760 kronor för två personer, inklusive frukost.

KOSTNAD: För två personer kostar det 2 635 kronor per natt att bo i en beach bungalow på Maldiverna i september. Detta pris inkluderar helpension.

Priserna för en resa till Maldiverna – Vad kostar det egentligen?

Kostnaden för boende på en budgetnivå under femton dagar per person uppgår till 17 854 kronor.

You might be interested:  Den Bästa Budgethotellen i Bangkok, Thailand

En resa till Maldiverna kostar ungefär 1 190 kronor per dag, eller om man delar rum blir det cirka 937 kronor.

Kostnaden för en femton dagars resa till Maldiverna, med boende på ett 4-stjärnigt hotell, kommer att landa på totalt 31 410 kronor per person.

Priset för en resa till Maldiverna inkluderar kostnaden av 2 094 kronor per dag, vilket täcker alla måltider.

Tidigare var Maldiverna en destination för smekmånadspar och förmögna människor. Det har förändrats. Idag kan du besöka Maldiverna även om du har en begränsad budget. I denna artikel ger jag dig fyra exempel på olika boendealternativ med olika priser..

Denna resa är genomförd i samarbete med Momondos Ambassadörsprogram under kampanjnamnen #momondoambassador och #letsopenourworld.

Priset för en resa till Maldiverna?

Det finns 10 olika flygbolag som erbjuder resor från Sverige till Maldiverna. Den mest populära linjen går från Landvetter flygplats i Göteborg till Malé internationella flygplats i huvudstaden Malé på Maldiverna. Resan tar i genomsnitt 15 timmar och 21 minuter enkel väg.

Det kan vara bra att veta att priset på biljetterna kan variera beroende på faktorer som tidpunkt, efterfrågan och vilket flygbolag man väljer att resa med. Det är alltid bäst att jämföra priser innan man bokar sin resa för att få det bästa möjliga erbjudandet.

Kostnaden för en resa till Maldiverna – allt du behöver veta

Välkommen till Discovering The Planet, en reseblogg för alla äventyrslystna resenärer där vi, Daniela och Göran, delar med oss av våra egna upplevelser och intryck från våra resor runt om i världen. Här kan du få inspiration och tips inför din nästa resa, oavsett om det är till närbelägna platser eller mer avlägsna destinationer. Vi strävar efter att ge dig en personlig touch genom att berätta om våra egna erfarenheter på olika platser vi har besökt. Så häng med oss på vår upptäcktsfärd runt jorden!

You might be interested:  Vad krävs för att resa till USA?

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @

Det är dyrt att leva på Maldiverna

Maldiverna är känt för att vara en dyr destination, och det är viktigt att ta hänsyn till detta när man planerar en resa dit. Det finns några faktorer som kan påverka kostnaden ytterligare. Till exempel tillkommer det 22% skatt på allt, men ibland kan den redan vara inkluderad i priset.

När det gäller boende finns det olika alternativ att välja mellan. Om man väljer en resortö i budgetklassen kan priserna vara mer överkomliga jämfört med lyxresorter. Men om man istället väljer att besöka en lokal ö så kommer priserna och reglerna se helt annorlunda ut. På dessa öar gäller sharialagar och alkohol serveras inte.

P.S.: När du planerar din resa till Maldiverna bör du också tänka på andra kostnader som flyg, mat och aktiviteter under vistelsen för att få en helhetsbild av vad resan kommer kosta dig.

Det tar olika lång tid att åka till Maldiverna med flyg

Hur lång tid tar det att flyga till Maldiverna? Det tar ungefär 11 timmar att flyga till denna vackra ögrupp i Indiska oceanen.

Var ligger Maldiverna? Maldiverna är en grupp av vackra atoller som sträcker sig som ett pärlband genom Indiska oceanen. Dessa små atoller är omgivna av fantastiska korallrev och erbjuder en unik och naturskön miljö för besökare.

You might be interested:  Vad man bör komma ihåg när man reser till Japan

P.S. Kom ihåg att ta med solkräm och badkläder när du reser till detta paradis på jorden!

Vad kostar en cola i Maldiverna?

En burk Cola på 30 cl kostar cirka 6 USD, medan en flaska vatten på 1,5 liter ligger runt 5 USD. På Maldiverna tar de ofta extra betalt för saker som normalt sett brukar ingå i priset, till exempel gym och sportanläggningar.

Vad kostar ett glas vin på Maldiverna?

Ett exempel på kostnader kan vara att en liter mineralvatten kostar cirka 40 kronor och ett glas vin (15 cl) kostar ungefär 100 kronor. Det är viktigt att ha i åtanke dessa priser när man planerar sin resa till Maldiverna för att kunna budgetera rätt och undvika överraskningar med höga utgifter.

Related Post

You Missed