Doha Airport Transit Hotel Hourly Rate

Stjärnklassificeringar baseras på en självutvärdering av hotellet samt erfarenheter från HRS och HRS-kunder. Du kan hitta detaljer under Villkor och FAQ.

Timpris för hotellrum på Oryx Airport Hotel transitonly (Doha) – gratis för HRS-gäster

  • Use of sun lounger during your stay

Timtaxa för hotell i Doha flygplats under transit

Beskrivning av boendet – välkomnande och bekvämt är hotellet vid HIA, som erbjuder passagerare exceptionella faciliteter och tjänster för att koppla av, återhämta sig och ladda upp mellan flygningar eller för kortvariga vistelser i Qatar. Oavsett om du reser i affärssyfte eller på fritid, med familjen eller utan, har detta hotell på flygplatsen utformats för att möta behoven hos alla passagerare.

Platsen för hotellet på Doha flygplats

När du bor på The Airport Hotel – Transit Only i Doha kommer du att vara ansluten till flygplatsen och bara några minuter från Vitality Wellbeing & Fitness Centre och Virgin Megastore. Detta spa-hotell ligger inom närheten av Qatar National Museum och The Mall.

Följande kreditkort accepteras av Oryx Airport Hotel transitonly (Doha):.

Finns det en plats att sova på Doha flygplats?

Unna dig en god vila för en bättre resa. Våra Sleep Lounges är designade med fokus på komfort och stil, oavsett om du behöver ta en 1-timmars powernap eller bara vill duscha, eller om du planerar att stanna över natten. Båda våra lounges finns centralt belägna inom HIA:s transit- och taxfreeområden.

Praktiska tips:

1. Powernap: Ta en kort tupplur i vår Sleep Lounge för att ladda upp energin inför din fortsatta resa.

2. Duscha: Fräscha upp dig med en snabb dusch i vår Lounge innan du går vidare till nästa destination.

You might be interested:  Tips på prisvärda hotell i Stockholm

3. Övernattning: Om du har ett långt uppehåll mellan flygen kan du njuta av en bekväm övernattning i vår Lounge för att få ut det mesta av din tid på flygplatsen.

4. Centralt läge: Vår Lounge är placerad strategiskt inom HIA:s transit- och taxfreeområden, vilket gör den lättillgänglig oavsett var ditt nästa äventyr tar dig.

Exempel:

– Efter ett långt internationellt flyg kan du unna dig själv några timmars sömn i vår Sleep Lounge innan ditt anslutningsflyg avgår.

– Om du har flera timmar mellan två flygresor kan du passa på att duscha och fräscha upp dig i vår Lounge så känner du dig pigg och redo för resten av resan.

– För affärsresenärer som behöver vara utvilade och redo för möten kan en övernattning i vår Lounge vara ett perfekt alternativ.

– Oavsett om du är på genomresa eller har tid att utforska flygplatsen, kommer du att uppskatta den centrala placeringen av vår Lounge som gör det enkelt att nå både transitområdet och taxfreebutikerna.

Timtaxa för hotell på Doha flygplats: Tjänster och faciliteter

Hiss

Övervakning av hotelllobby med videokameror

Brandsläckningssystem

Inomhuspool:

Hälsa och skönhetscenter:

Kafé/Bistro

Vad händer om jag har en mellanlandning på över 8 timmar i Doha?

Om du har en mellanlandning på Doha flygplats som varar mellan 8 och 24 timmar kan du vara berättigad till Qatar Airways stopover paid by carrier (STPC) program. Endast vissa biljettklasser är berättigade, och biljetter bokade med Avios-poäng är inte det.

Följande punkter sammanfattar informationen:

– Om din mellanlandning vid Doha flygplats varar mellan 8 och 24 timmar kan du ansöka om att delta i Qatar Airways STPC-program.

– Vissa biljettklasser är berättigade till programmet, men det gäller inte för biljetter bokade med Avios-poäng.

Timpris för hotellrum på Doha flygplats

Särskilda faciliteter för personer med funktionsnedsättning (synskadade/döva)

Antal rullstolsanpassade rum enligt DIN 18024, 18025:

Finns det dagrum på Qatar flygplats?

Oavsett om du reser i affärssyfte eller för nöjes skull, ensam eller med familjen, kommer du att upptäcka att Oryx Airport Hotel har allt du behöver. Du kan boka rummet för upp till 24 timmar.

På Oryx Airport Hotel finns det bekvämligheter och faciliteter som passar alla typer av resenärer. Det spelar ingen roll om du är på en arbetsresa eller semester, om du är ensam eller reser med din familj – hotellet har något för alla.

Du kan också vara säker på att ditt boendebehov kommer att bli väl tillgodosett eftersom rummen kan bokas i upp till 24 timmar åt gången. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa din vistelse efter dina egna behov och schema.

Timpris för hotelltjänster på Doha flygplats

Under din vistelse kan du använda solstolar. Det finns också säkerhetsfack vid receptionen där du kan förvara dina värdesaker.

Kan man bo på hotell under en mellanlandning?

Följande är några alternativ som finns tillgängliga om du behöver använda flygplatsens hotell:

You might be interested:  Den Äventyrliga Resenären: Utforska Egyptens All Inclusive Erbjudanden

1. Be om information från flygplatsens informationsdisk eller besök deras hemsida för att få reda på vilka hotellalternativ som erbjuds.

2. Kontrollera priser och tillgänglighet online genom olika bokningswebbplatser eller direkt på hotellets webbplats.

3. Jämför faciliteter och tjänster som erbjuds av olika hotell för att välja det bästa alternativet baserat på dina behov.

4. Tänk också på läget av hotellet inom flygplatsen – närmare terminalerna kan vara mer bekvämt om du har kort tid innan nästa flight.

Kom ihåg att dubbelkolla eventuella restriktioner eller krav relaterade till COVID-19 innan du gör din bokning, eftersom regler kan variera mellan olika platser och perioder.

Genom att utnyttja dessa möjligheter kan du göra din lång väntetid under mellanlandningen mer bekväm och avkopplande!

Oryx Airport Hotel transitonly (Doha): Plats och avstånd

Unfortunately there are no parking spaces available for guests of the Oryx Airport Hotel transitonly.

Finns det möjlighet att äta frukost på Oryx Airport Hotel transitonly?

Unfortunately the Oryx Airport Hotel transitonly does not offer breakfast for guests.

Fördelarna med att boka Oryx Airport Hotel transitendast via HRS

När HRS-kunder bokar Oryx Airport Hotel transitonly får de följande förmåner: användning av solstol under vistelsen.

Finns det en restaurang på Oryx Airport Hotel för transitpassagerare?

Oryx Airport Hotel transitonly är ett av de tillgängliga hotellen i Doha som erbjuder bekvämt boende för resenärer på genomresa.

Finns det luftkonditionering i hotellrummen?

Unfortunately, the hotel rooms in the Oryx Airport Hotel transitonly do not have their own air conditioning.

Kan jag avboka min bokning på Oryx Airport Hotel transitonly utan extra kostnad?

Med vår Flex rate kan HRS-kunder alltid avboka sina hotellbokningar kostnadsfritt före kl. 18:00 på incheckningsdagen.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda för att betala på Oryx Airport Hotel transitonly?

Följande betalningsmetoder accepteras på hotellet: American Express, Diners Club, Visa, Japan Credit Bureau och Mastercard.

Kan jag samla poäng och miles under en resa?

Genom ditt myHRS-konto kommer du att tjäna miles och poäng hos våra partners ‘Miles & More’ och ‘BahnBonus’ varje gång du bokar ett hotell. Mer information finns här…

Airlines provide hotel for overnight layover

1. Flygbolag brukar vanligtvis inte betala för passagerarnas utgifter (hotell, måltider osv.) vid planerade övernattningar under mellanlandningar, även om vissa flygbolag har gjort det ibland.

2. Vissa flygbolag kan dock erbjuda detta som en förmån och till och med marknadsföra det som sådant.

3. Det är viktigt att kontrollera med ditt specifika flygbolag om de erbjuder någon form av ersättning eller hjälp med hotellkostnader under längre mellanlandningar.

4. Om du behöver boka ett hotell själv kan det vara bra att undersöka möjligheten att boka ett timpris på Doha Airport Transit Hotel.

5. Timpriset gör det möjligt för dig att använda hotellets faciliteter och rum i en begränsad tid utan att behöva betala för hela natten.

You might be interested:  En beskrivning av Hilton Hotel i New York Times Square

6. Att ha tillgång till ett transit-hotell kan vara bekvämt och ge dig möjlighet att koppla av eller arbeta under din väntetid på flygplatsen.

7. Priserna för timbokning varierar vanligtvis beroende på vilken typ av rum du väljer samt den totala tiden du vill stanna där.

8. För mer information om priser och tillgänglighet bör du besöka Doha Airport Transits officiella webbplats eller kontakta dem direkt via telefon eller e-post.

9. Det är också viktigt att komma ihåg att timpriset för hotellet kan vara föremål för ändringar och beroende av tillgänglighet, så det är bäst att dubbelkolla innan du gör en bokning.

Det kostar att sova i Doha flygplats

Sov och fly på Doha Hamad International Airport (södra noden) för $163 ($̶2̶2̶3̶) – Uppdaterade priser 2024 och gästhusrecensioner – Qatar.

1. Sleep ‘n Fly är ett bekvämt alternativ för resenärer som behöver vila eller koppla av under sin transit på Doha Hamad International Airport i Qatar. Med uppdaterade priser för år 2024 erbjuder detta boende en prisvärd lösning för att få en god natts sömn innan nästa flygresa.

2. Beläget vid den södra noden av Doha Hamad International Airport, ger Sleep ‘n Fly möjlighet till timbaserat hotellboende. Resenärerna kan boka rummet efter behov och betala endast för den tid de faktiskt använder det, vilket gör det till ett flexibelt alternativ för korta vistelser.

3. Gästhuset har också fått positiva recensioner från tidigare gäster, vilket talar om dess kvalitet och servicestandarder. Detta gör att resenärerna kan känna sig trygga med sitt val av boende under sin transit genom Doha Hamad International Airport.

4. Med sina konkurrenskraftiga priser och bekväm placering inom flygplatsens område är Sleep ‘n Fly ett populärt val bland resenärer som vill ha en smidig övergång mellan sina flygresor utan att lämna terminalområdet i Doha Hamad International Airport.

Det går inte att sova i Doha flygplats transit

Sleep ‘n fly har två lounger belägna inom huvudtullfria och transitområdet på Hamad International Airport i Doha. Den södra Transit-loungen ligger i Duty Free Plaza South nära den ikoniska stora Teddybjörnen, och den norra Transit-loungen ligger i Concourse C nära Gates C30 och C31.

1. South Transit Lounge – Belägen i Duty Free Plaza South

2. North Transit Lounge – Belägen i Concourse C, nära Gates C30 och C31

Det finns flera alternativ för gratis sömn på Qatar flygplats

Doha Airport har sovområden i Concourses A, B och C. Här finns tysta rum med soffor där du kan vila. Du kan också välja att sova i stolarna eller på den mattade golvet på nivå 0 i Concourse C, som ligger nedanför Gates C20-C29.

P.S. För en extra bekväm vistelse kan du även hyra ett hotellrum på Doha Airport Transit Hotel, som erbjuder timbaserade priser för kortare uppehåll.

P.P.S Glöm inte att kolla in de olika restaurangerna och butikerna runt omkring flygplatsen för att göra din väntetid ännu trevligare!

Related Post

You Missed