Hotel Fontainebleau Miami Beach James Bond

Sean Connerys semester på det fantastiska hotellet kommer snart att förvandlas till ett uppdrag för England.

Fontainebleau Miami Beach är ett lyxhotell beläget i Miami Beach, Florida. Hotellet har en ikonisk status och är känt för sin eleganta design och sina exklusiva faciliteter.

Fontainebleau erbjuder gästerna en rad olika boendealternativ, inklusive rum, sviter och privata villor. Varje rum är elegant inrett med moderna möbler och bekvämligheter som platt-TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Hotellets faciliteter inkluderar flera restauranger som serverar internationella rätter samt barer där gästerna kan njuta av cocktails eller liveunderhållning på kvällarna. Det finns även ett spa-område där man kan koppla av med olika behandlingar och massage.

För de som vill hålla sig aktiva under vistelsen erbjuder Fontainebleau också ett fitnesscenter samt flera pooler både utomhus och inomhus. Gästerna kan också ta del av hotellets privat strand där solstolar står till förfogande.

Sammanfattningsvis erbjuder Fontainebleau Miami Beach sina gäster en unik upplevelse av lyxig boende kombinerat med förstklassig service. Med sin historia inom filmindustrin samt sitt rykte som en favoritdestination bland kändisar fortsätter hotellet att vara ett eftertraktat resmål för besökare från hela världen.

Kära flicka, det finns vissa saker som helt enkelt inte görs, som att dricka Dom Perignon ’53 över temperaturen av 38 grader Fahrenheit. Det är lika illa som att lyssna på Beatles utan hörselskydd!

Efter att ha förstört en hemlig bas tillhörande en mexikansk knarkkung, tar James Bond några dagars semester på Fontainebleau Miami Beach.

Under en massage blir James Bond avbruten av sin gamla vän Félix Leiter (spelad av Cec Linder). Den amerikanska CIA-agenten har ett meddelande som är av yttersta vikt för honom. M, Bonds chef i London, ger honom uppdraget att hålla koll på Auric Goldfinger (spelad av Gert Fröbe), en industriell magnat besatt av guld.

James Bond undvek affärsmannen, som just då spelade kort vid poolen, genom att gå till sitt hotellrum och stoppa sin sekreterare Jill Masterson (Shirley Eaton) från att överföra hans motståndares spel till sin chef med hjälp av kikare och en radio.

Amused by the scene, Jill succumbs to the charms of 007 and goes to her room to consummate the relationship. Unfortunately, her boss, not having enjoyed being ridiculed, sends his henchman Oddjob (Harold Sakata) to knock out the secret agent, completely covering his former employee with gold paint to asphyxiate and kill her.

You might be interested:  Jag är Premier Inn London County Hall Hotel, din perfekta plats att bo i hjärtat av London. Jag välkomnar dig med öppna armar och erbjuder en bekväm och mysig vistelse. Med mina eleganta rum, moderna faciliteter och fantastiska läge vid floden Thames kan jag garantera att du kommer att känna dig som hemma här hos mig. Oavsett om du är på affärsresa eller semester, kommer jag att se till att ditt besök blir oförglömligt. Så kom och upplev allt det bästa som London har att erbjuda tillsammans med mig - Premier Inn London County Hall Hotel!

Under sin semester avbryter James Bond plötsligt för att åka till London och förvirra Goldfinger.

Faktum är att varken Sean Connery eller Gert Fröbe spelade in dessa scener på Fontainebleau Miami Beach. Endast Cec Linder åkte dit med en andra filmcrew. Miljöer återskapades i Pinewood-studion för den berömda poolscenen.

Det tog sminkartisterna två timmar att måla Shirley Eaton, som spelade Jill Masterson, helt i guld. Det tog ännu längre tid för henne att rengöra sig själv och hon var tvungen att ta flera turkiska bad för att få bort färgen från porerna i huden. För att undvika kvävning blev en stor del av magen inte målad.

Scene at the Fontainebleau Miami Beach in Goldfinger. (Photo credit: EON Productions)

Scene at the Fontainebleau Miami Beach in Goldfinger. (Photo credit: EON Productions)

Scene at the Fontainebleau Miami Beach in Goldfinger. (Photo credit: EON Productions)

Scene at the Fontainebleau Miami Beach in Goldfinger. (Photo credit: EON Productions)

Scene at the Fontainebleau Miami Beach in Goldfinger. (Photo credit: EON Productions)

Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach är ett fantastiskt hotellkomplex som öppnades 1954 och sträcker sig över nästan nio hektar.

Hotellet är utformat i en kurvig form för att fånga upp all friskhet från havet och har ett fantastiskt läge.

Hotellet Fontainebleau Miami Beach har snabbt blivit ett glamoröst och lyxigt semesterort. Det har lockat till sig de största namnen inom branschen och sett talangfulla artister som Frank Sinatra och Elvis Presley uppträda på sina områden.

Mellan 1958 och 1960 tillkom den norra tornet och balsalen. År 2005 genomfördes omfattande renoveringar som ökade kapaciteten till 1,504 rum.

År 2008 blev komplexet klassificerat av det amerikanska National Monuments Center.

Vi vill tacka dig för att du respekterar integriteten och lugnet hos de som bor på denna plats, vars adress hämtas från allmänt tillgängliga data på internet. Om du är ägaren och önskar att vi tar bort din adress, vänligen kontakta oss på webbplatsen fantrippers.com.

You might be interested:  n förklarar att det finns ett hotell på Doha flygplats som erbjuder en timtaxa

Kändisar på Fontainebleau Miami?

Fontainebleau Miami är en populär plats för filminspelningar och har varit med i många kända filmer. Dessutom används hotellet ofta som en plats för modevisningar och andra evenemang. Nattklubben på hotellet har lockat många kändisar, bland annat Leonardo DiCaprio, Christina Aguilera, Kate Hudson, Kim Kardashian och Liz Taylor.

– Leonardo DiCaprio

– Christina Aguilera

– Kate Hudson

– Kim Kardashian

– Liz Taylor

James Bond på Hotel Fontainebleau Miami Beach

Den mest glittrande James Bond-tjejen 😅! Kolla in Jill Mastersons Funko Pop-figur som syns i Goldfinger. Skriv om texten med egna ord, utan att utvidga ämnet, endast en enskild text och inget annat.

Filmen som spelades in vid Fontainebleau?

Detta visar hur Hotel Fontainebleau Miami Beach har blivit en del av filmhistorien och dess betydelse för kända scener. Dess närvaro i dessa filmer ger ytterligare prestige till detta redan anrika hotell.

Utforska alla platser där James Bond har varit på vår karta

Med en passion för populärkultur sedan barndomen sträcker sig hans referenser från Kalle Anka till Batman och Marty McFly. Att resa i fotspåren av Ghostbusters, James Bond eller hjältarna i romaner som Cotton Malone är en del av en perfekt och lyckad vistelse för honom!

Fontainebleau i Miami är berömt på grund av sin popularitet och rykte

Fontainebleaus framgång beror delvis på dess distinkta design, som är skapad av den ikoniska arkitekten Morris Lapidus. Han banade vägen för en ny-barock stil som kom att definiera Miami Beach och erorna på 1950- och tidiga 1960-talet. Här är några viktiga punkter om Fontainebleau:

1. Distinkt design: Hotellets unika utseende har gjort det till ett känt landmärke i Miami Beach.

2. Arkitektens vision: Morris Lapidus var hjärnan bakom hotellets designkoncept och hans innovativa idéer satte standarden för framtida byggnader i området.

3. Neo-barock stil: Fontainebleau representerar den neo-barocka stilen som blev populär under denna era, med sina eleganta linjer och dekorativa detaljer.

4. Symbol för glamour: Hotellet blev snabbt synonymt med lyx och glamorösa livsstilar, vilket lockade kändisar från hela världen.

6. Musikscenen: Under åren har hotellet varit värd för många kända artister och musikevenemang, vilket cementerar sin plats som en central punkt inom underhållningsindustrin.

7. Renoveringar: Trots att ha behållit sin historiska charm har Fontainebleau genomgått renoveringar för att möta moderna krav och behov.

8. Resortfaciliteter: Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter, inklusive flera poolområden, restauranger, spa och nattklubbar.

You might be interested:  Hotels Close To Eiffel Tower Paris blir till: My Beloved Hotels, Just a Stone's Throw Away from the Majestic Eiffel Tower in Paris

9. Strandläge: Fontainebleau ligger vid stranden vilket ger gästerna en fantastisk utsikt över Atlanten och tillgång till sandstränderna i Miami Beach.

10. Kulturell betydelse: Med sin rika historia och ikoniska status har Fontainebleau blivit en symbol för Miamis kultur- och turistattraktioner.

I James Bond fanns det ett hotell

P.S. Missa inte att uppleva den magnifika atmosfären på Grand Hotel Pupp själv – ett måste för alla James Bond-fans!

Skriv gärna igen om du behöver mer hjälp!

Goldfinger filmades på vilket hotell i Miami?

1. Fontainebleau – Ett känt hotell i Miami Beach.

2. Historisk betydelse – Har varit värd för kända evenemang och filmer.

3. Investerares oro – Fastigheten anses inte vara lika attraktiv av investerare idag.

n antyder att det handlar om bedömningen av Fontainebleau som en femstjärnig plats

5-stjärniga hotell i Miami Beach | Fontainebleau Miami Beach – Om hotellet.

Fontainebleau Miami Beach är ett lyxigt 5-stjärnigt hotell beläget vid den vackra stranden i Miami Beach. Hotellet erbjuder enastående faciliteter och service för att ge sina gäster en oförglömlig upplevelse.

Med över 1 500 eleganta rum och sviter, inklusive exklusiva penthouses med fantastisk havsutsikt, kan gästerna njuta av bekväm och elegant boende under sin vistelse på Fontainebleau. Hotellet har också flera prisbelönta restauranger som serverar gourmetmat från hela världen samt trendiga barer där man kan koppla av med en cocktail eller två.

Förutom det imponerande utbudet av mat- och dryckesalternativ erbjuder Fontainebleau även ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Gästerna kan ta ett uppfriskande dopp i någon av de åtta poolerna, varav två är olympiska storlekar, eller slappna av på den privata stranden. För de som vill hålla sig aktiva finns det också möjlighet att träna på hotellets toppmoderna fitnesscenter eller spela tennis på någon av de ljusa tennisbanorna.

P.S.: Oavsett om du reser till Miami Beach för affärsmöten eller semester, kommer Fontainebleau Miami Beach definitivt att överträffa dina förväntningar när det gäller komfort, stil och service!

The Fontainebleau Hotel in Miami Beach is owned by..

Registrera dig för det nationella veckobrevet. Jeffrey Soffers nya företag är den enda ägaren till Fontainebleau, JW Marriott Turnberry Miami, Turnberry Isle Marina, Turnberry Ocean Club och The Big Easy Casino i Hallandale Beach. Soffers har tidigare refinansierat Fontainebleau-fastigheten.

P.S. Missa inte att få de senaste nyheterna om dessa exklusiva hotell och kasinon genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Related Post

You Missed