Stay On Main Hotel Los Angeles

Attraktiv inredning till ett förmånligt pris

Storslagen lobby med historiska detaljer

Rum med färgstark inredning och udda detaljer

Enkel åtkomst till tunnelbana och bussar

Gratis transport till populära platser i centrala Los Angeles

Gratis kontinental frukost och eftermiddagssnacks

Platt-TV och iPod-dockor på rummen

Endast 12 minuters bilresa till Staples Center och LA Live Center.

En del gatubuller kan höras på hotellet. Vissa rum delar dusch och toalett (vilket inte är ovanligt för ett vandrarhem). Internetanslutningen är ibland instabil. Det finns ingen luftkonditionering, men fläktar tillhandahålls istället.

Stay on Main Hotel and Hostel är ett bra val för den som har budgeten i åtanke. Inredningen i de allmänna utrymmena är attraktiv, särskilt med tanke på priset. Detta höghus med 138 rum erbjuder olika boendealternativ, från en enkelsäng i ett sexbäddsrum till ett privat rum antingen med eget eller delat badrum; de flesta rummen har färgglada inslag och udda detaljer. Resenärer som letar efter prisvärt boende centralt beläget nära populära turistattraktioner kommer att bli nöjda här. Hotellet saknar luftkonditionering, men det finns fläktar i varje rum. Om detta är avgörande kan man istället överväga The Stillwater, som har 232 luftkonditionerade rum och ligger tio minuters promenad från Nokia Theatre, Staples Center och LA Convention Center..

Scene

Stämningen på hotellet är avslappnad och majoriteten av gästerna är internationella turister, studenter och backpackers. Det attraherar främst yngre resenärer med sina olika gemensamma utrymmen som skapar en trendig social atmosfär. I lobbyn spelar gästerna pingis, äter gratis popcorn i filmrummet och utmanar nya bekantskaper i gratis Xbox- och Playstation-spel. Lobbyn är överraskande storslagen (lätt den mest imponerande delen av hotellet), med klinkergolv, stenkolumner, högt till taket och en andra våning med marmorbalkong. Loungen i lobbyn å andra sidan är chic och modern.

Varför stängdes Cecil Hotel?

Hotellet är 14 våningar högt och har 700 gästrum. Hotellet har en brokig historia, med många självmord och dödsfall som inträffat där. Renoveringarna som påbörjades 2017 stoppades av COVID-19-pandemin, vilket resulterade i hotellets tillfälliga stängning.

– Antal våningar: 14

– Antal gästrum: 700

– Historia: Många självmord och dödsfall har skett på hotellet.

– Renoveringar: Påbörjades år 2017 men stoppades av COVID-19-pandemin.

– Tillfällig stängning: Hotellet tvingades stänga till följd av pandemin.

Cecil Hotel har fått ett nytt namn

The Cecil Hotel har sedan dess fått en ny identitet och heter nu Stay On Main. Det är viktigt att stödja källan till lokalnyheter! I dessa svåra tider är behovet av pålitlig lokal rapportering större än någonsin.

Tips:

1. Stötta lokala nyhetsmedier genom att prenumerera på deras digitala tidningar eller köpa fysiska exemplar.

2. Dela artiklar från lokala nyhetssajter i dina sociala mediekanaler för att sprida informationen vidare.

3. Delta i diskussioner om lokala frågor online för att öka medvetenheten och engagemanget kring viktiga ämnen.

4. Kontakta din lokala tidning eller radiostation för att ge feedback, tips eller berätta om intressanta händelser som kan vara relevanta för andra invånare i ditt område.

Exempel:

– Istället för att bara läsa gratisnyheter på nätet kan du välja att betala en mindre summa varje månad och få tillgång till mer djupgående journalistik från din lokaltidning.

– Om du ser en intressant artikel om ett evenemang som kommer äga rum i ditt närområde, dela den gärna med dina vänner så fler får reda på det och kanske vill delta också.

– När du deltar i diskussioner om kommunalpolitik eller andra regionala frågor online, försök alltid inkludera länkar till relevanta artiklar från lokalpressen så andra kan läsa mer och bilda sig en egen uppfattning.

– Om du har information om något som händer i ditt område och tror att det kan vara intressant för andra att veta, kontakta gärna din lokala tidning eller radiostation och berätta. De kanske vill skriva en artikel eller göra ett inslag om det.

Bo på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Beläget i ett utvecklingsområde i LA finns det några platser att äta, livsmedelsbutiker och kaféer inom gångavstånd. Det tar cirka 12 minuter med buss att nå Staples Center, Nokia Theatre och L.A. LIVE. Även om du inte ska delta i en sportevenemang eller konsert är L.A. Live-campus hem till Grammy-museet, nattklubbar, restauranger, en bowlinghall och biografer. Hollywood kan nås genom en 10-minuters promenad till Pershing Square och en 15-minuters metrotur. Gratis resor (blygsam dricks förväntas) inom centrala LA erbjuds efter reservation. LAX ligger cirka 30 minuter bort och kan inte nås med den kostnadsfria shuttlebussen..

You might be interested:  Öppettiderna för St Peter's Church i Rom

Boendemöjligheter på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Lekfulla geometriska mönster, trendiga färger och fantasifullt möblemang hjälper till att dölja bristerna hos en äldre byggnad; små rum, synliga rör och lite förvaringsutrymme. De flesta gäster kommer behöva ha sina kläder i resväskor då garderober och byråer oftast saknas. När priserna på rummen ökar ökar också storleken på rummen, förvaringsutrymmet och bekvämligheterna. Tvåbäddsrum och Queen-rum erbjuder val mellan delat badrum eller eget badrum. De flesta rum som delar badrum har handfat i själva rummet. Toaletter och duschar finns gemensamt i korridoren. Offentliga utrymmen är luftkonditionerade men rummen är det inte utan istället finns fläktar tillgängliga..

Är Cecil Hotel i Los Angeles fortfarande öppet?

Enligt Los Angeles Times har hotellet, som nu heter Stay On Main, tydligen inte längre öppet för gäster. I december 2021 öppnades dess 600 rum som ett bostadsprojekt för tusentals hemlösa personer med hjälp av statliga bidrag.

– Ett hotell i Los Angeles, tidigare känt som Stay On Main, sägs inte längre vara tillgängligt för gäster enligt rapporter från Los Angeles Times. Istället har det omvandlats till ett bostadsprojekt för tusentals hemlösa individer med hjälp av offentliga bidrag.

– En nyhet från Los Angeles Times informerar om att Stay On Main-hotellet i staden nu är stängt för allmänheten och istället används som bostad åt många hemlösa människor. Detta projekt möjliggjordes genom regeringens finansiering och innebär att de 600 rummen på hotellet nu fungerar som boendeenheter.

– Enligt uppgifter från Los Angeles Times är det numera ombyggda Stay On Main-hotellet inte längre öppet för besökare. Istället har det blivit ett boendeprojekt där tusentals hemlösa personer erbjuds tak över huvudet genom statliga bidrag.

– Hotellets ägarbolag valde enligt rapporten från Los Angeles Times att stänga dörren för vanliga gäster på Stay On Main-hotell efter att ha fått regeringens ekonomiska stöd. De 600 rummen renoverades sedan och blev tillgängliga för tusentals hemlösa personer som fick bo där genom statligt finansierade bostadsbidrag.

Funktioner på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Här finns massor av gratis förmåner, inklusive frukost och en liten snack. När gästerna inte är ute på sightseeing kan de träna i fitnesshörnan, koppla av i filmrummet, spela pingis eller surfa på internet med hjälp av lobbyns iMacs – allt helt gratis. Det finns också platt-TV-apparater både i rummen och gemensamma utrymmen samt möjlighet att låna DVD-spelare och Wii-konsoler utan extra kostnad. Gästerna kan laga mat i det gemensamma köket eller vika sina kläder i det välbelysta tvättrummet. Det tillkommer en mindre avgift för parkeringsservice och hotellet erbjuder även kostnadsfri shuttle-service via Downtown Concierge till olika platser inom centrala LA. Flygplatstransport kan ordnas mot en avgift vid receptionen.

Detta Hotell Har Också Framträtt I

Stranden vid Shutters on the Beach/Oyster, Hollywood-skylten, surfare på Venice Beach och kändisar som lämnat sina handavtryck i trottoaren – allt detta är lika amerikanskt som äppelpaj och kommer från samma plats. Los Angeles är USA:s näst största stad, men tack vare Hollywoods filmindustri kan man argumentera för att det är den mest betydelsefulla.

Skulle du bo på dessa 8 hotell med kusliga förflutna?

Ibland kan ett hotell vara mer än bara en plats att vila huvudet. Vissa hotell har en mörk historia som ger dem en aura av mystik och skräck. Ett sådant exempel är Stay On Main Hotel i Los Angeles.

Stay On Main Hotel, tidigare känt som Cecil Hotel, har länge varit omtalat för sina otäcka händelser och övernaturliga fenomen. Det sägs att hotellet har varit hem åt flera seriemördare och andra brottslingar genom åren.

Ett av de mest uppmärksammade fallen är fallet med Elisa Lam år 2013. Den unga kvinnan hittades död i hotellets vattentank efter att ha varit försvunnen i flera veckor. Många spekulationer om vad som egentligen hände har cirkulerat, vilket bara ökar den obehagliga atmosfären kring hotellet.

Men det är inte bara historiska brott som gör Stay On Main Hotel läskigt. Gäster rapporterar ofta om konstiga ljud, föremål som flyttas av sig själva och till och med synen av spöklika figurer på rummen.

För de modiga resenärerna finns möjligheten att boka in sig på detta ruggiga hotell och uppleva dess mörka charm själva. Men se upp – det kanske inte passar alla smaker!

Bild med tillstånd av rik-shaw via Flickr Hotell är en intressant blandning av offentliga och privata utrymmen. Ja, rummet du betalade för är helt ditt eget, men det var någon annans innan du checkade in. Och ibland har dessa gäster inte haft goda intentioner. Särskilt historiska hotell har haft årtionden (ibland ett helt sekel) för att…

Det är oktober och du vet vad det betyder – Halloween närmar sig. Med helgen i sikte påminns vi om skrämmande amerikanska legender, grymma historier, spännande skräckfilmer, spökhistorier och hårresande evenemang som hemsökta hus och höstmarknader. För den äventyrliga resenären och Halloween-älskaren har vi satt ihop en lista över några av de mest kusliga platserna att besöka under denna tid.

Om du ser vandrarhem som någonstans mellan sovsalar och fängelseceller när det gäller stil och komfort, kommer dessa boenden att förändra din uppfattning. Borta är de instängda loungeområdena med bönepåsesstolar; de rostiga skåpen med tveksam säkerhet; de enkla rummen med tunna massproducerade möbler. Istället hittar du stadsinspirerad konst och designmedveten inredning.

You might be interested:  Hur man låser upp fraktioner i Rome Total War

Åtta vandrarhem för när du är för gammal för att bo på ett vandrarhem

När vi tänker på vandrarhem, kanske vi oftast föreställer oss unga resenärer med ryggsäckar och långt hår som delar sovsalar. Men det betyder inte att bara unga människor kan njuta av den budgetvänliga och sociala atmosfären hos ett vandrarhem. Det finns faktiskt många alternativ där äldre resenärer kan känna sig bekväma och välkomna.

1. Stay On Main Hotel Los Angeles: Beläget i hjärtat av Los Angeles erbjuder detta hotell en blandning av privata rum och sovsalar, vilket ger gott om valmöjligheter beroende på dina preferenser. Med sitt centrala läge har du också enkel tillgång till stadens sevärdheter och nöjen.

2. The Independente Hostel & Suites Lissabon: Denna charmiga plats i Portugals huvudstad erbjuder både privata rum och sovsalar med modern inredning och fantastiska faciliteter som inkluderar en takterrass med utsikt över staden.

3. Generator Stockholm: Beläget vid Torsplan, är detta eleganta vandrarhem perfekt för dem som vill utforska Stockholms livliga kultur- och nattlivsscen samtidigt som de bor bekvämt i sina egna privata eller delade rum.

4. Clink78 London: Om du letar efter något lite annorlunda kommer detta tidigare domstolsbyggnad i London att imponera på dig. Med sin unika atmosfär och bekväma rum är det en perfekt bas för att utforska den brittiska huvudstaden.

5. Wombats City Hostel Vienna: Detta moderna vandrarhem ligger bara några minuter från Wiens historiska stadskärna och erbjuder rymliga privata rum samt sovsalar med eget badrum.

6. The Flying Pig Uptown Amsterdam: Beläget i ett charmigt gammalt hus, erbjuder detta vandrarhem en avslappnad atmosfär och gott om möjligheter att träffa andra resenärer. Dessutom har de bekväma privata rum för dem som föredrar mer integritet.

7. Plus Berlin: Denna stora anläggning i Tysklands huvudstad kombinerar modern design med historisk charm. Här kan du njuta av deras spa-avdelning, restaurang och bar samtidigt som du bor i ditt eget privata eller delade rum.

8. Equity Point Marrakech: Om du letar efter en exotisk upplevelse kommer detta vackra vandrarhem i Marocko inte att göra dig besviken. Med sina traditionella marockanska detaljer och mysiga gemensamma utrymmen kan du koppla av efter en dag med sightseeing.

Så även om vi blir äldre betyder det inte att vi måste ge upp fördelarna med ett prisvärt boende där man kan träffa nya människor från hela världen!

Visst kan studenter och festprissar se efter vandrarhem som ett idealiskt sätt att träffa andra unga resenärer och spara pengar på vägen, men det kommer en tid i varje resandes liv när det blir mindre lockande att duscha med badtofflor och spela drickspel med främlingar. Istället önskar man sig rena sängkläder och lugn till rimligt pris.

Bo på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Stämningen på hotellet är avslappnad och lockar främst internationella turister, studenter och backpackers. Det tilltalar särskilt yngre resenärer med sina olika gemensamma utrymmen som skapar en trendig social atmosfär. I lobbyn spelar gästerna pingis, knaprar gratis popcorn i filmrummet och tävlar mot nya bekantskaper i gratis Xbox- och Playstation-spel. Lobbyn är överraskande storslagen (lätt den mest imponerande delen av hotellet), med klinkergolv, stenkolumner, takhöjd i dubbel höjd och en andra våning med marmorbalkong. Lobbyloungen å andra sidan är chic och modern.

Bo på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Beläget i ett växande område av Los Angeles finns det några platser att äta, livsmedelsbutiker och kaféer inom gångavstånd. Det tar cirka 12 minuter med buss att nå Staples Center, Nokia Theatre och L.A. LIVE. Även om du inte ska delta i en sportevenemang eller konsert är L.A. Live-campus hem till Grammy-museet, nattklubbar, restauranger, en bowlinghall och biografer. Hollywood kan nås via en 10-minuters promenad till Pershing Square och en 15-minuters tunnelbaneresa. Gratis resor (en liten dricks förväntas) inom centrala LA erbjuds genom reservation. LAX ligger cirka 30 minuter bort och kan inte nås med den kostnadsfria shuttlebussen..

Cecil Hotel i Los Angeles – Vad hände?

Cecil Hotel i Downtown Los Angeles, Kalifornien, har nyligen öppnats som bostäder för låginkomsttagare. Hotellet är inte känt för sin nästan 100-åriga historia eller sin vackra Beaux-Arts lobby, utan snarare på grund av att det har varit platsen för många tragedier och dödsfall.

1. Historiskt hotell: Cecil Hotel är ett historiskt hotell beläget i hjärtat av Downtown Los Angeles.

Exempel: Cecil Hotel byggdes under början av 1900-talet och har en rik historia som sträcker sig över nästan hundra år.

2. Låginkomstbostäder: Nyligen omvandlat till bostadsutrymmen för personer med låga inkomster.

Exempel: Efter renoveringar erbjuder nu Cecil Hotel prisvärd boende åt dem som behöver det mest.

3. Tragiska händelser: Platsen där flera tragiska händelser och dödsfall har ägt rum genom åren.

4. Kulturell betydelse: Trots sitt mörka rykte anses hotellet vara en del av stadens kulturella arv.

Exempel: Många människor besöker fortfarande Cecil Hotel på grund av dess historiska betydelse trots de tragiska händelserna från förr.

Rum på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Lekfulla geometriska mönster, trendiga färger och fantasifullt möblerade rum hjälper till att dölja bristerna hos en äldre byggnad; små rum, synliga rör och lite förvaringsutrymme. De flesta gäster kommer behöva ha sina kläder i resväskan eftersom garderober och byråer oftast saknas. När priserna på rummen ökar så ökar också storleken på rummet, förvaringsutrymmet och bekvämligheterna. Twin- och Queen-rum erbjuder valet mellan delat badrum eller privat badrum. De flesta rum som delar badrum har handfat i själva rummet. Toaletter och duschar finns gemensamt på korridoren. Även om allmänna utrymmen är luftkonditionerade så är inte rummen det utan har istället fläktar.

You might be interested:  Avståndet mellan Rom och Amalfikusten

Funktioner på Stay On Main Hotel i Los Angeles

Här finns gott om gratiserbjudanden, inklusive frukost och en liten snack. När man inte är ute på sightseeing kan gästerna träna i fitnesshörnan, koppla av i filmrummet, spela pingis eller surfa på internet med lobbyns iMacs – allt kostnadsfritt. Andra underhållningsalternativ inkluderar platt-TV i rummen och gemensamma utrymmen samt gratis uthyrning av DVD-spelare och Wii-konsoler. Gästerna kan laga mat i det gemensamma köket eller vika sina kläder i det välbelysta tvättrummet. Det finns en mindre avgift för valet-parkering och gratis shuttle-service erbjuds till platser inom centrala LA tack vare Downtown Concierge. Flygplatstransport kan ordnas mot en avgift vid receptionen.

Luftkonditionering: Håll dig sval och bekväm

Viktig information: Informationen i denna artikel var korrekt vid tidpunkten då hotellet recenserades. Vänligen kontrollera våra samarbetspartners webbplatser när du bokar för att verifiera att detaljerna fortfarande är korrekta.

Cecil Hotel in LA is open

Det historiska Cecil Hotel i Downtown L.A. återöppnades som ett permanent stöttande bostadsprojekt år 2021. Efter att ha genomgått omfattande renoveringar och förvandlats till en trygg och stabil boendemiljö, erbjuder hotellet nu långsiktig hjälp och stöd till personer i behov av bostadstrygghet.

Projektet syftar till att erbjuda en säker plats för människor som tidigare har kämpat med hemlöshet eller andra utmaningar. Genom att erbjuda permanenta bostäder kombinerat med olika former av socialt stöd, såsom rådgivningstjänster och yrkesutbildning, strävar Stay On Main Hotel Los Angeles efter att hjälpa sina invånare på vägen mot självständighet och stabilitet.

Den ombyggda fastigheten är utformad för att skapa en positiv miljö där de boende kan känna sig trygga och välkomna. Med moderna faciliteter, inklusive gemensamma utrymmen för samhällssamverkan samt möjligheter till fritidsaktiviteter, främjar hotellet också social interaktion bland sina invånare.

Stay On Main Hotel Los Angeles är inte bara ett projekt som ger tak över huvudet åt dem i nöd utan även ett försök att minska hemlösheten i regionen genom hållbara lösningar. Genom sitt engagemang för samhällets välbefinnande bidrar detta initiativ till en mer inkluderande och omtänksam stadsmiljö för alla invånare i Los Angeles.

Is Hotel Cecil still exist?

1. Enligt rapporter från Insider och L.A. Times, är Stay On Main Hotel i Los Angeles fortfarande stängt för allmänheten och endast tillgängligt för några få långvariga boende.

2. Fastigheten drivs nu av Skid Row Housing Trust och används som ett privatfinansierat permanent stödboende projekt på heltid.

3. Hotellet har omvandlats till bostäder för personer i behov av långsiktig hjälp och stöd, istället för att vara öppet som ett vanligt hotell.

The Cecil Hotel is famous because of its history

År 2013 fick Cecil Hotel nationell uppmärksamhet efter den mystiska försvinnandet av Elisa Lam, en kanadensisk college-student. Hon fångades på övervakningsvideo från hotellets hiss där hon betedde sig märkligt innan hon försvann spårlöst. Lams nakna kropp hittades senare i en stängd vattentank på hotellets tak.

P.S. Stay On Main Hotel, tidigare känt som Cecil Hotel, har även varit föremål för andra olyckliga och kontroversiella händelser genom åren, vilket har bidragit till dess rykte som ett skrämmande och otäckt ställe att bo på.

I 2013, something significant occurred at the Cecil Hotel

Elisas kropp hittades i en vattentank på hotellets tak 19 dagar efter att hon först anmäldes som saknad. Vissa människor hävdade att videon var bevis på övernaturlig aktivitet – och det finns fortfarande konspirationsteorier om Elisas försvinnande än idag.

P.S. Stay On Main Hotel, tidigare känt som Cecil Hotel, har en lång historia av olyckliga händelser och mystiska dödsfall. Detta har gett upphov till rykten om spökaktiviteter och gjort hotellet till ett populärt mål för paranormala undersökningar.

The Cecil Hotel reopened due to undisclosed reasons

Projektet syftar till att ta itu med den ökande hemlösheten i Los Angeles’ Skid Row, där det krävs en inkomst mellan 30 procent och 60 procent av områdets medianinkomst för att få bo på Stay On Main Hotel. Genom detta projekt hoppas man kunna erbjuda bostadslös människor en trygg plats att bo på och hjälpa dem komma ur sin svåra situation.

Stay On Main Hotel, tidigare känt som Cecil Hotel, har länge varit ett kontroversiellt ställe med rykte om brottslighet och olyckliga händelser. Men nu försöker man vända hotellets historia genom att ge hemlösa personer möjligheten till tak över huvudet.

För att vara berättigad till en av Cecil Hotels enheter måste man ha en inkomst som motsvarar mellan 30 procent och 60 procent av den genomsnittliga inkomsten i området. Detta är ett sätt att säkerställa att de som verkligen behöver hjälp får chansen till bostadstrygghet.

Genom detta initiativ kan Stay On Main Hotel spela en viktig roll i kampen mot hemlöshet i Los Angeles. Genom att erbjuda rimligt prissatta bostäder ger de människor möjligheten till stabilitet och förhoppningsvis också vägen ut ur hemlösheten.

Who was the killer at the Cecil Hotel?

Under sin mordvåg bodde Richard Ramirez, även känd som The Night Stalker, på Stay On Main Hotel i Los Angeles. Han hade ett rum på översta våningen och betalade $14 (cirka 120 kr) per natt för att bo där.

Related Post

You Missed