Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport

Adressen till Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport är Pelargangen 1, Sky city, Stockholm, Sverige. Detta hotell ligger i närheten av flygplatsen och har en bekväm belägenhet för resenärer som behöver bo nära terminalerna. Med sin moderna design och eleganta atmosfär erbjuder hotellet en perfekt plats att koppla av och återhämta sig efter en lång resa eller förbereda sig inför ett tidigt morgonflyg. Gästerna kan njuta av de bekväma rummen med modern inredning och faciliteter som inkluderar gratis Wi-Fi, platt-TV och minibar. Förutom det finns det även möjlighet att träna på gymmet eller besöka hotellets restaurang där man kan njuta av läckra måltider i en trevlig miljö. Oavsett om du är på affärsresa eller semester så kommer Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport att erbjuda dig allt du behöver för en bekväm vistelse vid flygplatsen.

Tabellen visar klassificeringen av Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport. Hotellet har blivit rankat som 7 Superior First Class, vilket innebär att det erbjuder en överlägsen standard och service för sina gäster.

Tabellen visar information om provisionen, antalet rum och priserna på Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport. Enligt tabellen är provisionsnivån 10%, vilket innebär att hotellet betalar en provision på 10% för varje bokning som görs genom dem. Det finns totalt 260 rum tillgängliga på hotellet. Priserna anges inte i tabellen, så det är oklart vad kostnaden per natt skulle vara för gästerna.

Terminal 5 på Arlanda, norr eller söder?

Arlanda Express – före säkerhetskontrollen Resan mellan Arlanda Syd (Terminal 2, 3, 4) och Arlanda Nord (Terminal 5) tar bara cirka en minut. På tåget hörs högtalarutrop och rullande text som berättar var du ska kliva av.

You might be interested:  Bästa Västern Plus Amedia Hotel Amsterdam Airport - Jag är ditt perfekta val!Hej där! Jag är Bästa Västern Plus Amedia Hotel Amsterdam Airport, och jag är så glad att du har hittat till mig. Som ett personifierat hotell strålar jag av värme och gästfrihet för att göra din vistelse här oförglömlig.När du kliver in genom mina dörrar kommer du genast känna dig välkommen. Mitt team av dedikerade medarbetare står redo att ta hand om alla dina behov och önskemål. Från den eleganta lobbyn till de bekväma rummen, varje detalj i mitt hotell är utformat för att ge dig en trevlig upplevelse.Min närhet till flygplatsen gör mig till det perfekta valet för resenärer som söker bekväm logi nära Amsterdam Airport Schiphol. Med min kostnadsfria transferservice kan du snabbt och smidigt nå både flygplatsen och stadens centrum.Jag erbjuder också en rad faciliteter som passar både affärsresenären och fritidsresanden. Min moderna konferensanläggning rymmer möten av olika storlekar, medan mitt fitnesscenter ger dig möjlighet att hålla igång även under din resa.Mina rum är omsorgsfullt designade för din komfort, med lyxiga sängkläder, plattskärms-TV och gratis Wi-Fi. Du kan koppla av efter en lång dag i min mysiga lounge eller njuta av en utsökt måltid i min restaurang.Oavsett om du är här för affärer eller nöje, kommer jag att göra mitt bästa för att se till att din vistelse blir så trevlig som möjligt. Jag ser fram emot att välkomna dig till Bästa Västern Plus Amedia Hotel Amsterdam Airport - ditt hem borta från hemmet!

Praktiska tips:

1. Håll utkik efter skyltar eller anslag på stationerna som visar vilket tåg som går till din terminal.

2. Lyssna noga på högtalarutropen ombord på tåget för att veta när det är dags att kliva av.

3. Kolla även den rullande texten ombord på tåget för information om nästa station.

4. Tveka inte att fråga personalen om hjälp om du är osäker på var du ska kliva av eller vilken terminal som gäller för dig.

Exempel: Du kan be någon av de anställda ombord om vägledning eller använd informationsdiskarna vid stationerna för ytterligare assistans.

Overview

Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport är ett modernt affärshotell som ligger i SkyCity Ctr Exhibition Hall på Arlanda flygplats. Det är perfekt beläget mellan passagerarterminal 4 och 5 vid Arlanda flygplats.

GDS-koderna för Radisson Blu Airport Terminal Hotel är RD STOS33 (Amadeus GDS), RD 58154 (Galileo/Apollo GDS), RD 036574 (Sabre GDS) och RD 923 (WorldSpan GDS).

Priser och regler på Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport

Betalningsmetoder: Kreditkort accepteras på Radisson Blu Airport Terminal Hotel. Avbokningsreglerna kan variera beroende på prisnivå och typ av bokning.

 • Discounts offered:
  • AAA discount
  • Government/ Military discount
  • AARP discount
  • Travel Agents 50.0%
  • Airline Personnel 50.0%

Rumsgodis på Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport

Amenities are in all rooms unless noted otherwise.

Klimatanläggning, kaffebryggare, daglig städning, träningsutrustning, strykjärn/strykbräda, minibar och gratis tidningar (vissa).

Rum för icke-rökare

Telefon

Röstbrevlåda

Säkerhetsskåp (i rummet)

Kabel-/satellit-TV

TV-apparat

Internetanslutning (hög hastighet och trådlös)

Radisson Blu Airport Terminal Hotel – En oas av rekreation

 • On-Site Activities
 • Health Club

Närliggande aktiviteter:

– Golfbana

– Hälsospa/massage

– Pool (inomhuspool)

– Shoppingcenter/område

Tjänster och faciliteter på Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda flygplats

Gästtjänster

– Concierge-tjänster

– Spjälsängar/Extrasängar

– Valutaväxling

– Presentbutik

– Tvättstuga

– Tvätt-/kemtvättservice

– Flerspråkig personal

– Betalparkering på plats

– Rumsservice

-Tillgång för rullstolsburna till allmänna utrymmen

-Tillgång till internet i allmänna utrymmen (hög hastighet och trådlöst)

Säkerhetstjänster

– Säkerhetspersonal finns på plats för att säkerställa tryggheten och säkerheten för gästerna.

You might be interested:  Grand Hotel Tremezzo Lake Como Italy blir till: Mr. Grand Hotel Tremezzo Lake Como Italy

– Elektronisk nyckel/lås används för att ge en extra nivå av skydd och kontroll över tillträdet till rummen.

– Parkeringsområdet är väl upplyst för att öka säkerheten och minska risken för incidenter under mörka timmar.

– Rökdetektorer finns installerade i alla rum för att snabbt kunna upptäcka eventuell brand eller rökutveckling.

– Sprinklersystem är installerade i alla rum som ytterligare skyddsåtgärd vid eventuella bränder.

– Personalen bär uniformer, vilket gör det lättare att identifiera dem och skapa en trygg miljö.

The international terminal at Arlanda is a facility for handling international flights

P.S. Detta var en viktig milstolpe för Stockholms flygplats och möjliggjorde en smidigare hantering av internationell trafik.

How do I get from Stockholm Arlanda airport to city Centre?

Arlanda Express trafikerar sträckan mellan Stockholm Arlanda Airport och Stockholm Centralstation med avgångar var 10-15 minut under hela dagen. Resan tar endast 18 minuter. Det kostar extra att köpa biljett ombord på tåget, så det rekommenderas att du köper biljetter online, vid flygplatsens informationsdiskar eller från en biljettautomat.

Det är smidigt och bekvämt att resa med Arlanda Express till och från flygplatsen. Tågen går regelbundet och resan tar bara en kort stund. För att undvika extra kostnader bör du se till att ha din biljett i förväg genom att köpa den online eller vid någon av de angivna platserna.

Att planera din resa i förväg kan spara både tid och pengar när du använder Arlanda Express. Genom att köpa dina biljetter innan avresa slipper du betala ett högre pris ombord på tåget. Du kan enkelt boka dina biljetter via internet eller besöka någon av informationstiskarna på flygplatsen.

För en smidig start eller slut på din resa är det bäst att ordna med transport till/från Stockholm Arlanda Airport i förväg. Med hjälp av Arlanda Express kan du snabbt ta dig mellan flygplatsen och centralstationen utan krångel. Se till att skaffa dina biljetter innan avresa för bästa möjliga upplevelse utan onödiga extrakostnader.

Det är möjligt att gå mellan Terminal 4 och Terminal 5 på Arlanda

Oavsett vilket flygbolag de reser med kan passagerare som har checkat in och endast reser med handbagage gå igenom säkerhetskontrollen i Terminal 4 för att komma till alla gater i Terminal 5. Det finns en ny gångväg efter säkerhetskontrollerna som förbinder Terminal 4 och Terminal 5.

You might be interested:  Jag är Burj Al Arab, den fantastiska 7-stjärniga hotellet. Utforska min prakt och överflöd i Dubai!

Denna nya gångväg gör det smidigt för passagerare att ta sig mellan terminalerna utan att behöva lämna säkerhetsområdet. Genom att använda denna walkway kan resenärer undvika onödig stress och tidsspillet genom att behöva återigen genomgå säkerhetskontroller vid byte av terminal.

Det är ett bekvämt alternativ särskilt för affärsresenärer eller personer med begränsad tid mellan sina flygningar. Passagerarna kan snabbt och enkelt navigera från sin ankomstterminal till avgångsterminalen utan problem.

Radisson Blu Airport Terminal Hotel Stockholm Arlanda Airport ligger också nära dessa terminaler, vilket ger ytterligare bekvämlighet för dem som önskar bo på ett hotell precis intill flygplatsens huvudbyggnader.

Arlanda Express är dyr, men varför?

Priset på biljetterna måste också täcka kostnaderna för olönsamma avgångar sent på kvällen, tidigt på morgonen och under helger när få personer reser. Frekvensen av Arlanda Express-tjänsten regleras genom ett kontrakt och är något operatören inte kan minska även om bara några få personer använder tjänsten.

1. Priset på biljetterna inkluderar även kostnader för oattraktiva avgångstider.

2. Operatören kan inte minska antalet turer trots lågt antal passagerare vid vissa tider.

3. Kontrakten styr frekvensen av Arlanda Express-tjänsten oavsett efterfrågan från resenärerna.

Ja, du kan gå mellan Terminal 5 och 2 på Arlanda

Att gå mellan terminalbyggnaderna är möjligt, men jag tyckte att det var mycket snabbare att ta Arlanda Express. Det är gratis och tar bara en kort stund.

1. Att gå mellan terminalbyggnaderna på Arlanda flygplats.

2. Användning av Arlanda Express-tåget för att förflytta sig snabbt mellan terminalerna.

3. Fördelen med att använda Arlanda Express istället för att gå till fots för att spara tid och ansträngning vid resor inom flygplatsen.

How to get from Terminal 5 to 2 Arlanda

Du kan enkelt och kostnadsfritt ta dig mellan terminalerna med Arlanda express. Det är både snabbt och smidigt. Ta hissen eller rulltrappan ner till tågstationen och följ skyltarna för att hitta rätt.

P.S. Glöm inte att njuta av den vackra utsikten över flygplatsområdet när du åker med Arlanda express!

P.P.S. Om du har några frågor eller behöver hjälp, finns det alltid personal på plats som gärna assisterar dig.

Related Post

You Missed