Hotel Rival Mariatorget 3 118 48 Stockholm

På Hotel Rival på Mariatorget 3 i Stockholm kan du få det optimala läget för dina konferenser och evenemang. Vi erbjuder personlig service och har lokaler av olika storlekar för att möta dina behov. Våra certifierade mötesrådgivare finns tillgängliga för att hjälpa dig från idé till verklighet.

Hotel Rival Mariatorget 3 118 48 Stockholm erbjuder moderna och flexibla konferenslokaler för både små och stora sällskap. Hotellet är beläget på en attraktiv plats vid Mariatorget i Stockholm, vilket gör det till en perfekt destination för din nästa konferens.

På Hotel Rival finns olika mötesrum som alla har fönster med direkt solljus. Dessa rum ligger även i närheten av våra rymliga lounger, vilket skapar en perfekt miljö för pauser och mingel under konferensen. Oavsett om du planerar att hålla en heldagskonferens, mässa eller privat tillställning så kan vi erbjuda dig något som passar dina behov. Vi har totalt 14 lokaler att välja mellan samt två terrasser varav den ena är vår unika takterrass med fantastisk utsikt över Vasastans takåsar.

Vi anpassar gärna lokalerna efter storleken på ditt sällskap och de går lätt att ändra om efter önskemål. För exklusiva evenemang finns även möjlighet att boka hela våningsplanet.

Välkommen till Hotel Rival Mariatorget – din perfekta plats för framgångsrika konferenser!

Vårt största mötesrum, Loke, är imponerande med sina sex meter i takhöjd och har plats för upp till 350 personer. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det iögonfallande glastaket som sträcker sig över lokalen. Loke är perfekt för att arrangera stora evenemang som mässor, konferenser, utställningar, seminarier eller skiljedomar. Om du önskar kan de bakre glasväggarna skjutas undan för att öppna upp mot den intilliggande loungen. Vi på Hotel Rival Mariatorget 3 118 48 Stockholm strävar efter att skapa en hemtrevlig atmosfär samtidigt som vi erbjuder professionella mötesmiljöer. Utöver detta har vi också erfarenhet av att arrangera framgångsrika digitala möten och kan erbjuda paketlösningar och anpassade upplägg för alla typer av online-evenemang.

På 7A anser vi att mat och dryck spelar en betydande roll för att skapa framgångsrika och inspirerande mötesdagar. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som utformar menyer baserat på säsongens färska råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostalternativ, trerättersmiddagar eller snittar till minglet…

You might be interested:  James Bond: Hotel Fontainebleau Miami Beach

Välkomna till Hotel Rival Mariatorget 3 118 48 Stockholm, där vi är redo att ta emot er för allt från stora mässor och heldagskonferenser till imponerande evenemang och privata tillställningar. Vi erbjuder en unik upplevelse i hjärtat av Stockholm, med moderna faciliteter och en elegant atmosfär. Oavsett om ni planerar ett företagsevenemang eller en privat fest, så kan vi skapa den perfekta miljön för er. Vårt professionella team finns här för att se till att era behov blir mötta och att ni får en minnesvärd vistelse hos oss på Hotel Rival.

Antal platser i restaurangen: 200. Hotellet har också 14 konferensrum och 7 grupprum.

Inspireras av 7A Odenplan

Hotel Rival är en anläggning som erbjuder olika typer av möteslokaler för konferenser, fester och utställningar. Här finns både festvåningar och festlokaler där man kan arrangera olika evenemang. Dessutom har hotellet dagkonferensanläggningar som passar perfekt för företagsmöten eller workshops. För de som behöver större ytor finns även mäss- och utställningshallar tillgängliga på hotellet. Oavsett vilken typ av event du planerar att hålla, så kan Hotel Rival erbjuda lämpliga lokaler för dina behov.

Boende och matupplevelse på Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm

Hotel Rival, som är beläget vid Mariatorget i Stockholm, har fått erkännande för sin miljövänliga och kvalitetsinriktade verksamhet. Hotellet är medlem i Visita, vilket visar på deras engagemang inom hotell- och restaurangbranschen. Dessutom har Hotel Rival blivit svanenmärkt, vilket innebär att de uppfyller höga krav när det gäller hållbarhet och miljöpåverkan. Genom att vara en del av dessa organisationer kan hotellet stolt visa upp sitt bidrag till en mer hållbar framtid.

You might be interested:  Vägen från Rom Fiumicino till stadens centrum - En personlig resa

Antalet sittplatser Rival?

Rivals Salong är en populär evenemangslokal i Stockholm som erbjuder 735 platser. Här kan man njuta av en rad olika shower, konserter och teaterföreställningar. Med sin imponerande kapacitet har Rivals Salong blivit ett eftertraktat val för att uppleva underhållning i huvudstaden.

Här är några exempel på evenemang som ofta äger rum på Rivals Salong:

1. Showuppträdanden – Njut av spektakulära shower med fantastiska artister och imponerande scenproduktion.

2. Konserter – Upplev liveframträdanden från både etablerade musiker och nya talanger inom olika genrer.

3. Teaterföreställningar – Fånga upp spännande pjäser framförda av skickliga skådespelare som tar dig med på en emotionell resa.

Oavsett vilken typ av underhållning du föredrar, finns det något för alla på Rivals Salong. Missa inte chansen att besöka denna välrenommerade arena och upplev magin själv!

Hotell Rival – En oas för kultur och nöjen på Mariatorget i Stockholm

P.S. Observera att följande evenemang äger rum på Hotel Rival, beläget vid Mariatorget 3, 118 48 Stockholm:

1. Ari Eldjárn – Return Of The Icelandic

Datum: Fredag den 29 mars 2024

Tid: Kl.19:30

Biljetter till Ari Eldjárn – Return Of The Icelandic kan hittas för detta datum och tidpunkt.

2. ‘Lättkränkt och långsint’ med Kodjo Akolor

Datum: Lördag den 25 maj 2024

Tid: Kl.19:30

Biljetter till ‘Lättkränkt och långsint’ med Kodjo Akolor finns tillgängliga för detta datum och tidpunkt.

På Rival, finns det ett väskförbud?

Från och med den 1 november 2023 kommer det inte att finnas något förbud mot att ha väskor i salongen på Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm. Detta innebär att du kan ta med dig din väska när du besöker hotellets konserter, teaterföreställningar eller andra evenemang. Efter samtal med Södermalmspolisen har det bekräftats att dessa evenemang på Rival inte omfattas av det tidigare nämnda pressmeddelandet angående väskförbudet. Du kan alltså känna dig fri att ha med dig dina tillhörigheter utan problem under ditt besök på Hotel Rival.

You might be interested:  En beskrivning av Cabinn City Hotel beläget på Mitchellsgade 14 i København V

I Stockholm 2024 händer det mycket spännande och intressanta evenemang och aktiviteter

1. STHLM Fields festival

2. Matmilen matfestival

3. Moulin Rouge musikal

4. Konserter på Gröna Lund

Vilka artister kommer till Stockholm 2024?

Stockholm är en stad som erbjuder ett brett utbud av konserter och musikevenemang. Här kan du uppleva allt från stora internationella artister till lokala talanger. Tele2 Arena är en populär spelplats för stora namn som Justin Timberlake och Bring Me The Horizon, medan Gärdet lockar besökare med evenemang som Dropkick Murphys och Jethro Tull.

Gröna Lund är också en välkänd plats för konserter i Stockholm, där artister som Juanes, Seinabo Sey och Ásgeir har uppträtt. För de som föredrar mindre intima spelningar finns det även möjlighet att besöka Bar Brooklyn eller Stockholm Roots för att se artister som Phosphorescent och 10cc.

P.S. Glöm inte att logga in på vår webbplats för att få mer information om kommande konserter och biljettförsäljning!

Hur lång är Bo Kaspers konsert rival?

Konserten på Hotel Rival Mariatorget 3, 118 48 Stockholm har en beräknad längd på cirka två timmar utan paus. Under dessa två timmar kommer publiken att få njuta av en fantastisk musikupplevelse i den vackra och stämningsfulla miljön.

P.S. Glöm inte att ta del av de olika faciliteterna som hotellet erbjuder innan eller efter konserten för att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd.

Minibaren gratis hotell

Minibaren på Hotel Rival är en tilläggstjänst som vanligtvis har en avgift. När du checkar ut betalar du för de produkter du har konsumerat från minibaren. Det finns en lista med alla produkter och deras priser tillgänglig i varje rum. P.S.: Var noga med att ta hänsyn till denna information när du nyttjar minibaren under din vistelse på Hotel Rival Mariatorget 3, 118 48 Stockholm.

Related Post

You Missed