5 Star Hotels In Egypt Hurghada

«Tillbaka

Hem

Femstjärniga semestrar

Femstjärniga hotell i Hurghada»

Vi erbjuder ett urval av femstjärniga hotell i den egyptiska badorten Hurghada vid Röda havet. Alla hotell som listas nedan har en officiell 5-stjärnig rating samt en 5-sol rating från Red Sea Holidays – detta är våra allra bästa semestererbjudanden.

Betygssystemet för hotell hjälper till att ge en övergripande indikation på hotellets kvalitet, men officiella stjärnbetyg varierar mycket mellan länder och ibland även mellan olika orter. Av den anledningen använder vi på denna webbplats huvudsakligen Red Sea Holidays Sun-betyget för varje hotell. Vi granskar alla våra hotell baserat på kundfeedback och egna inspektioner och tilldelar ett Sun-betyg som motsvarar de standarder som våra brittiska kunder förväntar sig. Vi visar också det officiella stjärnbetyget för varje hotell som referens.

För att hitta 5-stjärniga hotell i Egypten Hurghada, kan du använda sök- och bokningsfältet till vänster eller ringa oss för hjälp.

Lyxhotell i Hurghada, Egypten

Desert Rose är ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell. Hotellet erbjuder sina gäster enastående vyer över lagunen, glittrande vatten och den vackra… mer.

Steigenberger Al Dau Beach Hotel: En 5-stjärnig lyxupplevelse i Hurghada, Egypten

En oas av sofistikerad lyx i hjärtat av Hurghadas semesterområde. Beläget vid en vacker strandplats vid Röda havet, kommer du att upptäcka en… mer.

Med sitt imponerande utbud av faciliteter och sin centrala placering i Hurghadas moderna resortområde är Grand Resort verkligen värd sitt namn. Hotellet erbjuder en unik arkitektur… mer.

Lyxhotell i Egypten – Titanic Beach Spa & Aqua Park

Från sin långsamt sluttande strand till de imponerande vattenrutschbanorna, finns det roligt för både föräldrar och barn. Det finns också gott om avkopplande pooler och mycket mer att njuta av.

Lyxhotell i Egypten – Titanic Palace

Detta fantastiska hotell som är perfekt för familjer har en enorm vattenpark, ett flertal pooler och rymliga och väldekorerade gästrum… mer.

You might be interested:  n beskriver adressen till Broadway Plaza Hotel i New York

Lyxhotell i Soma Bay, Egypten: En guide till femstjärniga boenden

  • Bed & Breakfast

Sheraton Soma Bay är beläget i en spektakulär vik med breda sandstränder och magnifik utsikt. Hotellet har designats i en faraoisk stil inspirerad av… mer.

Varför är Hurghada berömt?

Staden blomstrar med marint liv, spektakulära korallrev och små färgglada fiskbosättningar som har fångat världens uppmärksamhet och blivit européernas besatthet och favoritflykt i vintern med sin vita sand och klara turkosa vatten.

Egyptens stad Hurghada är känd för sitt rika marina liv, fantastiska korallrev och små färgglada fiskar. Detta har gjort staden till en populär destination för européer som vill fly undan den kalla vintern. Med sina vita stränder och kristallklara turkosa hav lockar Hurghada många besökare.

I Hurghada finns det mycket att se under vattnet. Här kan man utforska de imponerande korallreven och möta olika arter av fiskar. Stadens naturliga skönhet har fångat uppmärksamheten hos människor över hela världen, särskilt européerna som älskar att komma hit på sin favoritsemester i vinter.

Det är inte konstigt att 5-stjärniga hotell trivs i Hurghada eftersom staden erbjuder en unik kombination av natursköna stränder, klarblått havsvatten och ett rikt undervattensliv. Besökarna kan njuta av lyxig boendeupplevelse samtidigt som de utforskar stadens fantastiska naturresurser.

Hitta ditt drömresmål – 5-stjärniga hotell i Egypten, Hurghada

Välj från listan, använd sök- och bokningsrutan till vänster eller ring en av våra experter.

Vilken del av Hurghada att bo i?

De populära områdena att bo på är El Mamsha (en lång gågata full av hotell, restauranger och barer) eller den kustnära Old Sheraton Road, nära Hurghada Marina Boulevard.

El Mamsha är en livlig gata där det finns många olika hotell, restauranger och barer att välja mellan. Det är ett bra val om du vill vara nära nöjeslivet och ha tillgång till olika aktiviteter.

Old Sheraton Road ligger vid kusten och i närheten av Hurghada Marina Boulevard. Här kan du hitta flera lyxhotell med fantastisk utsikt över havet. Om du föredrar en mer lugn atmosfär men ändå vill vara nära marinan kan detta vara det perfekta valet för dig.

Både El Mamsha och Old Sheraton Road erbjuder bekvämt boendealternativ för besökare som letar efter femstjärniga hotell i Egypten, speciellt i staden Hurghada.

Lyxhotell i Egypten Hurghada: 5-stjärniga boenden

Full booking conditions apply. *All inclusive features may be subject to specific opening/serving times. Some bars, restaurants, menu items and speciality drinks may be payable locally. See Frequently Asked Questions for details.

You might be interested:  Ovanliga aktiviteter att utforska i den vackra staden Rom

Hurghada is good for holiday

Hurghada anses vara en av de säkraste platserna att bo på i Egypten och är ett idealiskt tryggt semesterställe av följande skäl:

1. Stabil politisk situation: Hurghada har varit relativt fredligt och stabilt jämfört med andra delar av landet.

2. Strikt säkerhetsåtgärder: Det finns strikta säkerhetsåtgärder vid hotell och turistområden för att skydda besökare.

3. Vänlig lokalbefolkning: Invånarna i Hurghada är kända för sin gästfrihet och vänlighet gentemot turister.

4. Polisnärvaro: Det finns en betydande polisnärvaro i staden, vilket bidrar till att upprätthålla ordningen och tryggheten.

5. Turismens fokus: Eftersom Hurghada är en populär turistdestination, lägger myndigheterna stor vikt vid att hålla området säkert för besökare.

6. Säkra transportalternativ: Det finns pålitliga transportmedel som taxi eller bussar som gör det möjligt för resenärer att röra sig runt staden utan oro.

7. Bevakade stränder: Många hotell erbjuder bevakade stränder där gäster kan njuta av solen och havet utan bekymmer.

8. Kriminalitet mot turister är sällsynt: I allmänhet rapporteras få fall av brott mot turister i Hurghada, vilket gör det till en trygg destination att vistas på.

9. Medicinsk hjälp: Det finns välutrustade sjukhus och medicinska faciliteter i staden för att ta hand om eventuella hälsoproblem.

10. Respekterad turistindustri: Turismen är en viktig inkomstkälla för Hurghada, vilket gör att myndigheterna prioriterar säkerheten för besökare.

Dessa faktorer bidrar till att göra Hurghada till ett av de mest trygga platserna att bo på i Egypten och lockar många resenärer som söker en lyxig upplevelse på femstjärniga hotell.

Hurghada är en populär semesterort i Egypten. Hur många dagar räcker för att utforska staden och njuta av dess attraktioner?

Du behöver bara spendera cirka 3-4 dagar i Hurghada. Detta ger dig tillräckligt med tid att utforska korallreven och marinelivet, ta en båttur till närliggande öar och njuta av de vackra stränderna.

1. Utforska korallreven genom snorkling eller dykning.

2. Ta en båttur till Giftun Island för att uppleva den fantastiska naturen och stranden.

3. Besök Mahmya Island för att koppla av på de vita sandstränderna och simma i det kristallklara vattnet.

4. Gör en dagsutflykt till Luxor för att besöka antika tempel som Karnak-templet och Luxor-templet.

5. Njut av vattensporter som kitesurfing, jetski eller parasailing.

6. Upptäck den traditionella egyptiska kulturen genom ett besök på Gamla stan (El Dahar) där du kan shoppa souvenirs och prova lokal mat.

You might be interested:  Bästa Hop On Hop Off Rom - Utforska staden med stil och flexibilitet!

7. Besök Makadi Bay för mer lugn och ro samt möjlighet att spela golf på Makadi Golf Course.

8. Ta en kameltur genom öknen för att uppleva det unika landskapet utanför staden.

9. Utforska Marina Boulevard där du hittar restauranger, butiker och nattlivsaktiviteter vid havet.

10.Besök Dolphin House för chansen att simma med delfiner i deras naturliga miljö.

Dessa aktiviteter kommer säkerligen att göra din vistelse i Hurghada minnesvärd och fylld med spännande upplevelser.

The best month to visit Hurghada is..

För alla resenärer är den bästa tiden att besöka Hurghada mellan november och mars, då temperaturen fortfarande är varm men inte outhärdlig. Detta är också en bra tidpunkt för att undvika högsäsongen med turister.

Under denna period kan du njuta av behagliga temperaturer och undvika de mest trångt befolkade områdena i staden. Du kommer att kunna utforska stränderna och uppleva det fantastiska marina livet utan alltför mycket trängsel.

P.S. Glöm inte bort att packa solskyddskräm och badkläder för din vistelse i Hurghada!

Hurghada full of Russian tourists

Enligt lokala reseportaler planerar ryska researrangörer att lansera nya flygningar till Sharm el-Sheikh och Hurghada. Men vissa orter har nästan inga ryssar enligt dessa källor. Till exempel har turister från Polen och Tyskland tagit deras plats i Hurghada och Marsa Alam.

1. Steigenberger Al Dau Beach Hotel

2. Premier Le Reve Hotel & Spa

3. Jaz Aquamarine Resort

4. Sunrise Crystal Bay Resort

5. Titanic Palace Aqua Park & Spa

6. Desert Rose Resort

7. Hilton Hurghada Plaza Hotel

8. Baron Palace Sahl Hasheesh

Vänligen notera att informationen ovan kan vara föremål för ändringar eller uppdateringar baserat på aktuella reserekommendationer och restriktioner relaterade till COVID-19-pandemin.

n antyder att det finns ett intresse av att veta hur många ryssar som befinner sig i Hurghada

Demografi. Enligt Yulia Shevel, utgivare för MK i Egypten, fanns det cirka 20 000 ryssar i Hurghada i juni 2015, vilket gör det till den största ryska befolkningen i Egypten. Dock var endast cirka 3 000 av dem officiellt dokumenterade.

1. I juni 2015 uppgav Yulia Shevel från tidningen MK in Egypt att det fanns ungefär 20 000 ryssar i Hurghada.

2. Detta gör Hurghada till platsen med den största ryska befolkningen i hela Egypten.

3. Endast omkring 3 000 av de ryska invånarna var dock officiellt registrerade vid denna tidpunkt.

Related Post

You Missed