Burj Al Arab 7 Star Hotel Price

Up to 20% savings on your stay inclusive of breakfast

Inkluderar daglig frukost, Hermès-toalettartiklar och butlerservice.

Gäller för invånare i GCC och Indien.

Flexibel avbokning finns tillgänglig.

Exklusiva besparingar med oslagbara förmåner för invånare i Förenade Arabemiraten.

Varje dag ingår frukost, Hermès-produkter och butlerservice

Tillgång till Talise Spa, Wild Wadi Waterpark och mer

Exklusivt för UAE-boende endast

Njut av en kostnadsfri lyxcabana på Terrassen under din vistelse.

Lyxig frukost varje dag

Gratis lyxig cabana på terrassen

Butlerservice och Hermès-tillbehör

Tillgång till prisbelönta Talise Spa

Njut av en exklusiv strandsemester och avnjut måltider med fantastisk utsikt över Arabiska Gulfen.

Where memories are made

Njut av smakerna från nio enastående restauranger. Smaka på rätterna i dessa fantastiska matställen som erbjuder olika kulinariska upplevelser. Utforska de olika köken och njut av en mångfald av smaker och dofter. Varje restaurang har sin egen unika atmosfär och meny, vilket ger dig möjlighet att välja efter dina egna preferenser och humör för dagen. Oavsett om du föredrar internationella rätter eller lokala specialiteter finns det något för alla smaker på Burj Al Arab 7 Star Hotel Price’s restauranger. Låt dig bli bortskämd med gourmetmat tillagad av erfarna kockar som använder färska ingredienser för att skapa läckra måltider som kommer att överträffa dina förväntningar. Sätt dig ner, slappna av och låt din gastronomiska resa börja!

Koppla av i stil på vårt övervattensstrandområde, The Terrace. Slappna av och njut i lyxig miljö medan du befinner dig precis ovanför vattnet.

Unna dig unika wellnessbehandlingar, 150 meter över Persiska viken.

Gästerna kan vara trygga med att de högsta hygienstandarderna följs.

Priserna för sviter på Burj Al Arab – 7-stjärnigt hotell

Burj Al Arab är den ultimata platsen för avkoppling och välbefinnande, med faciliteter som gym och spa samt aktiviteter som yoga och paddelboarding. Här kan du verkligen ta hand om både kropp och själ.

Priserna på Burj Al Arab, ett 7-stjärnigt hotell – upplev lyxen

Utforska den ultimata platsen för oförglömliga tillfällen. Upptäck enastående miljöer som kommer att göra dina minnen oändliga.

You might be interested:  En beskrivning av Doubletree By Hilton Hotel i New York

Priset för 1 natt på Burj Al Arab?

Under de senaste två veckorna bokades det billigaste rummet på Burj Al Arab Jumeirah för AED 6,580 via KAYAK. Samtidigt var det dyraste rummet också prissatt till AED 6,580.

Praktiska tips:

1. Använd jämförelsesidor som KAYAK för att hitta de bästa priserna på hotellrum.

Exempel: Genom att använda en tjänst som KAYAK kan du enkelt jämföra priser och hitta det mest förmånliga erbjudandet för ett rum på Burj Al Arab Jumeirah.

2. Var uppmärksam på variationen i hotellpriserna över tid.

Exempel: Priset på ett hotellrum kan variera avsevärt under olika perioder. Det är viktigt att vara medveten om dessa variationer och boka vid rätt tillfälle för att få det bästa möjliga priset.

3. Planera din budget i förväg när du letar efter boendealternativ.

Exempel: Innan du börjar söka efter hotellrum är det bra att ha en tydlig bild av hur mycket pengar du är villig att spendera per natt. Detta hjälper dig att snabbt sålla ut alternativen och fokusera på de som passar inom din budget.

4. Ta reda på vad som ingår i priset innan du bokar.

Exempel: När du väljer ett hotellerbjudande, se till att läsa igenom vad som ingår i priset (exempelvis frukost eller andra bekvämligheter). Det kan vara bra att jämföra olika erbjudanden för att få bästa möjliga valuta för pengarna.

Priserna på Burj Al Arab, det 7-stjärniga hotellet i Dubai

Ett hotell som är hem för toppmoderna ingenjörskonst – från den unika konstgjorda stranden och terrassen med oändlighetspool, till en av de högsta stora atrium på 180 meter.

Priset för en 1-dagarsrum i Burj Khalifa?

En 1-dagars vistelse på Burj Khalifa kan kosta mellan $800 och $1500 per natt, beroende på årstid och typ av rum. Priserna kan också variera beroende på vilket läge rummet har i byggnaden.

Hotellregler och allmän information

När du bor på Burj Al Arab Jumeirah är hotellets regler utformade för att förbättra din vistelse och säkerställa maximal komfort och bekvämlighet.

Priserna på Burj Al Arab, ett 7-stjärnigt hotell

Vänligen se till de villkor och bestämmelser som gäller för den valda priset angående avbokning och förskottsbetalning.

Priser för 7-stjärnigt hotell Burj Al Arab för gäster med speciella behov

Vi erbjuder flera supporttjänster för att hjälpa gäster med speciella behov. Vänligen kontakta vår Concierge för mer information.

Barn och extrabäddar: Priser och information

Gäster som är 11 år eller yngre får dra nytta av barnpriser och förmåner. Extra sängar kan fås på begäran mot en extra avgift.

Pris för tillgång till poolen på Burj Al Arab 7-stjärniga hotellet

Vår saltvatten infinity pool är enbart för vuxna och ligger precis ovanför havet. Barn är välkomna att använda den färskvattenpoolen.

Priserna för Burj Al Arab 7-stjärniga hotellet

Om gäster röker i områden som är avsedda för icke-rökare kommer en avgift att tas ut. De tillämpliga avgifterna är följande: 1 sovrumssvit: 5 500 AED, 2 sovrumssvit: 7 500 AED, 3 sovrumssvit: 10 000 AED.

Pris för incheckning på Burj Al Arab 7-stjärnigt hotell

Vid incheckningen på Burj Al Arab Jumeirah måste alla gäster, inklusive barn, visa giltig identifikation i original. Det kan antingen vara ett pass eller en nationell ID-kort från Förenade Arabemiraten/GCC-länderna.

Medborgare i Förenade Arabemiraten kan checka in på hotellet med pass eller nationellt ID-kort. Medborgare från GCC-länderna kan också checka in med pass eller nationellt ID-kort. Invånare i GCC-länderna måste ha sitt pass för att kunna checka in. För övriga världsmedborgare krävs det att de har sitt pass för att få checka in på hotellet.

You might be interested:  Marina Tower - Den eleganta och självsäkra damen vid vattnet

Parkeringstillgångar

Gäster som bor i en ett sovrumssvit kan använda en parkeringsplats på Burj Al Arabs parkering utan extra kostnad. Om det finns fler fordon kommer dessa att debiteras 350 AED per fordon och dag.

Gäster som bor i en två sovrumssvit kan använda två parkeringsplatser på Burj Al Arabs parkering utan extra kostnad. Om det finns fler fordon kommer dessa att debiteras 350 AED per fordon och dag.

Gäster som bor i en tre sovrumssvit kan använda tre parkeringsplatser på Burj Al Arabs parkering utan extra kostnad. Om det finns fler fordon kommer dessa att debiteras 350 AED per fordon och dag.

Parkering vid Porte Cochere

Bilar kan parkeras vid hotellets porte cochere efter beslut av Burj Al Arab Jumeirah. En avgift på 490 AED per fordon kommer att tillkomma.

Parkering för icke-boende gäster: Priser och tillgänglighet

Gäster som inte bor på Burj Al Arab Jumeirah och lämnar sina fordon i parkeringshuset efter kl. 05:00 kommer att debiteras AED 500. Gäster som inte är boende och inte kan uppvisa en validerad parkeringsbiljett kommer att debiteras en avgift på AED 250. Alla medlemmar av Fitness and Spa har rätt att parkera ett fordon under sitt besök utan extra kostnad.

För att säkerställa bekvämligheten och säkerheten för alla gäster är det inte tillåtet att ha med sig husdjur.

Pris för att bo på Burj Al Arab 7-stjärniga hotellet – Betalning i kontanter

Gränsen för kontantbetalningar på våra hotell i valfri valuta är (i) 100 000 AED (eller motsvarande) per vistelse för enskilda gäster och (ii) 200 000 AED (eller motsvarande) per vistelse för par, familjer eller grupper.

Priser på Burj Al Arab 7-stjärnigt hotell och betalningsalternativ

  • All major credit cards are accepted.

Priserna på Burj Al Arab, det 7-stjärniga hotellet

Observera att Burj Al Arab Jumeirah har identifierats som en no-fly-zon av Dubai Civil Aviation. Det innebär att drönare är förbjudna enligt lag på området och kan konfiskeras av myndigheterna om de används, om inte de nödvändiga tillstånden från Dubai Civil Aviation har erhållits.

Dubai rikare än Qatar?

Qatar anses för närvarande vara det rikare landet jämfört med Förenade Arabemiraten, baserat på olika ekonomiska indikatorer. Ett sådant mått är BNP per capita (PPP), där Qatar har en siffra på $92 862,35.

För att ge ett exempel kan vi titta på inkomstnivåerna i de två länderna. I Qatar är den genomsnittliga inkomsten per person högre än i Förenade Arabemiraten.

En annan faktor som bidrar till Qatars rikedom är deras oljeindustri. Landet har stora oljereserver och exporten av olja ger betydande intäkter.

Det finns också andra ekonomiska indikatorer som visar Qatars överlägsenhet gentemot Förenade Arabemiraten, till exempel levnadsstandarden och investeringarna i infrastrukturprojekt.

Sammanfattningsvis kan man säga att Qatar för närvarande betraktas som det mer välmående landet jämfört med Förenade Arabemiraten, vilket framgår av flera ekonomiska indikatorer såsom BNP per capita och inkomstnivåerna.

Priserna för Burj Al Arab 7-stjärnigt hotell

Finalist i Leaders in Hospitality Awards 2022: Bästa lyxhotell (Nominerad för bästa interiördesign).

What are the hotel’s check-in and check-out times?

Hur kan jag få ut mesta möjliga av min upplevelse på Burj Al Arab?

Vilka alternativ för mat och dryck finns tillgängliga på Burj Al Arab?

You might be interested:  Hotels Close To Chelsea Flower Show - The Perfect Blooming Retreat

What accommodation options are available at Burj Al Arab?

Burj Al Arab ägs av vem?

P.S. Burj Al Arab har blivit känt för sin ikoniska arkitektur och lyxiga faciliteter. Det erbjuder sina gäster en unik upplevelse med fantastisk utsikt över Persiska viken och en rad exklusiva tjänster.

P.P.S För att få reda på priset för att bo på detta sju-stjärniga hotell rekommenderas det att kontakta hotellet direkt eller besöka deras officiella webbplats där de senaste priserna och erbjudandena finns tillgängliga.

Burj Al Arab is considered a 7-star hotel due to its exceptional features and services

Hotellets unika design liknar seglet på en båt och står majestätiskt vid kustlinjen. Det är inte bara ett hotell utan också en symbol för Dubais framväxande modernitet och rikedom. Varje detalj i hotellet är noggrant utformad för att erbjuda sina gäster den ultimata upplevelsen av komfort och elegans.

P.S. För dem som drömmer om att bo på detta fantastiska hotell kan priset vara högt, men det finns inget pris man kan sätta på den oförglömliga upplevelse som väntar dig här!

Ja, jag kan stanna i Burj Al Arab

Alla gäster, inklusive barn, som bor på Burj Al Arab Jumeirah måste visa giltig identifikation vid incheckningen. Det kan vara antingen ett pass eller en UAE/GCC National ID. Emiratiska medborgare och boende kan checka in med pass eller nationellt ID. GCC-medborgare kan också checka in med pass eller nationellt ID.

1. Alla gäster på Burj Al Arab Jumeirah måste visa giltig identifikation vid incheckningen.

2. Emiratiska medborgare/boende kan använda pass eller nationellt ID för att checka in.

3. GCC-medborgare kan också använda pass eller nationellt ID för att checka in.

Lista:

– Alla gäster behöver identifieringsdokument vid incheckning

– Emiratiska medborgare/boende kan använda både pass och nationellt ID

– GCC-medborgare kan också använda både pass och nationellt ID

Det är inte möjligt att besöka Burj Al Arab gratis

Burj Al Arab är en privat resort och det är inte tillåtet för icke-gäster att besöka. Men om du har en bokad middagsreservation på någon av restaurangerna kan du få möjlighet att besöka hotellet. Ett billigare alternativ för att uppleva Burj Al Arab är att boka afternoon tea. Detta ger dig chansen att njuta av den lyxiga atmosfären och beundra den spektakulära utsikten över Dubai från hotellets ikoniska byggnad. Under afternoon tea serveras ett urval av läckra bakverk, smörgåsar och te i eleganta omgivningar. Detta ger dig en unik möjlighet att få en glimt av detta sju-stjärniga hotell utan att behöva betala de höga priserna för boende där.

Do 7 star hotels exist?

P.S. Det är alltid bra att vara medveten om skillnaderna mellan olika länders betygsystem när man bokar hotellvistelser runt om i världen!

No, visiting Burj Khalifa is not free

Besökare kan gratis besöka området framför Burj Khalifa, som man kommer åt från Dubai Mall. Här kan man njuta av de spektakulära fontänshowerna i Dubai Dancing Fountain och se ljus- och ljudshower på utsidan av Burj Khalifa.

Förklaring med enkla ord:

1. Man kan gå till ett område framför Burj Khalifa utan att betala.

2. Där kan man titta på fina fontänshower och ljus- och ljudshower på byggnadens utsida.

3. För att komma dit behöver man gå genom Dubai Mall.

Related Post

You Missed