Hotels Close To Chelsea Flower Show

Vi har noggrant valt ut några lyxhotell för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt besök på showen.

Gör din besök på mässan till en semester med ett speciellt paket som inkluderar rum och frukost på något av de hotell som listas nedan, två biljetter till RHS Chelsea Flower Show, en showguide levererad till din adress en vecka i förväg (endast Storbritannien, utländska besökare hämtar vid ankomst till mässan). Dessutom ingår en souvenirväska att hämta på dagen för ditt besök.

Strathmore Hotel

Strathmore Hotel är en vackert renoverad London townhouse som tidigare var bostad åt Earl of Strathmore, den avlidna drottningens farfar. Här finns en unik kombination av viktoriansk storslagenhet och modern lyx. Detta hotell har ett perfekt läge i det trendiga området Kensington och Chelsea, vilket gör det till den ideala platsen att bo på för att besöka RHS Chelsea Flower Show.

Strathmore Hotel ligger ungefär 15-20 minuters resa med kollektivtrafik från RHS Chelsea Flower Show.

Paketet på Strathmore Hotel inkluderar en övernattning med frukost, två biljetter till Chelsea Flower Show, en showguide (endast leverans inom Storbritannien, besökare från utlandet hämtar vid evenemanget) och en souvenirväska (hämtas på besöksdagen).

En natt på hotell: Dina entrébiljetter till utställningen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker samma dag som ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Två nätters vistelse: Dina inträdesbiljetter till showen är för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker dagen efter ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Incheckning: kl. 14.00 (kl. 15.00 på fredagar och lördagar)

Utcheckning: kl. 11.00

Parkering: Det finns gatuparkering utanför hotellet (avgifter för parkeringsmätare tillkommer)

Hotell nära Chelsea Flower Show: Pestana Chelsea Bridge Hotel

Bo i bekvämligheten av Pestana Chelsea Bridge Hotel, som är beläget mellan den natursköna Battersea Park, floden Themsen och den ikoniska Battersea Power Station. Efter en hektisk dag med att utforska RHS Chelsea Flower Show kan du koppla av i ett av de rymliga rummen eller helt enkelt gå ner till spaet där du kan varva ned. Spaet inkluderar en uppvärmd pool, bastu och ångbastu. Fortsätt att skämma bort dig själv genom att njuta av några cocktails i baren följt av en läcker middag på Atlântico Restaurant.

Pestana Chelsea Bridge Hotel ligger ungefär 15 minuters promenad eller 5 minuters bilresa från mässan.

En natt på Pestana Chelsea Bridge Hotel med frukost ingår i paketet. Du får också två biljetter till Chelsea Flower Show, samt en showguide som skickas endast inom Storbritannien (besökare från utlandet kan hämta den på plats). Dessutom får du en souvenirväska att hämta på besöksdagen.

You might be interested:  En beskrivning av Hilton Hotel på Holland Park Avenue i London

En natts vistelse: Dina entrébiljetter till utställningen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker samma dag som ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

2-nätters vistelse: Dina entrébiljetter till utställningen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet är dagen innan och utcheckning är dagen efter ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Incheckning: kl. 16.00

Utcheckning: kl. 11.00

Parkering: Det finns ingen parkeringsanläggning på hotellet, men det finns en allmän avgiftsbelagd parkeringsplats bredvid hotellet vid Chelsea Bridge Wharf Car Park, Queenstown Rd 372, Nine Elms, London SW11 8PP.

Hotell nära Chelsea Flower Show: The Wellington Hotel

The Wellington Hotel erbjuder en kombination av traditionell elegans och modern lyx. Med utsikt över sina egna privata trädgårdar och terrasser, ger The Wellington en idyllisk bas för trädgårdsentusiaster som besöker RHS Chelsea Flower Show. Gästerna kan njuta av fullt luftkonditionerade rum med trådlöst och fast höghastighetsinternet, LCD-plattskärms-TV, ett fullt utrustat gym, barer och restauranger samt dygnet runt-rumservice.

Wellington Hotel ligger ungefär 25 minuter från utställningen antingen genom att gå eller med kollektivtrafik.

En natt på The Wellington Hotel inklusive frukost, två biljetter till showen, en guide för showen (endast levererad inom Storbritannien, besökare från utlandet hämtar vid showen) och en souvenirväska (hämtas på besöksdagen).

En natt på hotellet: Dina inträdesbiljetter till utställningen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker samma dag som ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

2-nätters vistelse: Dina inträdesbiljetter till utställningen är för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker dagen efter ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Incheckning: kl. 15.00

Utcheckning: kl. 11.00

Parkering: Det finns ingen parkering på The Wellington Hotel, men de närmaste Q-Parks är Q-Park Pimlico och Q-Park Victoria.

Hotell nära Chelsea Flower Show: The Kensington Hotel

Beläget i hjärtat av South Kensington, hittar du det eleganta Kensington Hotel bara en kort resa från RHS Chelsea Flower Show samt The Royal Albert Hall, The Victoria and Albert Museum, Kensington Gardens och världsberömda Harrods.

Med öppna eldar, höga tak och inredning med anor förmedlar hotellets eleganta salonger en känsla av viktoriansk storhet. Lunch, middag och eftermiddagste kan avnjutas i den stilfulla Townhouse, medan läckra cocktails och ett brett urval av viner kan njutas i de varma och glamorösa omgivningarna på K Bar som är klädd i träpanel.

Kensington Hotel ligger ungefär 25 minuter från RHS Chelsea Flower Show till fots eller med kollektivtrafik.

En natt på The Kensington Hotel inklusive frukost. Två biljetter till showen. En guide för showen (endast leverans inom Storbritannien, besökare från utlandet hämtar vid showen). En souvenirväska (hämtas på besöksdagen).

En natt på hotellet: Dina entrébiljetter till utställningen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker samma dag som ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

2-nätters vistelse: Dina entrébiljetter till showen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning är dagen efter ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Incheckning: kl. 15.00

Utcheckning: kl. 12.00

You might be interested:  De bästa hotellen i centrala San Francisco

Parkering: Detta hotell har ingen egen parkering, men det finns möjlighet till parkering på gatan med avgift eller vid Kensington Parking Centre (KPS) som ligger precis runt hörnet från hotellet. Adressen är Harrington Rd, South Kensington, London SW7 3ND och kostnaden är £50 per dag.

Hotell nära Chelsea Flower Show: Tower Suites

Beläget med enastående utsikt över floden Thames och Towern i London, är Tower Suites ett imponerande femstjärnigt hotell som ligger nära kollektivtrafik och Londons mest livliga turistattraktioner. Med sin perfekta placering är Tower Suites det ideala stället att utgå ifrån under ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Gästerna kan njuta av oberoende boende i eleganta sviter med fullt utrustade kök och vardagsrum samtidigt som de har tillgång till en mängd faciliteter och tjänster, inklusive restauranger, barer, spa, gym samt möjligheten att äta utomhus eller på takterrassen.

Byggnaden har noggrant utformats för att spara 65% vatten jämfört med en konventionell byggnad och undvika ljusförorening på natten.

Tower Suites Hotel ligger ungefär 35 minuter bort med kollektivtrafik från RHS Chelsea Flower Show.

Boende och frukost på Tower Suites

Två biljetter till showen

En showguide (levereras endast inom Storbritannien, utländska besökare hämtar vid evenemanget)

Souvenirväska (hämtas på besöksdagen)

En natt på hotellet: Dina entrébiljetter till mässan gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker samma dag som ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Vid en 2-nätters vistelse på hotell ingår entrébiljetter till Chelsea Flower Show för den valda dagen. Incheckning sker dagen innan och utcheckning sker dagen efter ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

Incheckning: kl. 15.00

Utcheckning: kl. 11.00

Parkering: Ingen parkering, men närmaste Q-Park till Tower Suites är Q-Park Tower Bridge.

Hotell nära Chelsea Flower Show: The Selwyn Hotel

Selwyn Hotel är ett boutiquehotell som ligger i hjärtat av Richmond upon Thames. Med sin ikoniska viktorianska fasad, dekorerad med blommande wisteria, ger hotellet en varm och välkomnande atmosfär när man kliver in genom dörrarna till den bekväma lobbyn med sina höga och utsmyckade tak. Gästerna kan njuta av frukost eller en aperitif i matsalen som badas i naturligt ljus från de stora fönstren mot gatan.

The Selwyn ligger ungefär 45 minuter bort med kollektivtrafik från RHS Chelsea Flower Show.

En natt på The Selwyn inklusive frukost

Två biljetter till showen

En showguide (levereras endast inom Storbritannien, utländska besökare hämtar vid showen)

Ett souvenirväska (hämtas på besöksdagen)

En natt på hotellet: Dina entrébiljetter till utställningen gäller för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan, och utcheckning sker samma dag som ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

2-nätters vistelse: Dina entrébiljetter till showen är för den valda dagen. Incheckning på hotellet sker dagen innan och utcheckning sker dagen efter ditt besök på RHS Chelsea Flower Show.

– Incheckning sker från kl. 15.00.

– Utcheckning ska ske senast kl. 12.00.

– Parkering finns i begränsat antal och kostar £30 per bil per natt, först till kvarn gäller.

Boka biljetter nu till RHS Chelsea 2024. Ser fram emot utställningen. Planera ditt besök.

Det tar olika lång tid att gå runt Chelsea Flower Show

Hur länge behöver du besöka Chelsea Flower Show? Det snabba svaret är cirka 5-7 timmar för att se alla huvudutställningar, blomsterpaviljonger och visningar. Men du skulle lätt kunna spendera en hel vecka där och ändå inte hinna se allt.

You might be interested:  Lara, den vindiga hotel- och spapersonligheten

Förklaring av ämnet:

1. Chelsea Flower Show är en årlig trädgårdsutställning i London.

2. Besökare kan se olika trädgårdar, blommor och utställningar under evenemanget.

3. Tiden det tar att besöka showen varierar beroende på hur mycket man vill utforska, men vanligtvis räcker det med några timmar för att få en bra överblick över evenemanget.

The closest station to the Chelsea Flower Show is..

Den närmaste stationen till utställningsområdet är Sloane Square. Du kan ta tåget från Birmingham, Manchester eller Glasgow till London Euston och sedan åka tunnelbanan för att besöka Chelsea Flower Show.

1. Utställningsområde: Platsen där Chelsea Flower Show hålls.

2. Station: En plats där tåg stannar och människor kan gå av och på.

3. Tunnelbana: Ett transportsystem under marken som används för att resa runt i staden.

Lista:

– Sloane Square (station)

– London Euston (station)

– Chelsea Flower Show (utställningsområde)

Chelsea Flower Show is located in Chelsea

1. The Sloane Club

2. Draycott Hotel

3. The Egerton House Hotel

4. The Franklin Hotel

5. San Domenico House Hotel

6. Sydney House Chelsea

7. My Chelsea Hotel

8. Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club

9.The Rembrandt

10.Crowne Plaza London – Kensington

Dessa hotell erbjuder bekvämt boende för besökare som vill vara nära evenemanget och njuta av allt det har att erbjuda.

Det är tillåtet att bära jeans på Chelsea Flower Show

Finns det någon klädkod på Chelsea Flower Show? Det finns ingen specifik förbud mot att bära jeans, men något som linnebyxor skulle vara ett mer sofistikerat alternativ till jeans.

Lista:

1. Klädkoden på Chelsea Flower Show är inte särskilt sträng.

2. Jeans är tillåtna, men anses mindre sofistikerade.

3. Linnebyxor rekommenderas som ett elegantare alternativ till jeans vid besök på mässan.

The best day to go to Chelsea Flower Show is..

P.S. Om du planerar ditt besök tidigt kan du också undvika den större folkmassan som vanligtvis samlas senare under veckan. Detta kan göra din upplevelse mer avslappnad och njutbar, med mindre trängsel vid varje utställning eller monter du vill utforska.

Det finns ingen klädkod för Chelsea Flower Show

Det finns ingen officiell klädkod för The Royal Chelsea Flower Show, men det uppmuntras att se bra ut. Eftersom medlemmar av kungafamiljen och kändisar ofta är närvarande vill du ju imponera genom din klädsel. Det är alltid trevligt att klä sig lite extra fint när man besöker evenemang som detta.

Du behöver inte vara överdrivet formell, men undvik gärna slitna jeans eller träningskläder. Istället kan du välja en snygg och bekväm outfit som passar tillfället. Många besökare brukar bära eleganta klänningar, kostymer eller chinos tillsammans med skjorta eller blus.

Kom ihåg att även om det inte finns någon strikt dresscode så är det viktigt att visa respekt för arrangemanget och de andra besökarna genom att klä dig lämpligt och stilfullt. På så sätt kan du njuta av den fantastiska atmosfären på The Royal Chelsea Flower Show samtidigt som du ser bra ut!

Related Post

You Missed