Grand Beach Hotel Surfside Miami Booking

Vi är öppna och ser fram emot att välkomna er. Vi uppmanar framtida gäster att ta del av de lokala myndigheternas reseanvisningar och vi vill också bjuda in er att läsa om vad vi gör för att skapa en hälsosam och trygg miljö för våra gäster och kollegor.

Även om vi inte drabbades av några skador till följd av orkanen Ian, är våra hjärtan tunga när våra vänner och kollegor på Floridas västkust börjar återhämtningsprocessen. Vi finns här med öppna armar om någon behöver en fridfull paus vid stranden. Vår familj skulle vara hedrad att varmt välkomna er.

Upplev Miami i den perfekta takten för dig på Solé Miami, ett Noble House Resort. Koppla av på vår vita sandstrand, luta dig tillbaka på vår poolterrass eller återvänd till ditt nyrenoverade rum med fantastisk utsikt. Vår plats i norra Miami bredvid Golden Beach, Bal Harbour och Aventura är precis tillräckligt nära den pulserande kulturen och nattlivet i South Beach och Design District. Dagliga aktiviteter, eldstäder vid stranden och exotiska smaker på prisbelönta restaurangen BALEENkitchen ser till att du aldrig saknar något att göra.

BALEENkitchen

BALEENkitchen på Grand Beach Hotel Surfside Miami är känt för sin eklektiska tolkning av global mat och erbjuder läckra rätter i en oslagbar atmosfär. Här kan du välja att äta antingen inomhus eller utomhus med vidsträckt utsikt över Atlanten.

Bokning av hotell vid Grand Beach Hotel Surfside Miami

På Solé Miami är du bara några steg bort från vit sand och kristallklart blått vatten. Koppla av vid poolen, njut av en cocktail från poolbaren eller sjunk ner i en solstol på vår privata strand.

Bokning av moderna och stilfulla rum och sviter på Grand Beach Hotel Surfside Miami

Våra gästrum och sviter är alla designade med lyx och komfort i åtanke. Välj mellan utsikt över havet, bukten eller staden och förbered dig för ultimat avkoppling.

You might be interested:  Min resa till Dubai: Saker jag måste tänka på

Ägaren av Grand Beach Hotel?

Grand Beach Hospitality Group och dess systerföretag MB Development är båda en del av Murray Group, ett industriellt, fastighets- och finansbolag med huvudkontor i London. Företaget har omfattande intressen och ägande i Europa, Nord- och Sydamerika samt Mellanöstern.

1. Grand Beach Hospitality Group är ett företag inom hotellbranschen som ingår i Murray Group. De erbjuder olika typer av boende vid stranden för att tillgodose sina kunders behov.

2. MB Development är det interna byggföretaget inom samma koncern som Grand Beach Hospitality Group. De ansvarar för att genomföra byggprojekt relaterade till företagets verksamhet, såsom renoveringar eller nybyggnationer av hotellanläggningar.

3. Murray Group är moderbolaget som äger både Grand Beach Hospitality Group och MB Development. Det är ett stort företag med huvudkontor i London och har investeringar inom industri, fastigheter och finans över hela världen.

4. Genom sin närvaro i Europa, Nord- och Sydamerika samt Mellanöstern visar Murray Groups intresse för global expansion och diversifiering av sina affärsintressen på olika marknader runt om i världen.

Bokningar för möten på Solé

Solé Miami erbjuder en imponerande mötesplats på 6 500 kvadratmeter och en vacker havsutsikt. Här kan företag hålla minnesvärda affärsmöten, belöningsresor och sociala evenemang.

Bröllop vid havet: En oförglömlig upplevelse

Solé Miami erbjuder den ultimata destinationen för bröllop, med en lyxig strandfront som inramning för er speciella dag. Oavsett om ni vill ha ett storslaget eller intimt bröllop finns våra bröllopsspecialister redo att hjälpa er planera en oförglömlig dag för er och era gäster.

Daglig händelsekalender

Lägg till lite krydda på din semester med något av våra dagliga evenemang eller specialerbjudanden. Ta en titt i vår kalender för dryckeserbjudanden, livemusik och mycket mer.

Bokning av Grand Beach Hotel Surfside Miami – Upptäck BALEENkitchen

Med sin eklektiska tolkning av global mat är BALEENkitchen känd för att servera läckra rätter i en oslagbar atmosfär. Njut av din måltid inomhus eller utomhus med vidsträckt utsikt över Atlanten.

Grand Beach Hotel Miami byggdes?

Här är några höjdpunkter om oss:

1. Nybyggt hotell: Grand Beach Hotel Miami Beach har en modern design och byggdes för att erbjuda bekväm boendeupplevelse.

2. Öppnat 2009: Vi välkomnade våra första gäster år 2009 och sedan dess har vi strävat efter att ge bästa möjliga service.

3. Läge vid South Beach: Med vårt läge nära South Beach får du enkel tillgång till det pulserande nattlivet, de populära restaurangerna och aktiviteterna i området.

4. Integritet och avkoppling: Trots närheten till livliga platser erbjuder vi också lugn och ro för dem som söker avskildhet och avslappning.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Grand Beach Hotel Miami Beach där du kan njuta av allt detta!

Bokning av hotell vid havet med pool och strand

På Solé Miami är du bara några steg bort från vit sand och kristallklart blått vatten. Koppla av vid poolen, njut av en cocktail från poolbaren eller sjunk ner i en solstol på vår privata strand.

You might be interested:  Artikeln handlar om hotell i Key West som är lämpliga för familjer

Surfside Beach Florida ligger i delstaten Florida

Surfside är en plats som ligger nära både Miami och Hollywood International flygplatser. Det är beläget mellan Miami Beach, Bal Harbour och Atlanten. Det tar inte lång tid att köra hit från flygplatserna.

Bokning av moderna och elegant inredda rum och sviter på Grand Beach Hotel Surfside Miami

Alla våra gästrum och sviter är utformade med lyx och komfort i åtanke. Välj en utsikt över havet, bukten eller staden och förbered dig för ultimat avkoppling.

Bokningar för möten på Solé

Solé Miami erbjuder en minnesvärd plats för företagsmöten, incitamentresor och sociala evenemang med sina 6 500 kvadratmeter mötesutrymme och vackra läge vid havet.

Ålder fri i hotell?

De flesta hotell tillåter barn att bo i rummet med sina föräldrar antingen med eller utan en extra säng. Vanligtvis tar inte hotellen ut någon avgift för barn under tolv år. Vissa hotell har dock en begränsning på max två vuxna och ett barn per rum.

Praktiska tips:

1. Innan du bokar ett hotellrum, kontrollera deras policy angående barnboende. Se om de tillåter att barn bor gratis och om det finns några begränsningar gällande antal personer per rum.

Exempel: Om du reser med två vuxna och ett 10-årigt barn, se till att hotellet tillåter er konstellation utan extra kostnad.

2. Om ni är fler än vad som tillåts i ett standardrum, överväg att boka en svit eller familjerum som kan rymma flera personer bekvämt.

Exempel: Om ni är två vuxna och två mindre barn, kanske det bästa alternativet är att välja ett familjerum där alla kan sova bekvämt.

3. Var noga med att informera hotellet om ålder på ditt/dina barn vid bokningen för att undvika eventuella missförstånd vid incheckningen.

Exempel: När du gör din reservation online, fyll i korrekta åldrar för dina barn så hotellet vet vilka regler som gäller för dem.

4. Kontakta hotellets kundtjänst direkt om du har specifika frågor eller behov när det kommer till boendet av ditt/dina barn.

Exempel: Om du har ett spädbarn och behöver en babysäng i rummet, ring hotellets kundtjänst för att säkerställa att de kan tillhandahålla detta innan din ankomst.

Bröllop vid havet på Grand Beach Hotel Surfside Miami

Solé Miami erbjuder den ultimata destinationen för bröllop, med en lyxig strandnära miljö för er speciella dag. Oavsett om ni önskar ett stort eller intimt bröllop så finns våra bröllopsspecialister redo att hjälpa er planera en oförglömlig dag för er och era gäster.

Daglig händelseskalender

Lägg till lite extra krydda på din semester med något av våra dagliga evenemang eller specialerbjudanden. Ta en titt i vår kalender för att se vilka dryckeserbjudanden, live musik och annat som erbjuds.

Ditt ultimata flyktställe i Miami – Grand Beach Hotel Surfside

Slappna av i våra eleganta rum och sviter, där mycket mer än bara utsikten kommer att imponera på dig.

Din ultimata flykt till Miami: Boka Grand Beach Hotel Surfside

Koppla av i våra eleganta rum och sviter, där mycket mer än bara utsikten kommer att imponera.

You might be interested:  Bästa Hop On Hop Off Rom - Utforska staden med stil och flexibilitet!

Boka direkt och njut av Grand Beach Hotel Surfside Miami!

Boka nu för bästa tillgängliga pris och två cocktails per person, per dag! Inkluderar två cocktails per person, per dag.

Nu kan du köpa presentkort

Ge bort en gåva av upptäckt och avkoppling på vårt strandnära hotell i norra Miami. Presentkort till Solé Miami och BALEENkitchen finns nu tillgängliga för köp.

Bokning av Grand Beach Hotel Surfside Miami

Solé Miami, A Noble House Resort ligger på adressen 17315 Collins Avenue i Sunny Isles Beach, FL 33160. Här nedan hittar du en karta och vägbeskrivning till hotellet.

Bokning av Grand Beach Hotel Surfside Miami – Nyheter och Press

P.S. Glöm inte att ta med din legitimation när du besöker hotellets bar för att njuta av dina favoritdrinkar!

Grand Beach Hotel Surfside ägs av..

Murrays förmögenhet utgör endast 5% av nettovärdet hos de rikaste männen på listan: Gopi och Srichand Hinduja, ägarna till transportkonglomeratet Hinduja. Utöver detta är Murray även ägare till det berömda Grand Beach Hotel i Miami.

P.S. Detta lyxhotell erbjuder en unik upplevelse för sina gäster med sin fantastiska strandnärhet och exklusiva faciliteter. Gästerna kan njuta av lyxiga rum, gourmetrestauranger och en rad fritidsaktiviteter som passar både vuxna och barn.

Så om du letar efter en oförglömlig semesterupplevelse vid havet, se till att boka din vistelse på Grand Beach Hotel Surfside Miami!

En gång var det ett Miami Beach-hotell. Nu har något hänt med det

Efter att ha sålts till Interstate behöll OBR en del av fastigheten bredvid hotellet. Denna del innehöll tidigare en parkeringsplats, två tennisbanor och extra strandtillgång. År 2009 byggde OBR Grand Beach Hotel på denna mark.

Fontainebleau Miami Beach’s age

Fontainebleau Miami Beach öppnade 1954 och var då det största och mest lyxiga hotellet i södra Florida. Här är några punkter att tänka på:

1. Fontainebleau Miami Beach invigdes år 1954.

2. Hotellet ansågs vara det största och mest lyxiga i hela södra Florida vid den tiden.

3. Det har en ikonisk arkitektur som fortfarande lockar besökare idag.

4. Fontainebleau erbjuder ett brett utbud av faciliteter, inklusive flera poolområden, restauranger, spa och nattklubbar.

5. Många kändisar har bott på hotellet genom åren, vilket bidrar till dess glamourösa rykte.

6. Hotellets läge vid stranden gör det till en populär destination för sol-och-bad-semester.

7. Fontainebleaus historia sträcker sig över mer än sex decennier och har spelat en viktig roll inom Miamis turismindustri.

8. Hotellet har genomgått renoveringar under årens lopp för att hålla sig aktuellt med moderna trender och behov hos sina gäster.

9. Fontainebleau är också känt för sin imponerande konstsamling som finns spridd över hela anläggningen.

10.Hotellets eleganta atmosfär kombinerat med dess bekvämligheter gör det till ett attraktivt val för både affärsresenärer och semesterfirare.

Observera att listan kan innehålla färre än 10 punkter beroende på hur mycket information du vill inkludera.

Related Post

You Missed