The Land Of Legends Kingdom Hotel

Kingdom Hotel erbjuder komfort, underhållning och lugn på samma gång med sin färgglada inredning, 401 sagolika rum designade för barn, speciellt utformade sviter, ett prisbelönt spa, specialgym, turkiskt bad, swimmingpool och stilfulla matställen. Med sina 380 Deluxe-rum som är designade för att möta gästernas behov och varav 145 är anslutna rum samt 20 sviter och en Kingdom Suite ger Kingdom Hotel alla möjlighet att uppleva sin egen legend! Om du önskar kan dina barn njuta av världens största barnklubb och lekplats för Kingdom Hotels gäster samtidigt som du får en oförglömlig upplevelse på Anjana Spa som erbjuder en perfekt miljö med holistiska terapier och massage. Du kan också lägga till ännu mer smak på din semester med våra matställen Eternia Restaurant, Nyssa Bar, The Legends Pub Bar , Midpoint samt öka glädjen i semestern med aktiviteter och överraskningar speciellt framtaget för Kingdom Hotel. Kom ihåg att du kommer fortsätta vara ett barn så länge du har fantasi och i den legendariska atmosfären hos Kingdom Hotel kan du till och med se bortom dina drömmar!

Room Features

Rummet har en bekväm säng och är utrustat med en 42-tums LED-TV, satellitsystem och dubbla TV-apparater. Det finns även en minibar för att hålla dina drycker kalla. För underhållning finns det också en PlayStation 4 och ett rullgardinssystem som kan användas som biografduk. Rummet är 38 kvadratmeter stort och har även ett värdeskåp för att förvara dina värdesaker säkert.

Njutningen av semestern har fördubblats med förmånerna i ALL In Concept! Upptäck världens kök med fantastiska smaker som serveras på våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Semester nöjet har fördubblats med förmånerna av ALL In Concept! Upptäck världskök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Rumsfunktioner på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Följande faciliteter ingår i rummet: en bekväm säng, en 42-tums LED-TV med satellitkanaler och dubbla TV-apparater, en minibar, en PlayStation 4 med tillhörande skärm samt ett rum på 38 kvadratmeter.

Upptäck en värld av kulinariska upplevelser med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Upptäck världens kök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Funktioner i rummen på The Land Of Legends Kingdom Hotel

– Säng

– 42-tums LED-TV, satellitsystem, dubbel TV

– Minibar

– PlayStation 4 + rullgardin för att blockera ljus

– 76 m2 storlek

– Låda

Njutningen av semestern har fördubblats med alla privilegier som ingår i ALL-konceptet! Upptäck världens kök med fantastiska smaker serverade på våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Semesterlyckan har fördubblats med privilegierna i ALL In-konceptet! Utforska världens kök med fantastiska smaker som serveras på våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Rumsfaciliteter på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Rummet erbjuder en bekväm säng och är utrustat med en 42-tums LED-TV, satellit-TV-system och Dual TV-funktion. Det finns också en minibar där du kan förvara dina favoritdrycker. För underhållning finns det även en PlayStation 4 tillgänglig i rummet. Rummet har generösa 130 kvadratmeter yta och är inrett med stiliga möbler. Dessutom finns det en LCD-projektor för att visa filmer eller presentationer om så önskas.

Semester nöje har fördubblats med förmånerna av ALL In Concept! Upptäck världskök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Semester nöjet har fördubblats med privilegierna för ALL In Concept! Upptäck världskök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Rumsfunktioner på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Följande bekvämligheter finns tillgängliga på The Land Of Legends Kingdom Hotel: en säng, en 42-tums LED-TV med satellitanslutning och Dual TV-funktion, en minibar, en PlayStation 4 för underhållning, ett utrymme på 108 kvadratmeter att njuta av och även möjlighet till användning av ett LCD-projektor.

You might be interested:  Får Jag Resa Utomlands När Jag Är Sjukskriven

Semesterlyckan har fördubblats med privilegierna av ALL in-konceptet! Utforska världens kök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Njutningen av semestern har fördubblats med privilegierna i ALL-konceptet! Upptäck världens kök med fantastiska smaker som serveras på våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Rumsfunktioner på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Sängen i rummet är utrustad med en 42-tums LED-TV och satellitsystem. Det finns också en minibar tillgänglig för gästerna. För underhållning erbjuds både PlayStation 4 och en LCD-projektor. Rummet har en yta på 83 kvadratmeter och kommer med ett värdeskåp för att säkert förvara dina ägodelar.

Semester nöjet har fördubblats med privilegierna för ALL In Concept! Upptäck världens kök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Njutningen av semestern har fördubblats med förmånerna i ALL-konceptet! Upptäck världens kök med fantastiska smaker som serveras på våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Rumsfunktioner på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Rummet är utrustat med en bekväm säng och har också en 42-tums LED-TV med satellitkanaler. Det finns även en minibar där du kan förvara dina favoritdrycker och snacks. För underhållning finns det också en PlayStation 4 i rummet. Rummet är rymligt, med en yta på 79 kvadratmeter, och har ett elegant designkoncept som skapar en avkopplande atmosfär.

Semester nöjet har fördubblats med förmånerna av ALL In Concept! Utforska världens kök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Semester nöje har fördubblats med privilegierna för ALL In Concept! Utforska världens kök med fantastiska smaker som serveras i våra olika restauranger och barer. Vad ingår?

Rumsfunktioner på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Rummet erbjuder en bekväm säng och är utrustat med en 55-tums LED-TV, satellit-TV-system och Dual TV-funktion. Det finns även en minibar för gästernas bekvämlighet. För underhållning finns det Xbox Kinect och PlayStation 4-spelkonsoler tillgängliga i rummet. Rummet har också en imponerande storlek på 283 kvadratmeter och inkluderar ett skrivbord samt en LCD-projektor för möten eller presentationer.

Sorry, we couldn’t find any suitable room for the relevant dates.

Du kan förbättra underhållningen och fördelarna med din legendariska semester genom att dra nytta av speciella erbjudanden för ditt boende.

Färgsprakande festligheter

Vi erbjuder tjänster för rumdekoration för att göra din speciella dag oförglömlig genom att skapa en legendarisk atmosfär i ditt rum med 30 heliumballonger och 30 vanliga ballonger.

En oförglömlig upplevelse: The Land Of Legends Kingdom Hotel

Om du vill ge din Drömresa på kanalen en extra touch av spänning kommer du att älska denna unika upplevelse där vi dekorerar båten med 25 heliumballonger.

Legendarisk födelsedagsfirande med Masha och Björnen

Vi har en speciell födelsedagsöverraskning för våra små gäster! Efter den fantastiska föreställningen med Masha och Björnen i temaparken, blir födelsedagsbarnet inbjudna upp på scenen där deras namn annonseras.

Legendarisk musikalshow, nu för barn!

Vi bjuder in våra små stjärnor till scenen! Vår världsberömda musikalshow välkomnar våra yngsta gäster för att ge dem en legendarisk upplevelse.

Stjärnornas Incheckning

Med Star Check-In-paketet kommer du att bli välkomnad som en stjärna på Kingdom Hotel!

We brought together the most special tastes for you.

Med 380 Deluxe-rum, varav 145 är anslutna, samt 20 sviter och en Kingdom Suite-alternativet erbjuder The Land Of Legends Kingdom Hotel unika semestermöjligheter som är utformade för att möta gästernas behov. Här kan alla få uppleva sin egen legend! Medan dina barn njuter av världens största barnbar och lekplats, som är gratis för gäster på Kingdom Hotel, kan du själv ha en oförglömlig upplevelse på Anjana Spa. Där erbjuds en perfekt miljö med holistiska terapier och massagebehandlingar. Du kan även sätta extra smak på din semester genom att besöka våra restauranger Eternia Restaurant, Nyssa Bar, The Legends Pub Bar och Midpoint. Dessutom ökar vi glädjen i semestern med aktiviteter och överraskningar som speciellt har förberetts för Kingdom Hotel-gäster..

Kom ihåg, du kommer att förbli ett barn så länge du har fantasi och du kan se ännu längre än dina drömmar i den legendariska atmosfären på Kingdom Hotel!

Vilka hotell får gratis tillgång till Land of Legends?

Under hela din vistelse på Regnum Carya kan du njuta av denna speciella upplevelse när som helst du önskar, vilket ger spänning och äventyr till din semester. Du måste definitivt uppleva denna sagolika dag med gratis inträde till The Land of Legends Theme Park och vår kostnadsfria transfer service som erbjuds exklusivt för dig. Det betyder att du får chansen att utforska temaparken utan extra kostnad och vi kommer också att ordna transporten åt dig så att det blir bekvämt för dig att ta sig dit.

Förmånerna med konceptet Alla i – The Land Of Legends Kingdom Hotel

Följande förmåner gäller endast för All Inclusive-konceptet. Det gäller inte för Bed and Breakfast och Halvpension, och om du har köpt någon av dessa koncept och vill uppgradera ber vi dig vänligen att kontakta receptionen vid incheckningen för att få information om prisskillnaden.

You might be interested:  Hotel Carmel By The Sea Santa Monica är namnet på en artikel

Priset för landet av legender i Antalya?

Biljetterna till The Land of Legends temapark i Antalya kostar 40 € per vuxen fram till mars 2024. Barn mellan 4-11 år betalar 30 € och spädbarn är gratis.

Restauranger på The Land Of Legends Kingdom Hotel

Frukost: Vardagar (07.00 – 10.30) Helger (07.00 – 11.00). Skriv om texten med egna ord, utan att utvidga ämnet, endast en enskild text och inget annat.

Tiderna för frukosten på vardagar är mellan klockan sju på morgonen och halv elva på förmiddagen. Under helgerna kan gästerna njuta av sin frukost från klockan sju till elva på förmiddagen.

Fruktjuice förpackad i Tetra Pak, glass och lokala drycker med eller utan alkohol ingår..

Ägare till Land of Legends Kingdom Hotel?

The Land of Legends Kingdom Hotel är ett hotell i Turkiet som öppnade för gäster den 1 juli 2016. Detta resort etablerades genom ett samarbete mellan företagen Emaar, Dragone Productions och Rixos Hotels och uppskattas vara värt cirka 1 miljard dollar.

Hotellet erbjuder en lyxig upplevelse med olika faciliteter och attraktioner för sina gäster. Det finns bland annat vattenparker, temaparker, shoppingområden och restauranger att utforska. Dessutom har hotellet också teaterföreställningar av Dragone Productions, vilket ger extra underhållning till besökarna.

Det här projektet visar på betydelsen av turismindustrin i Turkiet samt investeringarnas storlek inom denna sektor. The Land of Legends Kingdom Hotel är en imponerande anläggning som lockar både inhemska och internationella turister med sin unika kombination av boendealternativ och nöjesaktiviteter.

Upphängningsställen och krogar: Utforska det spännande nattlivet!

Alkoholhaltiga och alkoholfria lokala drycker ingår i priset.

UPPLEV FÖRMÅNARNA MED ATT BO PÅ RIXOS PREMIUM BELEK I LAND OF LEGENDS..

Gäster på The Land Of Legends Kingdom Hotel har möjlighet att kostnadsfritt använda sig av Rixos Premium Belek’s unika sandstrand och andra faciliteter. Tillgången till stranden är tillgänglig för gästerna mellan kl. 13.00 och 16.30 under vistelsen på hotellet.

Öppettiderna för temaparken och de utomhusrestaurangerna kan variera beroende på beslut från ledningen eller väderförhållanden.

Land of Legends förvaltning har rätt att ändra konceptet utan att meddela tredje parter.

Vad är gratis på Land of Legends?

På platsen finns det gratis parkering. Det finns också faciliteter som omklädningsrum och låsbara skåp, strandstolar, bankomater och gratis Wi-Fi. Här finns ett brett utbud av kaféer, restauranger och affärer.

Kvalitetspolicyn för The Land of Legends rike

Att ha gästerna i fokus och planera och leverera högkvalitativa tjänster är en av de främsta målsättningarna för Rixos Hotels. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är förenliga med principerna för livsmedelssäkerhet, skapa en trygg arbetsmiljö och bygga lojala gästrelationer.

– Vidta hänsyn till miljöfaktorer i varje operativ aspekt, vidta förebyggande åtgärder för hållbarhet, öka allmänhetens medvetenhet och skydda biologisk mångfald.

Vi strävar efter att uppnå våra fastställda mål och samtidigt förbättra oss kontinuerligt. Vi erbjuder regelbunden utbildning till våra anställda och följer nationella lagar och internationella standarder. Vi värnar om att konsultera och inkludera våra anställda samt deras representanter när det gäller arbetsmiljöfrågor. Vår ambition är att minska riskerna för arbetsrelaterade olyckor och vara en tillgång för samhället.

Som ordförande stöder jag fullt ut denna kvalitetspolicy som kommer att göra det möjligt för Rixos Hotels att bli ledande inom den globala turismbranschen och jag bjuder varmt in alla anställda att förstå, dela och genomföra denna policy.

Villkor och regler för The Land Of Legends Kingdom Hotel

Priset som anges gäller per rum för de förvalda datumen, antal personer och boendetypen.

Priset för boendet inkluderar inträde till The Land of Legends Theme Park. Eventuella extra utgifter inom parken ingår inte i priset.

Tilläggsängar och spjälsängar finns tillgängliga på begäran och måste bekräftas av hotellet.

Eventuella extra kostnader ingår inte automatiskt i det totala priset. De måste betalas separat under din vistelse.

Vid incheckningen ombeds gästerna att visa upp det kreditkort som användes vid bokningen. Kreditkort från tredje part accepteras inte.

Incheckningstiden är kl. 14:00 och utcheckningstiden är kl. 12:00.

Det är kostnadsfritt för det första barnet under 12 år att bo på samma rum som sina föräldrar, med befintliga sängar. För det andra barnet mellan 3 och 12 år tillkommer en extra avgift på 25% per natt om en extrasäng används.

10% VAT and 2% accommodation tax are included in the price.

Land of Legends hotel inkluderar vad?

Kingdom Hotel erbjuder komfort, underhållning och avkoppling under ett tak med sin livliga och färgglada interiördesign. Här finns 401 magiska rum som är speciellt utformade för barn, samt exklusiva sviter med enastående design. Hotellet har även prisbelönta SPA-anläggningar, privat fitnessstudio, turkiskt bad och swimmingpool. Dessutom kan gästerna njuta av stilfulla restauranger, barer och pubar.

You might be interested:  Mina äventyr i Rom: Utforska Italiens skatter

P.S. För de som söker extra spänning finns det också möjlighet att utforska The Land of Legends Theme Park precis intill hotellet!

Can you go land of legends at night?

The Land of Legends Theme Park är en underhållningsdestination som erbjuder massor av aktiviteter för människor i alla åldrar. På kvällen blir parken ännu mer spektakulär med olika shower, parader och evenemang. Ett av de mest imponerande händelserna är båtparaden som sker på natten. Här får besökarna uppleva en fantastisk show med färgglada båtar och musik.

Förklaring:

1. The Land of Legends Theme Park erbjuder roliga aktiviteter för alla.

2. På kvällen blir parken ännu mer spännande med shower, parader och evenemang.

3. Båtparaden är ett särskilt imponerande event där man kan se vackra båtar och njuta av musiken på natten.

Belek is expensive because of its popularity

Belek är med rätta känt som centrum för sport och exklusiv underhållning, vilket lockar välbärgade semesterfirare. Staden har ett stort antal ridanläggningar, golfklubbar och gott om platser för avancerad dykning. Här finns också en välutvecklad tjänst för att hyra yachtar.

Det finns många möjligheter att njuta av hästsport i Belek, med flera professionella ridanläggningar som erbjuder lektioner och utflykter på vackra stränder eller genom det natursköna landskapet. För de som älskar golf finns det ett brett utbud av banor i världsklass där man kan utmana sig själv och njuta av spektakulär utsikt över Medelhavet.

Dykentusiaster kommer inte bli besvikna heller, då Belek erbjuder fantastiska möjligheter till dykning längs kusten. Det kristallklara vattnet gör det perfekt för både nybörjare och erfarna dykare att utforska den marina biologin och upptäcka spännande vrakplatser.

För dem som vill ta sin semesterupplevelse till nästa nivå kan man även hyra en lyxyacht i Belek. Att segla längs kusten ger en unik möjlighet att uppleva skönheten hos Turkiet från havets perspektiv samtidigt som man njuter av bekvämligheterna ombord på en privat yacht.

Sammanfattningsvis är Belek verkligen ett paradis för sport- och underhållningsentusiaster. Oavsett om man är intresserad av ridning, golf, dykning eller att segla längs kusten finns det gott om möjligheter att njuta av en exklusiv semester i denna vackra turkiska stad.

Can you do a day trip to Land of Legends?

Ja! Dagsbiljetter för att besöka Land of Legends finns tillgängliga. Dessa dagpass ger dig tillträde till Land of Legends äventyrspark, vattenpark och hemliga lagun. Se till att komma tidigt för att få ut mesta möjliga av ditt äventyr!

1. Tillträde till Land of Legends äventyrspark

2. Tillträde till Land of Legends vattenpark

3. Tillträde till Land of Legends hemliga lagun

Kom ihåg att det kan finnas fler attraktioner och aktiviteter inom varje område som du kan utforska under din dag på Land of Legends Kingdom Hotel.

Observera: Listan innehåller endast tre punkter eftersom det inte fanns mer information angiven i ursprungstexten.

Is Land of Legends worth it?

The Land of Legends Kingdom Hotel är en plats som passar perfekt för familjer, särskilt de som har bokat ett hotell utan vattenaktiviteter. Parken är enorm och det tar mycket tid att utforska alla rutschkanor och åkattraktioner. Sammantaget rekommenderas denna destination starkt för familjer då den erbjuder en oförglömlig semesterupplevelse.

1. Stort utbud av vattenrutschkanor och pooler: Parken har ett brett urval av spännande vattenrutschkanor och poolområden där hela familjen kan njuta av roliga aktiviteter i vattnet.

2. Temapark med många attraktioner: Förutom vattenaktiviteterna finns det också en temapark med massor av underhållning, inklusive berg-och-dalbanor, karuseller och andra spännande åkattraktioner.

3. Fantastiskt boendealternativ: The Land of Legends Kingdom Hotel erbjuder lyxiga rum och sviter som garanterar bekvämt boende för hela familjen under semestern.

4. Barnvänlig atmosfär: Hela anläggningen är utformad med barnens behov i åtanke, vilket gör den till en idealisk plats för familjesemestrar.

5. Restauranger och matställen: Det finns flera restauranger inom området där gästerna kan njuta av olika typer av mat från olika kök runt om i världen.

6. Underhållningsshower och evenemang: The Land of Legends Kingdom Hotel erbjuder regelbundet underhållningsshower och evenemang för att göra vistelsen ännu mer minnesvärd.

7. Spa-och wellnesscenter: För de som vill koppla av och unna sig lite lyx finns det ett spa-och wellnesscenter där gästerna kan njuta av olika behandlingar och massage.

8. Shoppingmöjligheter: Det finns flera butiker inom anläggningen där gästerna kan köpa souvenirer, kläder eller andra nödvändigheter.

9. Barnklubb: The Land of Legends Kingdom Hotel har en barnklubb där barnen kan delta i roliga aktiviteter övervakade av professionell personal.

10. Nära till stranden: Hotellet ligger nära stranden, vilket ger möjlighet till soliga dagar vid havet för hela familjen att njuta av.

Sammanfattningsvis är The Land of Legends Kingdom Hotel en fantastisk destination för familjer som söker spänning, underhållning och bekvämt boende under semestern.

Related Post

You Missed