Radisson Blu Waterfront Hotel Nils Ericsons Plan Stockholm

Lyxigt rum med två dubbelsängar, kylskåp och en yta på 26 kvadratmeter. Rummet har även trådlöst internet och är 280 kvadratfot stort.

Lyxigt rum med en king size-säng, kylskåp och trådlöst internet. Rummet är 26 kvadratmeter stort och har plats för upp till två personer.

Premium View 1 King-rummet på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm erbjuder en bekväm och lyxig vistelse för gästerna. Rummet har en king size-säng och är utrustat med en kylskåp för att hålla drycker eller snacks svala under vistelsen. Med sina 26 kvadratmeter (280 kvadratfot) ger rummet tillräckligt med utrymme för avkoppling och arbete. Gästerna kan också dra nytta av det trådlösa internet som finns tillgängligt i rummet, vilket gör det lätt att hålla kontakten eller arbeta online när man behöver det.

Premium View 2 Dubbelrum med 2 dubbelsängar. Rummet har även en kylskåp och är 26 kvadratmeter stort. Det finns också trådlöst internet tillgängligt i rummet, vilket gör det bekvämt för gästerna att använda sina elektroniska enheter under vistelsen på hotellet.

Frukost ingår i priset och inkluderar en buffé varje dag. WiFi är tillgängligt och rummet har två dubbelsängar samt ett kylskåp.

Frukost ingår i vistelsen-raten och inkluderar bufféfrukost varje dag, WiFi och ett deluxe-rum med en king size-säng. Rummet har också en kylskåp.

Frukost ingår i priset för vistelsen och inkluderar en buffé med frukost varje dag. Dessutom erbjuds WiFi, en premium utsikt samt ett rum med en kingsize-säng och kylskåp.

Bo med frukostpaketet inkluderar bufféfrukost dagligen, WiFi och en premium utsikt över Stockholm. Rummet har två dubbelsängar för att rymma upp till fyra personer.

Local Attractions

Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm ligger på Nils Ericsons Plan i Stockholm. Det är ett perfekt läge med den populära Rålambshovsparken precis över gatan och stadens centrum med shopping, sevärdheter och nattliv inom gångavstånd. Du har tunnelbanan och lokala bussar bara 5 minuters promenad bort och enkel tillgång till både Bromma- och Arlanda-flygplatsen. Hotellet erbjuder privat underjordisk parkering för våra gäster som anländer med bil.

Karta och sevärdheter för Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen

Vårt hotell erbjuder några av de mest rymliga boendena i staden där inget rum är mindre än 26 kvm. Alla rum har en modern, skandinavisk design med panoramafönster, gratis internet, platt-TV, möjlighet att göra te och kaffe på rummet, strykjärn och strykbräda, hårtork och laptopvärdeskåp. Du kommer också ha fri tillgång till hotellets fitnesscenter.

You might be interested:  Jag är April, vädret i Rom, Italien!

I hotellets lobby finns en avkopplande och energigivande sittgrupp med gratis trådlöst internet som gör det möjligt för våra gäster att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna eller kommunicera med sina vänner och familj. De mysiga sittarrangemangen och atmosfären gör det till den perfekta platsen att umgås med kollegor eller vänner samt njuta av en drink från vår Björk Bar & Grill.

Alla konferensrum på Radisson Blu Waterfront Hotel är utrustade med en skärm, LCD-projektor, internetanslutning, whiteboardtavla, skrivmaterial och vatten.

I Kungsholmen-rummet ingår: en skärm, en LCD-projektor, internet, en flyttbar scen, standardljud och -ljus samt skrivmaterial och vatten.

Vårt Kungsholmen-rum på 370 kvm är hotellets huvudattraktion och utgör en del av våra totalt 1000 kvm mötes- och eventutrymmen. Här finns 12 toppmoderna mötesrum, alla med naturligt dagsljus. Konferensvåningen erbjuder även en rymlig och välkomnande lobby där du kan koppla av med en kopp kaffe, hålla en utställning eller produktlansering eller anordna en cocktail-evenemang. På denna våning hittar du också garderoben samt vår konferensreception, där vårt dedikerade personalteam kan hjälpa dig med eventuella frågor du må ha.

Björk Bar & Grill offers a relaxed dining experience with good food, casua service and a comfortable setting. The kitchen is inspired by swedish dishes with an international touch. The perfect venue for business lunches as well as family dinners. Björk Bar & Gril is open for breakfast , lunch and dinner 7 days a week.

Tillgänglighet och läge: Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm ligger på Nils Ericsons Plan i Stockholm. Ett perfekt läge med den populära Rålambshovsparken precis över gatan och stadens centrum med shopping, sevärdheter och nattliv inom gångavstånd. Du har tunnelbanan och lokala bussar bara 5 minuters promenad bort samt enkel tillgång till både Bromma och Arlanda flygplats. Hotellet erbjuder privat underjordisk parkering för våra gäster som anländer med bil.

Resväg från Stockholm flygplats till Radisson Blu Hotel

Det bästa sättet att ta sig från Stockholm Arlanda flygplats till Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm är med tåg. Det tar 23 minuter och kostar 318 kronor. Om du föredrar kan du också ta bussen, vilket tar 49 minuter och kostar mellan 55 kronor och 170 kronor.

Tåget är det snabbaste alternativet för att komma till hotellet från flygplatsen. Det tar bara 23 minuter och biljetten kostar 318 kronor. Du kan enkelt köpa din biljett på stationen eller online innan resan.

Om du inte har bråttom eller vill spara lite pengar kan du välja att åka buss istället. Bussen tar längre tid, cirka 49 minuter, men priset varierar mellan 55 kronor och 170 kronor beroende på tidpunkt och typ av biljett.

Oavsett vilket transportmedel du väljer kommer både tåget och bussen att ta dig till Radisson Blu Waterfront Hotel i centrala Stockholm där hotellet ligger vid Nils Ericsons Plan.

Information om Radisson Blu Waterfront Hotel Nils Ericsons Plan Stockholm och dess kostnader

Incheckning: kl. 15:00

You might be interested:  Artikeln handlar om Clarion Collection Hotel Etage som ligger på Stora Gatan i Västerås

Utcheckning: kl. 12:00

Senaste renovering år: 2010

Antal våningar: 11

Antal rum: 279

Korridorer: Alla rum har inre korridorer.

Rökfria rum: 279

Handikappanpassade rum: 24

Sviter: Inga sviter tillgängliga.

Fönster i rummen kan inte öppnas.

Städning sker dagligen.

Mötesrum finns tillgängliga, totalt tolv olika utrymmen att välja mellan.

Total mötesyta är på ca.12100 kvadratfot (ca.1125 kvadratmeter).

Bankettutrymme för upp till 400 personer.

Avstånd till mat- och barområden ligger på hotellet självt.

Avståndet till närmaste restaurang som är öppen dygnet runt är cirka 0,6 miles (cirka en kilometer).

Närmaste gym finns på hotellet självt.

Lounge/bar har öppet från kl.11AM-1AM.

Avbokningsregler: Avbokningsvillkoren beror på vilken typ av bokning du har gjort.

Parkering per natt kostar 200 kronor.

Totala skatter uppgår till 12,00%.

Inga extra avgifter eller obligatoriska resortavgifter/taxes tillkommer (0,00 USD).

Moms: Mervärdesskatt:

12,00% moms ingår i priset.

GST: Varor och tjänster skatt:

25,00% GST.

Mat- och dryckesavgift:

25,00% av totalbeloppet för maten och drycken.

Ljud- och bildskatt:

25,00% av totalbeloppet för ljud- och bildtjänster.

Parkering avgift:

295,00 kr per natt.

Bäraravgift:

90,00 kr per person (incheckning och utcheckning).

Avgift för extra personer:

100,00 kr per person.

Trådlöst internet på rummen avgiftsfritt.

Kabelanslutet internet på rummen avgiftsfritt.

Trådlöst mötesinternet avgiftsfritt.

Kabelanslutet mötesinternet avgiftsfritt.

Genomsnittlig kostnad för frukostbuffé:

195,00 kr per person.

Genomsnittlig kostnad för lunch à la carte:

225, 0kr per person.

Genomsnittlig kostnad för lunchbuffé:

225.0kr per person.

Genomsnittlig kostnad för middag à la carte:

465.0kr per person.

Genomsnittlig kostnad för middagsbuffé:

450.0kr per person.

Pris for morgonfika/breakfast break :

140 , 0 SEK Per Person

Pris for eftermiddagsfika/afternoon break :

140 , 0 SEK Per Person

Radisson Hotel har Netflix

Praktiskt tips 1: Erbjud dina hotellgäster möjligheten att använda sina egna streamingkonton för att titta på filmer och serier under sin vistelse. Detta ger dem frihet att välja innehåll från populära plattformar som Netflix eller Disney+.

Praktiskt exempel 2: Installera smarta TV-apparater i hotellrummen som är kompatibla med olika streamingapplikationer. På så sätt kan gästerna enkelt logga in på sina egna konton och fortsätta titta på det de följer även när de är borta.

Praktiskt tips 3: Se till att ha ett stabilt Wi-Fi-nätverk i hela hotellet för att säkerställa smidig strömning av innehåll. Gäster kommer inte kunna njuta av sin favoritfilm om internetuppkopplingen är svag eller intermittent.

Praktiskt exempel 4: Informera gästerna vid incheckningen om möjligheten att använda GguestCast-funktionen och ge tydliga instruktioner om hur man ansluter till applikationerna. Detta hjälper dem att snabbt komma igång med sin personliga underhållning och förbättrar deras hotellupplevelse.

Information om flygplatsen och transporttjänster

  • Business centered hotel with functional rooms and and a multi-use public area
  • Free Wi-Fi in guestrooms and lobby area
  • Flexible workspaces, soft bedding, and Paul Mitchell products
  • Lobby provides a casual meeting and workspace, business center, and GoBoard® Touchscreens for Info on the Go
  • 24/7 Market offering practical food/beverage options
You might be interested:  En beskrivning av Hotel Paris Charles De Gaulle Airport

Informationen som presenteras om Courtyard by Marriott kan komma att ändras utan förvarning.

Breakfast in Radisson Blu? What time is it served?

Frukost serveras dagligen i The Brasserie på bottenvåningen. Frukosten serveras måndag till fredag från kl. 7:00 till 10:00 och på helger från kl. 8:00 till 11:00.

1. Måndag – Fredag: Kl. 7:00 – 10:00

2. Lördag – Söndag: Kl. 8:00 – 11:00

Det kostar att åka från Stockholm airport till city

På Arlanda flygplats finns det tre olika sätt att ta sig till Stockholm city. Det mest bekväma alternativet är att ta en taxi från Arlanda, vilket tar i genomsnitt 40 minuter och kostar 500 SEK (€47). En annan möjlighet är att åka med Arlanda Express-tåget, där enkelbiljetter kostar 295 SEK (€28) och resan tar cirka 20 minuter.

Förutom dessa två alternativ kan man även välja att åka buss från flygplatsen till Stockholm. Bussarna avgår regelbundet och tar ungefär 45-60 minuter beroende på trafikförhållandena. Priset för en biljett varierar beroende på vilken typ av biljett man köper, men det ligger vanligtvis mellan 100-150 SEK (€9-14).

Oavsett vilket transportmedel man väljer så kommer man snabbt och smidigt in till centrala Stockholm från Arlanda flygplats. Det finns alltså flera bra alternativ att välja mellan baserat på ens egna preferenser och budget.

The best way to get from Arlanda airport to Stockholm is by taking the train

Arlanda Express erbjuder resor mellan Stockholm Arlanda flygplats och Stockholms centralstation med avgångar var 10-15 minut under hela dagen. Resan tar endast 18 minuter. Det kostar extra att köpa biljett ombord på tåget, så det rekommenderas att köpa biljetter online, vid informationsdiskarna på flygplatsen eller från en biljettautomat.

Det är smidigt att ta sig till och från Stockholm Arlanda Airport med Arlanda Express. Tågen går regelbundet och tar bara 18 minuter för resan till Stockholms centralstation. För att undvika extra kostnader bör man köpa sina biljetter i förväg via internet, vid informationsdiskarna på flygplatsen eller genom en biljettautomat.

För bekväm transport mellan Stockholm Arlanda Airport och Stockholms centralstation kan man använda sig av Arlanda Express-tågen som trafikerar sträckan med täta intervall under hela dagen. Restiden är kort, endast 18 minuter lång. För att undvika onödiga extrakostnader rekommenderas det starkt att köpa sina biljetter i förväg via nätet, vid informationsskrankorna på flygplatsen eller genom en automatisk försäljningsmaskin.

Om du behöver snabbt komma fram till eller lämna Stockholm Arlanda Airport kan du åka med Arlanda Express-tågen som kör regelbundna avgångar varje dag. Resan tar bara 18 minuter till Stockholms centralstation. För att undvika extra avgifter är det bäst att köpa biljetterna i förväg online, vid informationsdiskarna på flygplatsen eller från en biljettautomat.

Related Post

You Missed