Golden Nugget Hotel Las Vegas Pool

Kom och upplev den fantastiska $30 miljoner Tank Pool på det prisbelönta Golden Nugget-hotellet i Las Vegas. Du kommer inte att hitta en bättre pool i Vegas än Tank Golden Nugget, som stoltserar med ett 200 000-gallons hajakvarium komplett med en 300-fots vattenrutschbana inne i hajhabitatet. Boka en solsäng eller cabana för att bekvämt slappa, simma, äta och njuta av drycker hela dagen. Njut av lyxen på Hideout-baren på tredje våningen (endast öppen för vuxna över 21 år med ID). Unna dig en övernattning i ett fantastiskt rum på vårt hotell för att göra ditt besök i Vegas till den bästa upplevelsen någonsin.

Vi är ett av de hotell i centrala Las Vegas och det enda som har levande hajar! Vårt akvarium i Las Vegas finns vid Tank Pool och har en vattenrutschkana med tre våningar, öppen för alla åldrar. När du glider nedför den gula röret kommer du att passera genom en transparent sektion där du kan se hajarna och fiskarna simma förbi medan de betraktar dig bara några centimeter från din kropp. Sedan plaskar du ner i Tank Pool längst ner på åket. WooHoo! Du har precis simmat med hajarna!

Upptäck hajtankvattenrutschbanan i Las Vegas på Fremont Street Experience YouTube-kanal. Utforska denna spännande attraktion och se den i aktion genom att besöka kanalen.

Vill du få en inblick bakom kulisserna i hajakvariet? Du kan lära dig mer om deras livsmiljö, skötsel och matning från våra egna marina biologer. De kommer att förklara alla fiskar som finns i tanken. Vi erbjuder guidade turer kl 13:30 på onsdagar och söndagar.

Tank Deck är öppet från kl. 9.00 till kl. 19.00 och passar bra för familjer. Simning är tillåten mellan kl. 9:00 och kl. 18:30. Vänligen kontrollera vår hemsida för olika tider under året. Vår poolsäsong börjar i maj och slutar i november..

Är det nödvändigt att vara gäst på Golden Nugget för att få använda deras pool, The Tank?

Du behöver inte vara gäst på hotellet, men du måste köpa entrébiljett mellan kl. 10 och 16 varje dag. Det är bäst att kontrollera tillgängligheten i förväg. Du kan också boka en tank daybed eller cabana för att få tillträde till Tank Pool-området. Gäster som bor på hotellet har gratis tillgång till Tank Pool-området. Golden Nugget har rätt att upprätthålla regler om hyra av cabanas, säkerhet och trygghet. Rökning är inte tillåten på första och andra våningen av poolen, men det finns reserverade områden där rökning är tillåten på tredje våningen. Varken vaping eller spray solskyddsprodukter är tillåtna vid poolen. Endast personer över 16 år får använda bubbelpoolen.

You might be interested:  n beskriver adressen till Broadway Plaza Hotel i New York

Vi har ett brett utbud av pooler för din njutning, belägna på tre olika nivåer. De första och andra nivåerna är lämpliga för familjer, medan den tredje nivån endast är till för vuxna. Våra privata cabanas och daybeds kommer med service från personal, TV, minibar, säkerhetsskåp, telefon samt handdukar och flaskvatten.

På första våningen finns sex paviljonger och tre mysiga loungeområden med plats för fem personer. Dessa är utmärkta val för grupper på sex till åtta personer. Dessutom finns det flera rader av individuella solstolar tillgängliga. Se hemsidan för mer information. På andra våningen finns tio dagbäddar. Tredje våningen kallas Hideout och har nio privata cabanas, en infinitypool och en bar (endast öppen för vuxna).

Guldklimpen Hotel Las Vegas Pool

Stroll up to the third-floor top level to enjoy a secluded paradise for adults only. You must be 21+ with a photo ID to access. Reserve a private cabana, daybed or gazebo from 10 a.m. to 6 p.m. Drinks are served directly at the Hideout bar or in your private cabana hideaway. Enjoy a peaceful swim in our infinity pool. Please make in advance.

Kan alla använda poolen på Golden Nugget?

1. Gäster som är registrerade på hotellet får gratis inträde. För icke-hotellgäster finns det dagbiljetter tillgängliga måndag-fredag och söndagar, med undantag för helgdagar.

Exempel: Om du bor på hotellet behöver du inte betala något extra för att besöka attraktionen. Men om du bara vill gå dit en dag kan du köpa en biljett om det inte är helgdag.

2. Alla gäster under 21 år måste vara i sällskap av en förälder eller vårdnadshavare.

Exempel: Om ditt barn är under 21 år kan de bara gå in i attraktionen om du följer med dem.

3. Medlemmar i Elite 24K Select Club får upp till två gratis entréarmband per dag.

Exempel: Om du är medlem i klubben kan både du och din partner få fria armband varje dag ni besöker attraktionen.

4. Observera att erbjudandet endast gäller måndag-fredag och söndagar, samt exkluderar helgdagar för icke-hotelgäster.

Exempel: Kom ihåg att erbjudandet om gratis inträde bara gäller vissa veckodagar och söndagar, men inte under helger när det finns högtider eller speciella evenemang.

Menyn för The Tank H20 Pool

På första våningen på The Tank finns H20-baren där du kan njuta av våra signaturcocktails: fruktiga mojitos, lemonader och puncher. Du kan prova vodka jello-injektorer eller shots, smaka på en uppfriskande kändisinspirerad specialcocktail eller ta en iskall hink med flasköl. Vi har till och med en stor kyl där du kan mixa olika drycker för större grupper av människor. Och om du är hungrig så behöver du inte oroa dig – vi serverar olika alternativ för frukost och lunch som kommer att stilla din aptit. Ta en titt på de lockande…

You might be interested:  Vart ska man resa i sommar?

När du besöker Las Vegas, Nevada, vill du uppleva allt det har att erbjuda. Från den heta nattlivet till det soliga utomhusvädret ger Golden Nugget Hotel dig möjligheten att njuta av en unik poolupplevelse med hajtanken som hela familjen kan njuta av. Tillbringa lite svalkande tid på en häftig plats vid The Tank på Golden Nugget. Och glöm inte att ta selfies när du simmar med hajarna för att dela på sociala medier! Kolla in och se vår vattenrutschbana i tanken.

Golden Nugget Hotel i Las Vegas erbjuder en unik poolupplevelse med sin Shark Tank Pool. Denna spektakulära pool är omgiven av ett enormt akvarium där gästerna kan simma bland hajar och andra exotiska havsdjur. Det är verkligen en upplevelse som inte liknar något annat.

Shark Tank Pool på Golden Nugget Hotel har blivit ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister som besöker Las Vegas. Gästerna kan njuta av att koppla av vid poolen samtidigt som de får chansen att se dessa majestätiska varelser i deras naturliga miljö.

För de äventyrliga finns det även möjlighet att prova på Shark Chute, en rutschkana som går genom akvarietet där man får åka ner bredvid hajarna! Detta ger definitivt en adrenalinkick och minnen för livet.

Om du letar efter något annorlunda under ditt besök i Las Vegas, så bör du definitivt överväga att besöka Golden Nugget Hotel’s Shark Tank Pool. Det kommer garanterat bli ett minnesvärt äventyr för dig och din familj.

Is the water free at Golden Nugget Las Vegas?

Om du betalar ‘resortavgiften’ har du rätt till två (2) gratis vattenflaskor och gratis wi-fi. Woohoo! Jag jobbar inom trådlös teknikbranschen, och i denna teknologivärld är det få hotell som tar betalt för wi-fi. Golden Nugget behöver hänga med i tiden och erbjuda gratis wi-fi under din vistelse.

1. Om du betalar resortavgiften får du två gratis vattenflaskor och fri wi-fi.

3. De borde följa den moderna trenden och erbjuda gratis wi-fi till sina gäster istället.

Shark Tank at Golden Nugget is not free

Du behöver inte vara gäst på hotellet för att få tillgång till Golden Nugget Hotel Las Vegas Pool, men du måste köpa entrébiljett mellan kl. 10:00 och 16:00 varje dag. Ring i förväg för att kontrollera tillgänglighet. Du kan också boka en tank daybed eller cabana online för att få tillträde till Tank Pool-området. Gäster som bor på hotellet har gratis tillgång till Tank Pool-området.

You might be interested:  Billiga hotell i Istanbuls stadskärna

Förklaring av ämnet:

1) För att besöka Golden Nugget Hotel Las Vegas Pool behöver man antingen vara gäst på hotellet eller köpa entrébiljett.

2) Det finns möjlighet att boka en tank daybed eller cabana online för extra bekvämlighet vid poolen.

3) Gäster som redan bor på hotellet har fri åtkomst till poolområdet utan extra kostnad.

The minimum bet at Golden Nugget is the lowest amount you can wager

Med insatsgränser som börjar på $5 kommer du inte ha några problem att hitta minimuminsatser och inköp som passar din spelbudget. Vi erbjuder ett brett utbud av spelbord, inklusive Three Card Poker och Blackjack.

P.S. Kom ihåg att vårt Golden Nugget Hotel i Las Vegas också har en fantastisk pool där du kan koppla av efter dina spelsessioner!

Golden Nugget have a lazy river?

Vår pool har moderna inbyggda sittplatser, en långsam flod, eldstäder, bubbelpooler och privata cabanas. Njut av lättare mat medan du svalkar dig i vår glittrande utomhuspool. Eller slå värmen med en av våra uppfriskande fruktjuicer. Oavsett vilket är H2O Bar & Grille en fantastisk plats att njuta av solen, koppla av och förnya sig.

P.S. Glöm inte att utforska vårt breda utbud av cocktails och drinkar vid poolen för att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd!

Golden Nugget have free drinks

Gäster som aktivt spelar på spelfloret kommer att kunna njuta av gratis drycker. Detta är en trevlig förmån som erbjuds för att göra upplevelsen ännu mer underhållande och bekväm för våra gäster. Oavsett om du föredrar en uppfriskande läsk, ett glas vin eller kanske en kall öl, finns det ett brett utbud av drycker att välja mellan. Vår personal finns alltid tillgänglig för att se till att dina dryckesbehov blir tillfredsställda med snabb och vänlig service. Så varför inte ta en paus från spelet och unna dig något svalkande? Vi ser fram emot att ge dig den bästa möjliga upplevelsen här på Golden Nugget Hotel Las Vegas Pool!

The Golden Nugget pool: Is it salt water?

1. The Hideout: En exklusiv atmosfär som endast är tillgänglig för gäster som är 21 år och äldre.

2. The Tank: Ett större poolkomplex som omger en saltvattentank på 200 000 gallon.

Detta var listan över de olika poolupplevelserna på Golden Nugget Hotel i Las Vegas.

Related Post

You Missed