Hotel Paris Charles De Gaulle Airport

YOTELs SmartBed kan justeras från en upprätt soffa till en helt platt dubbelsäng.

Beläget i den säkra transitområdet i Lounge 2, efter säkerhetskontrollen och bara några ögonblick från din gate.

Koppla av, arbeta eller ta något att äta i vår lounge eller slå dig ner framför TV:n i SNUG-rummet.

Mission Control

Mission Control är navet för YOTELAIR. Tillgängligt och redo att hjälpa dygnet runt, här kommer du att checka in och checka ut, samt få information om mat- och dryckserbjudanden eller hämta nödmaterial eller glömda föremål.

Bagagehantering vid Paris Charles De Gaulle flygplats

Vi är belägna på flygsidan (efter säkerhetskontrollen) och du kan bara ta med handbagage till hotellet. Paris Charles de Gaulle tillåter inte att flygbolagen checkar in ditt bagage kvällen innan en flygning. Vi erbjuder begränsat utrymme för förvaring av handbagage i våra rum.

Duschhytt – en bekväm lösning för badrummet

Endast för spontana besökare: Behöver du inte tid för en tupplur? Inga problem. Tvätta bort din jetlag och fräscha upp dig under transit genom att använda en duschhytt. Du behöver inte stressa över att boka i förväg – här råder spontanitet då duschar tilldelas vid ankomst. Bara dyk upp och fråga personalen om tillgänglighet. Duschhytterna är badrum med regnduschar, Urban Jungle-duschgelé, schampo och balsam samt fluffiga handdukar.

You might be interested:  Hotel Transylvania 3: The Enchanting Adventure of a Free-Spirited Movie on Youtube

Låna en Lumie: Hotel Paris Charles De Gaulle Airport

För att resor kan påverka din sömnrytm har vi samarbetat med experter inom ljusbehandling, Lumie. På så sätt kan du bekämpa jetlag och få en god natts sömn – oavsett tidpunkt på dagen. Under din vistelse på YOTELAIR kan du låna en Lumie-lampa gratis för att reglera din sömncykel och öka ditt humör och energi. Lumie imiterar solens naturliga upp- och nedgång, vilket gör att du gradvis somnar ner och vaknar upp effektivt. Beroende på tillgänglighet behöver du bara fråga vid Mission Control.

Hotellet vid Paris Charles De Gaulle-flygplatsen

Besök Revolve Lounge för att ladda upp och koppla av. Loungen är öppen dygnet runt och alla gäster kan njuta av kostnadsfritt supersnabbt WiFi. Mat och dryck finns tillgängligt mot en liten kostnad.

Att nå oss: Hotellet vid Paris Charles De Gaulle Airport

Vi finns i transitområdet för Terminal 2E, gate L, vid slutet av Instant Paris Lounge. Om du anländer till Terminal 2E, gates K eller M kan du ta LISA Train Shuttle som för närvarande är igång mellan kl. 05:00 och 23:30.

Om du anländer till Terminal 2E vid gate L kan du enkelt promenera till YOTEL.

För att prata med vårt markteam, ring gärna: +33 148 163 103.

Om du inte kan ringa oss, vänligen anslut till den kostnadsfria flygplatsens wi-fi-tjänst och skicka ett e-postmeddelande till ..

Vårt hotell är beläget på flygsidan av Paris Charles de Gaulle Airport, i transitområdet för terminal 2E (Gate L). För att nå oss från den allmänna landsida delen av flygplatsen MÅSTE du ha en giltig boardingkort för Terminal 2E gates K, L eller M. Dessa gater är endast för internationella flyg utanför Schengenområdet (EU utom Storbritannien). Du kan också nå oss om du landar i Terminal 2E, stannar i transitområdet och inte passerar tullen samt inte har bagage att hämta och checka in igen. Vårt hotell i Paris ligger inom det säkra området på flygplatsen där endast handbagage tillåts.

You might be interested:  Artikeln handlar om Z Hotel Victoria i London, Storbritannien

Vår plats: Hotellet vid Paris Charles De Gaulle Airport

Hotel Paris Charles De Gaulle Airport är beläget i den internationella transitområdet på Terminal 2E, gates L, vid Paris-Charles de Gaulle flygplats. Hotellet har 80 kabiner (rum) som är perfekta för långa anslutningar, sena ankomster eller tidiga avgångar. Gästerna kan njuta av bekvämt boende och enkel tillgång till flygplatsen utan att behöva lämna terminalområdet.

Which hotel is walking distance at CDG airport?

Ibis Paris CDG Airport är mycket bekvämt om du har en tidig flygning eftersom det ligger inom gångavstånd från flygplatsen. Hotellet erbjuder moderna och bekväma rum för att säkerställa en avkopplande vistelse innan din resa. Dess närhet till flygplatsen gör det också lättillgängligt för resenärer som anländer sent på kvällen eller behöver snabbt komma tillbaka till terminalerna efter sin vistelse.

P.S. Förutom sitt utmärkta läge erbjuder Ibis Paris CDG Airport även andra faciliteter, inklusive gratis Wi-Fi, restaurang och bar samt möjlighet att boka transfer till och från flygplatsen. Detta gör hotellet till ett perfekt val för både affärsresor och semesterresor där bekvämlighet och närhet till flyget är avgörande faktorer i valet av boende.

There are several options for what to do in Charles de Gaulle airport for 8 hours

Du kan inte lämna Paris utan att shoppa (även på flygplatsen). Njut av fransk mat. CDG:s Wi-Fi-nätverk är tillgängligt för dig. Charles de Gaulle älskar barn… men kanske älskar tonåringar (och inte bara dem) ännu mer! Hitta din inre frid.

Ämnet handlar om saker du kan göra och uppleva på Hotel Paris Charles De Gaulle Airport. Det inkluderar shopping, att njuta av den goda franska maten, användning av Wi-Fi-nätverket, aktiviteter för både barn och tonåringar samt möjligheten att hitta sin inre frid under vistelsen på hotellet.

You might be interested:  n beskriver Grosvenor House, ett JW Marriott-hotell i London

Sheraton is located at Terminal 2 of CDG

Hotel Paris Charles De Gaulle Airport är ett hotell som ligger i Terminal 2 på flygplatsen Charles de Gaulle. Hotellets restaurang, Les Saisons, serverar färskt tillagad fransk mat, inklusive fiskrätter, sallader och soppor. Restaurangen erbjuder en variation av traditionella franska rätter med hög kvalitet och smak. Gästerna kan njuta av en autentisk matupplevelse innan eller efter sin resa från flygplatsen.

Related Post

You Missed