Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 411 21 Göteborg

Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg är ett populärt hotell som erbjuder bekvämt boende och en trevlig atmosfär. Detta hotell har fått positiva recensioner från HRS, en välkänd bokningssida för hotellrum. Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 ligger centralt beläget i Göteborg, vilket gör det till ett perfekt val för resenärer som vill utforska staden. Med sin moderna inredning och bekväma faciliteter garanterar detta hotell en avkopplande vistelse för sina gäster.

Stjärnbetygen baseras på en självutvärdering av hotellet samt erfarenheterna från HRS och HRS-kunder. Du kan hitta detaljer under Villkor och Frågor och svar.

Centrum 2,00 km Buss- och tågstationen ligger bara 1,00 km bort från hotellet. Flygplatsen är belägen ca 20,00 km ifrån Comfort Hotel Skeppsbroplatsen i Göteborg.

The measures have been confirmed by the hotel management

Hygien- och rengöringsåtgärder

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa god hygien och rengöring på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg. Detta inkluderar regelbunden städning och desinficering av alla gemensamma utrymmen, såsom receptionen, korridorer och hissar.

Kontaktlös incheckning av gäster

För att minimera fysisk kontakt erbjuder vi en kontaktlös incheckningsprocess. Gäster kan använda våra självincheckningsstationer eller checka in via vår mobilapp för att undvika onödig närkontakt med personal.

Håll avståndet

Vi uppmanar våra gäster att hålla avstånd till varandra samt till personalen. Vi har tydliga markeringar och skyltar som påminner om vikten av social distansering i allmänna utrymmen som lobbyn, restaurangen och gymmet.

Mat- och drycksäkerhet

Vi tar extra försiktighetsåtgärder när det gäller mat- och dryckesservering för att säkerställa högsta möjliga säkerhet. Vår personal följer noggrant riktlinjer för livsmedelshantering, inklusive regelbunden handtvätt, användning av skyddshandskar vid hantering av livsmedel samt noggrann rengöring av köksutrustning.

Hälsan och säkerheten för dina gäster har högsta prioritet hos hotellpartners som samarbetar med HRS. Hotell med Clean & Safe-märkning implementerar utökade hygien- och skyddsåtgärder för att skydda mot COVID-19-infektion inom företaget.

Personal och gäster har tillgång till hygienstationer och skyddsutrustning.

Regelbunden rengöring av allmänna utrymmen och områden med hög beröringsfrekvens (t.ex. dörrhandtag)..

Regelbunden kontroll av teknisk utrustning (t.ex. luftkonditionering, diskmaskin, tvättmaskiner).

För att följa lokala lagar genomförs åtgärder för att upprätthålla avståndet mellan människor på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg.

Uppdaterade utbildningsprogram för anställda, leverantörer och entreprenörer.

Möjligheten att undvika köer och använda papperslös incheckning och utcheckning finns tillgänglig.

Ytterligare hygien- och städregler gäller för alla fitness- och wellnessanläggningar.

För att kunna agera snabbt vid sjukdom hos anställda, leverantörer eller gäster används spårning.

Tillgång till hotellet och separering av grupper och bagage är noggrant kontrollerad.

Matservering utan fysisk kontakt, möjlighet till avhämtning och desinficerade bestick och serveringsredskap.

Contents

You might be interested:  Artikeln handlar om 4- och 5-stjärniga hotell i Torremolinos

Gratis för HRS-gäster på Comfort Hotel Goteborg (Göteborg)

Gratis trådlöst internet

Fri tillgång till en internetterminal

Personlig dagstidning för varje rum

Information om Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

Gästernas välbefinnande är av högsta prioritet på Choice-hotell. Gästerna kan uppleva olika nya och förbättrade rengöringsprotokoll och produkter. Det rökfria Comfort Hotel Göteborg erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn och ligger bekvämt mellan två broar som förbinder Göteborgs fastland med Hisingen Island. Vårt hotell har ett utmärkt läge bara några minuter från Centralstationen i hjärtat av staden, där det finns ett brett utbud av restauranger, shopping, underhållning och sevärdheter som Operahuset, Casino Cosmopol och Nordstan Shopping Center. Njut av hotellbekvämligheter som gratis frukost, gratis WiFi, dagliga tidningar, gratis kaffe och gästtvättmöjligheter – bara för att nämna några exempel. Hotellen i Göteborg som Comfort Hotel Goteborg kommer att få dig utvilad och redo för vad som helst. Boka nu…

Platsen för Comfort Hotel på Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

Hotellet ligger centralt och har en fantastisk utsikt över hamnen. Sevärdheter som Göteborgs stavkyrka och operahuset ligger inom bekvämt gångavstånd. Naturreservatet Delsjöns Naturreservat lockar till långa vandringsturer. Landvetter flygplats ligger 28 kilometer öster om stadens centrum.

Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg accepterar följande kreditkort: [här kommer en lista på de olika kreditkort som hotellet accepterar].

Bekvämligheterna och faciliteterna på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

På Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg erbjuds gästerna olika bekvämligheter. I hotellets lobby finns WiFi med internetåtkomst för de som behöver ansluta till nätet. För de som kommer med bil finns det möjlighet att parkera i hotellets garage eller på den egna hotellparkeringen. För att säkerställa tryggheten övervakas lobbyn av videokameror och det finns även ett sprinklersystem installerat för brandskydd. Dessutom har hotellet en fitnesscenter där gästerna kan träna och hålla sig aktiva under sin vistelse.

You might be interested:  När Kan Jag Resa Med Bebis

Sveriges dyraste stad

I andraplatsen ligger Stockholm med en ökning på 23 procent, medan Göteborg hamnar på tredje plats med en ökning på 14 procent. Trots detta leder Stockholm racet när det kommer till de högsta kvadratmeterpriserna.

1. Förstaplats: [Stad] – [Ökning i procent]

2. Andraplats: Stockholm – 23%

3. Tredjeplats: Göteborg – 14%

Stockholm tar alltså ledningen när det gäller de dyraste kvadratmeterpriserna.

Bekväma tjänster på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

Gratis trådlöst internet

Fri tillgång till en dator med internetanslutning

En personlig dagstidning per rum varje dag

Husdjur är tillåtna:

Säkerhetsboxar finns i receptionen

Ägare till Gothia Towers i Göteborg

2. Hotellfastigheter AB: Ett bolag specialiserat på fastighetsinvesteringar inom hotellsektorn.

3. Mässans Gata AB: En verksamhet fokuserad på utveckling, drift och underhåll av infrastrukturen runt mässhallarna i Göteborg.

4. Sweden Meetx AB: Ett företag som erbjuder mötesarrangemangstjänster för evenemang, konferenser och kongresser.

Plats och avstånd för Comfort Hotel Göteborg (Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg)

Avståndet från Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 till Göteborgs centralstation är 1,00 km.

Bada i poolen på Gothia Towers?

Poolen på Gothia Towers är en imponerande syn som fångar uppmärksamheten hos de flesta som passerar förbi hotellet. Belägen på 19:e våningen sticker den ut från fasaden och blir svår att missa. För både besökare och lokalbor har ett dopp i denna pool blivit en absolut måste-upplevelse när man befinner sig i Göteborg.

Här är några anledningar till varför Gothia Towers pool är så populär:

1. Fantastiskt läge: Med sin placering på 19:e våningen erbjuder poolen en spektakulär utsikt över staden Göteborg. Detta gör simturen ännu mer njutbar och minnesvärd.

2. Unik design: Poolen sticker verkligen ut från hotellets fasad, vilket ger den en distinkt karaktär och lockar till sig många nyfikna blickar.

3. Tillgänglighet för alla: Oavsett om du bor på hotellet eller bara besöker det kan du njuta av poolens förtrollning genom att boka in dig för ett dopp eller kanske bara koppla av vid kanten medan du beundrar utsikten.

4. Social mötesplats: Poolområdet fungerar även som en social samlingspunkt där människor kan träffas, umgås och skapa nya bekantskaper under soliga dagar eller ljumma kvällar.

5. Upplevelsen i sig självt: Att ta ett dopp i Gothia Towers pool innebär inte bara att svalka sig från vardagens hetta utan också att skapa minnen för livet. Det är en aktivitet som ger en känsla av lyx och njutning.

You might be interested:  Jag är Hotel Chelsea, en stolt medlem av South Beach Group Hotels. Med mina personlighet och charm välkomnar jag gäster från när och fjärran till mitt vackra hem i hjärtat av South Beach.Som en livlig karaktär i Miami's mest ikoniska kvarter strålar jag av energi och stil. Mina färgglada väggar speglar stadens pulserande atmosfär, medan mina moderna faciliteter erbjuder bekväm lyx för alla som besöker mig.Jag är inte bara ett hotell; jag är en upplevelse. Mitt team av dedikerade personal tar hand om varje detalj för att se till att ditt besök blir oförglömligt. Från min eleganta lobby till min takterrass med panoramautsikt över havet, finns det alltid något spännande att utforska hos mig.Oavsett om du reser i affärer eller nöje kommer jag att vara din perfekta värd. Jag bjuder in dig att upptäcka den autentiska södra strandupplevelsen genom mitt egeta perspektiv - Hotel Chelsea, där gästernas komfort och glädje alltid står i centrum

Sammanfattningsvis har Gothia Towers pool blivit en ikonisk attraktion i Göteborg, lockande både besökare och lokalbefolkningen att uppleva dess unika charm. Med sin fantastiska utsikt, distinkta design och tillgänglighet för alla är det inte konstigt att detta har blivit ett måste på många människors lista över saker att göra i staden.

Vanliga frågor om Comfort Hotel Göteborg (Göteborg)

Alla gäster på Comfort Hotel Göteborg har tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet i rummet.

Finns det parkeringsplatser för gäster på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg?

Gäster på Comfort Hotel Göteborg har tillgång till följande parkeringsalternativ.

  • Parkeringsplats ägd av hotellet

.

Är frukost inkluderad på Comfort Hotel Goteborg?

Unfortunately the Comfort Hotel Goteborg does not offer breakfast for guests.

Vad är genomsnittsbetyget för Comfort Hotel Goteborg på Skeppsbroplatsen 1?

Comfort Hotel Göteborg fick i genomsnitt betyget 8.6 av 2 gäster.

Vilken service på Comfort Hotel i Göteborg är särskilt välomtalad?

Personalens vänlighet, hur villiga de var att hjälpa till och atmosfären på hotellet fick särskilt bra betyg.

Andelen gäster som rekommenderar Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

Alla HRS-gäster rekommenderar Comfort Hotel Göteborg till 100% för sin nästa vistelse.

Avståndet till närmaste tågstation från Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

The next station is 1 km away from the accommodation.

Avståndet till närmaste flygplats från Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

När HRS-kunder bokar Comfort Hotel Göteborg får de följande förmåner: gratis WiFi, fri tillgång till en internetterminal och en personlig dagstidning för varje rum.

Finns det en restaurang på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg?

Comfort Hotel Goteborg is unfortunately not barrier-free.

Har hotellrummen på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg luftkonditionering?

Unfortunately, the hotel rooms in the Comfort Hotel Goteborg do not have their own air conditioning.

Kan jag avboka min bokning på Comfort Hotel Göteborg utan extra kostnad?

Med vår Flex rate kan HRS-kunder alltid avboka sina hotellbokningar kostnadsfritt före kl. 18.00 på incheckningsdagen.

Vilka betalningsmetoder accepteras på Comfort Hotel i Göteborg?

Följande betalningsmetoder accepteras på Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg:

– Mastercard

– Visa

– American Express

– Japan Credit Bureau

– Diners Club

Du kan använda någon av dessa kort för att betala för din vistelse på hotellet.

Kan jag samla bonuspoäng och miles under en resa?

Genom att använda ditt myHRS-konto kan du tjäna miles och poäng hos våra partners ‘Miles & More’ och ‘BahnBonus’ varje gång du bokar ett hotell. Mer information hittar du här…

Recensioner av Comfort Hotel på Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

Related Post

You Missed