Clarion Hotel Amaranten Kungsholmsgatan 31 112 27 Stockholm

Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm erbjuder sina gäster tillgång till ett välutrustat gym med styrketräningsmaskiner. Här kan gästerna träna och hålla sig i form under sin vistelse. För den som föredrar att koppla av med en drink finns både alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ att välja mellan i hotellets bar eller lounge. Det är en perfekt plats att njuta av en god dryck efter en lång dag. Dessutom är hela etableringen rökfri, vilket innebär att alla rum och allmänna utrymmen är fria från rökning för att skapa en hälsosam miljö för alla besökare.

Faciliteter och tjänster på Clarion Hotel Amaranten Kungsholmsgatan 31 i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm erbjuder en rad bekvämligheter och faciliteter för sina gäster. Här finns en reception som är öppen dygnet runt, vilket ger dig möjlighet att få hjälp eller information när du behöver det. För affärsresenären finns även ett businesscenter där man kan arbeta effektivt och hålla möten.

För den som vill träna eller hålla sig aktiv under sin vistelse har hotellet ett gym med moderna träningsredskap. Detta gör det lätt att fortsätta sin träningsrutin även när man är bortrest. Efter träningen kan man koppla av i loungen eller baren, där man kan njuta av goda drycker och trevligt sällskap.

Clarion Hotel Amaranten strävar efter att erbjuda en rökfri miljö för sina gäster, vilket innebär att rökning inte tillåts inomhus. Detta skapar en friskare och mer behaglig atmosfär för alla besökare. Dessutom har hotellet en restaurang där man kan avnjuta välsmakande måltider och kulinariska upplevelser.

Sammanfattningsvis erbjuder Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm flera bekvämligheter såsom dygnet runt-reception, businesscenter, gym, lounge/bar samt rökfria rum och restaurang.

Clarion Collection ägs av Nordic Choice Hotels

1. Petter Stordalen – Ägare av Nordic Choice Hotels

You might be interested:  En beskrivning av Doubletree By Hilton Hotel i New York

2. Nordic Choice Hotels – Företag som äger hotellkedjor

a) Clarion – En hotellkedja inom Nordic Choice Hotels

b) Comfort – En annan hotellkedja inom Nordic Choice Hotels

c) Quality Hotel – Även denna kedja ingår i Nordic Choice Hotels

Detta innebär att Petter Stordalen indirekt äger och driver dessa tre populära hotellkedjor genom sitt företag Nordic Choice Hotels.

Bokningstips för Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm

Det är enkelt och säkert att göra en bokning på Clarion Hotel Amaranten. Du behöver bara fylla i önskade datum för din vistelse och skicka in formuläret.

För att säkerställa tryggheten använder Clarion Hotel Amaranten en säker server som krypterar och omkodar kreditkortsnumret för att förhindra obehörig åtkomst.

Stockholms största hotell

Clarion Hotel Amaranten är ett hotell som ligger på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm. Det är ett av de största hotellen i staden och erbjuder olika bekvämligheter för sina gäster.

Hotellet har byggts med tanke på att vara modernt och stilfullt, med en elegant design. Det finns olika rumstyper att välja mellan, från standardrum till sviter, så det finns något för alla behov och budgetar.

Clarion Hotel Amaranten har också flera faciliteter för sina gäster att njuta av under sin vistelse. Det inkluderar restauranger, barer, mötes- och konferenslokaler samt gym och spa-anläggningar. Gästerna kan koppla av eller hålla affärsmöten på hotellet utan att behöva lämna platsen.

Sammanfattningsvis är Clarion Hotel Amaranten en populär destination för både affärsresenärer och turister som besöker Stockholm. Med sitt centrala läge och omfattande faciliteter erbjuder det en bekväm och trevlig upplevelse för alla sina gäster.

Information om Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten ligger på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm. Det är en bekväm plats att bo på när du besöker staden, med närhet till olika attraktioner och faciliteter. Hotellet har också ett utmärkt läge för resenärer som anländer via flyg, med flera flygplatser inom rimligt avstånd.

Om du kommer från Bromma flygplats (BMA) är det bara 6,26 km till hotellet. För de som landar på Arlanda flygplats (ARN) är avståndet något längre – cirka 36,16 km. Om du kommer från Eskilstuna kan du förvänta dig en resväg på ca 76,02 km till Clarion Hotel Amaranten.

You might be interested:  Hotel Hell Season 2 Episode 4

För dem som väljer att använda Västerås flygplats (VST-Stockholm-Hasslo), ligger hotellet ungefär 85,52 km bort. Slutligen finns det även möjlighet att komma till hotellet från Nyköping genom Stockholm-Skavsta-flygplatsen (NYO), vilket innebär en sträcka på cirka 88,41 km.

Oavsett vilken väg du väljer att ta hit så erbjuder Clarion Hotel Amaranten en bekväm och centralt belägen bas för din vistelse i Stockholm.

En guide till Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm

I närheten av Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm finns flera intressanta museer att besöka. Ett av dessa är Sven-Harrys konstmuseum, som ligger bara 915 meter bort. Här kan man uppleva spännande utställningar och ta del av modern konst.

En kort promenad på cirka 1,32 kilometer tar dig till Stockholms Dansmuseum. Detta museum fokuserar på dansens historia och har en imponerande samling av kostymer och rekvisita från olika tidsepoker.

Ett annat närliggande museum är Medeltidsmuseet, beläget ungefär 1,43 kilometer från hotellet. Här får besökarna möjlighet att utforska Stockholms medeltida historia genom interaktiva utställningar och arkeologiska fynd.

Nobelmuseet är också lättillgängligt från hotellet, bara cirka 1,59 kilometer bort. Här kan man lära sig mer om Nobelpriset och dess betydelse för vetenskapen samt ta del av historien bakom pristagarna.

Slutligen finns även Nobel Museumsom ligger strax bredvid Nobelmuseet – endast ca 1,60 km från Clarion Hotel Amaranten. Detta museum ger en djupare inblick i Nobelprisets historia och dess betydelse för samhället.

Sammanfattningsvis finns det många intressanta museer att utforska i närheten av Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm. Besökarna kan njuta av konst, dans, medeltida historia, musik och lära sig mer om Nobelpriset genom dessa spännande kulturella platser.

Clarion Hotel Amaranten ligger på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm och är ett populärt hotellalternativ för resenärer. Detta hotell har en idealisk placering, bara 1312 fot från Arlanda Airport Express Terminal i Stockholm. Gästerna kan njuta av bekvämligheten med att vara nära flygplatsen och undvika onödig stress med transport.

En av de bästa fördelarna med Clarion Hotel Amaranten är det kostnadsfria WiFi-tjänsten som erbjuds till alla gäster. Detta gör det möjligt för resenärer att hålla sig uppkopplade under sin vistelse och ha tillgång till internet utan extra kostnad.

You might be interested:  Den ultimata värdinnan: Bästa hotellen i Paris för familjer

Förutom den praktiska platsen och gratis WiFi finns även en året runt-öppet takspa på hotellet. Här kan gästerna koppla av och njuta av olika spa-behandlingar efter en lång dag eller bara ta det lugnt i bubbelpoolen medan de beundrar den fantastiska utsikten över staden.

Clarion Hotel Amaranten är definitivt ett bra val för både affärsresor och fritidsresor när man besöker Stockholm. Med dess närhet till flygplatsen, fria WiFi-tjänsten samt takspat så kommer gästerna garanterat att få en trevlig vistelse här.

Clarion Hotel Amaranten ligger bredvid Centralstationen och bara 8 minuters promenad från Stockholms stadshus. Här får gästerna gratis tillgång till gymmet.

Detta familjeägda och stilfulla hotell ligger bara 3 minuters promenad från Stockholms centralstation. Hotellets populära Belgobaren…

Beläget precis mittemot Stockholms Centralstation, har Scandic Continental en takterrassbar med imponerande utsikt.

n frågar hur många Clarion som finns i Sverige

1. Clarion Collection Hotel Temperance – Malmö

2. Clarion Collection Hotel Grand Olav – Trondheim

3. Clarion Collection Hotel Folketeateret – Oslo

4. Clarion Collection Hotel Havnekontoret – Bergen

5. Clarion Collection Hotel Tollboden – Drammen

6. Clarion Collection Hotel With – Tromsø

Observera att listan endast inkluderar sex exempel, men det finns fler spännande alternativ att välja mellan!

Det hotell i Sverige som har flest rum är..

Gothia Towers Hotel är det största hotellet i Sverige med sina 1131 rum. Detta imponerande hotell erbjuder enastående boendemöjligheter och bekvämligheter för alla typer av resenärer. Med sin moderna design och fantastiska läge har Gothia Towers blivit ett populärt val för både affärsresenärer och turister som besöker Göteborg.

P.S. För att boka ditt nästa vistelse på Gothia Towers Hotel, besök deras officiella hemsida eller kontakta dem direkt via telefon eller e-post.

Hur mycket kostar en hotellnatt?

Många besökare väljer att tillbringa en dag på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan 31 i Stockholm. Detta hotell erbjuder bekvämt boende och har ett centralt läge på Kungsholmen. Under den senaste veckan har genomsnittskostnaden för en dags vistelse på hotellet varit 2 535 kr.

P.S. Om du planerar att besöka Stockholm och letar efter ett trevligt hotell med bra läge, kan Clarion Hotel Amaranten vara ett utmärkt val!

Related Post

You Missed