Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sweden

Stjärnklassificeringar baseras på en självutvärdering av hotellet samt erfarenheterna från HRS och HRS-kunder. Du kan hitta detaljer under Villkor och regler samt Vanliga frågor.

The measures have been confirmed by the hotel management

Förbättrad hygien och rengöringsåtgärder har implementerats på Best Western Plus Grand Hotel Halmstad för att säkerställa gästers säkerhet. En kontaktlös incheckning har införts för att minimera fysisk kontakt mellan personal och gäster. Det uppmuntras också till att hålla avståndet mellan personer i gemensamma utrymmen. När det kommer till mat och dryck, vidtas extra försiktighetsåtgärder för att garantera livsmedelssäkerheten.

Hälsan och säkerheten för dina gäster har högsta prioritet hos hotellpartners till HRS. Hotell med Clean & Safe-sigill implementerar utökade hygien- och skyddsåtgärder för att skydda mot COVID-19-infektion inom företaget.

Personal och gäster har tillgång till hygienstationer och skyddsutrustning.

Regelbunden rengöring av allmänna utrymmen och områden med hög beröringsfrekvens (t.ex. dörrhandtag)..

Regelbunden kontroll av den tekniska utrustningen (t.ex. luftkonditionering, diskmaskin, tvättmaskiner).

Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sverige följer lokala lagar och har infört åtgärder för att säkerställa fysisk distansering i hela anläggningen.

Reviderade utbildningsprogram för anställda, leverantörer och entreprenörer.

Möjligheten att undvika köer och genomföra in- och utcheckning utan pappersdokument finns tillgänglig.

Ytterligare hygien- och städregler gäller för alla tränings- och wellnessanläggningar.

För att snabbt kunna agera vid sjukdom hos anställda, leverantörer eller gäster används spårning.

Tillträde och separation av grupper samt förvaring av bagage är kontrollerat.

Matservering utan direktkontakt, tillgängliga alternativ för take-away och desinficerade bestick och serveringsredskap.

Enkelrum till standardpris 138,73 euro. Dubbelrum för 0,00 euro.

Contents

Förmåner för HRS-gäster på Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad

Här på Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad erbjuder vi våra gäster en rad bekvämligheter och tjänster för att göra deras vistelse så trevlig som möjligt. Vi erbjuder gratis WiFi, vilket gör det enkelt för våra gäster att hålla kontakten med sina nära och kära eller arbeta under sin vistelse. För de som vill utforska staden har vi även cykeluthyrning tillgänglig, vilket ger möjlighet att upptäcka Halmstads sevärdheter på ett mer aktivt sätt.

För att hålla dig informerad om vad som händer både lokalt och globalt erbjuder vi också personliga dagstidningar till varje rum. På så sätt kan du läsa nyheterna i lugn och ro direkt från din egen bekvämlighet.

Vi vet hur viktigt det är att kunna vara uppkopplad när man reser, därför har vi också en internetterminal där du kan använda internet utan extra kostnad. Detta gör det möjligt för dig att surfa, kolla e-post eller göra annat arbete online även om du inte har med dig din egen enhet.

För de som behöver koppla av och varva ner efter en lång dag finns vår bastu tillgänglig för fri användning. Ta chansen att slappna av musklerna och njuta av den lugna atmosfären innan du går vidare till nästa äventyr.

På Best Western Plus Grand Hotel strävar vi alltid efter att erbjuda våra gäster bästa tänkbara service och bekvämlighet. Vi hoppas att dessa faciliteter kommer att göra din vistelse hos oss ännu mer minnesvärd och behaglig.

Viktig information om Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad, Sverige

BEST WESTERN REWARDS är Best Western Hotels & Resorts lojalitetsprogram för återkommande gäster. Det är ett poängsystem där medlemmarna tjänar poäng baserat på hur mycket de spenderar på kvalificerade rum hos över 4 000 Best Western-hotell världen över. För att bli medlem behöver man ha ett BEST WESTERN REWARDS-kort och det krävs ingen medlemsavgift. Medlemmar tjänar tio poäng för varje dollar de spenderar och kan enkelt gå med genom att besöka vår hemsida bestwesternrewards.com eller ringa vårt kostnadsfria nummer: 1-800-237-8483. Dessutom kan man delta i flygbolagens lojalitetsprogram som Air Canada Aeroplan, Alaska Mileage Plan, Alitalia Millemiglia, American AAdvantage, Asiana Airlines Bonus Club, China Southern Sky Pearl Club, United Mileage Plus, Southwest Airlines Rapid Rewards och Thai Airways Royal Orchid Plus.

You might be interested:  Clarion Hotel Sign är beläget på Östra Järnvägsgatan i Stockholm

Platsen för hotellet: Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sverige

Best Western Plus Grand Hotel ligger precis mittemot Halmstads centralstation och inom gångavstånd från många affärer, barer och restauranger. Halmstads slott är mindre än 1 kilometer från hotellet på andra sidan av floden.

Reception open During the week occupied 24 hours a day

Best Western Plus Grand Hotel (Halmstad) accepterar följande kreditkort:

Tjänster och bekvämligheter på Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad, Sverige

Hotellet har en trädgårdsterrass där gästerna kan koppla av och njuta av utomhusmiljön. Det finns också en hiss för bekväm åtkomst till olika våningar i hotellet. Gäster kan använda mobiltelefoner på hotellets område eftersom det finns bra mottagning. Receptionen, belägen i lobbyn, är öppen dygnet runt för att hjälpa gäster med in- och utcheckning samt andra frågor eller behov de kan ha under sin vistelse.

Det finns möjlighet att ansluta till internet via allmänna datorterminaler på hotellet, och priset per timme är 0,00 SEK. Dessutom erbjuds WiFi med internetanslutning i lobbyn för gäster som föredrar att använda sina egna enheter.

Bilparkeringen ligger direkt intill hotellet för bekväm parkering. För extra säkerhet har rummen automatiska nödalarm som kan aktiveras vid behov.

Det finns totalt 108 rum på hotellet som alla har dörrar med spionhål för extra integritet och säkerhet.

För dem som vill hålla sig aktiva under sin vistelse erbjuder hotellet ett fitnessrum där man kan träna och hålla igång kroppen.

Frukost serveras mellan kl. 06:30 – 09:30 varje morgon, men det finns även möjlighet att få frukost tidigare (kl. 04:00 – 06:30) för de gäster som går upp tidigt eller har speciella önskemål.

Hotellet erbjuder även alternativ för specialkost, inklusive helmat, vegetarisk mat och diabetikermat. Detta gör det möjligt för gäster med olika kostbehov att njuta av sina måltider på hotellet utan problem.

Grand Hotel Halmstad ägs av?

FAM AB och Patricia Industries, ett dotterbolag till Investor AB, har nyligen ingått avtal. Enligt detta avtal kommer FAM AB att förvärva Grand Group från Patricia Industries. Grand Group inkluderar flera hotellverksamheter såsom Grand Hôtel, Lydmar Hotel och The Sparrow Hotel. Dessutom omfattar affären även fastigheten där Grand Hôtel är beläget, vilken ägs av Vectura – en annan dotterfirma till Patricia Industries.

– Företagen: FAM AB och Patricia Industries (dotterbolag till Investor AB)

– Avtalet: Förvärvet av Grand Group

– Inkluderade hotellverksamheter:

1. Grand Hôtel

2. Lydmar Hotel

3. The Sparrow Hotel

– Ägd fastighet: Fastigheten där Grand Hôtel ligger ägs av Vectura (dotterbolag till Patricia Industries)

Faciliteter på rummet: Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sverige

På Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad finns det bekvämligheter och faciliteter som gör din vistelse så bekväm som möjligt. Rummen är utrustade med radio, satellit-TV och telefon på skrivbordet. Det finns också en TV med internationella nyhetskanaler samt en fjärrkontroll till TV:n. WiFi finns tillgängligt i alla rum för att du ska kunna hålla kontakten med omvärlden.

För extra komfort har rummen fönster som kan öppnas, en arbetsyta vid skrivbordet och ett uppvärmt handdukstorkställ i badrummet. Du hittar även en helfigursspegel, nödutgångskarta och information om nödsituationer.

Förvaring av bagage görs separat från sovområdet för att ge dig mer plats och ordning i rummet. I badrummet finns också hårtork, sminkspegel samt ett kassaskåp för dina värdesaker. Badrummen är utrustade med dusch.

I 58 av rummen erbjuds strykjärn och strykbräda, medan 108 av rummen har kaffemaskin/tekokare för att du ska kunna njuta av en varm dryck närhelst du önskar det under din vistelse på hotellet.

Best Western Hotels & Resorts ära på sitt eget sätt

Best Western Plus är en typ av hotell som har fyra stjärnor och erbjuder extra bekvämligheter för sina gäster. På alla Best Western-hotell får du möta vänlig personal som är engagerad i att ge dig en bra upplevelse, men på Plus-hotellen finns det även restaurang, gym, spa och möjlighet till konferenser.

Restaurangen på Best Western Plus-hotellet ger dig möjlighet att äta god mat utan att behöva leta efter andra platser att äta på. Du kan njuta av olika rätter och kanske till och med prova lokala specialiteter.

Om du vill träna eller koppla av under din vistelse så finns det ett gym och spa på Best Western Plus-hotellet. Här kan du hålla igång med träning eller unna dig lite välbehövlig avkoppling.

För affärsresenärer eller de som planerar evenemang finns också konferensmöjligheter på Best Western Plus-hotellet. Det innebär att du kan ha dina möten eller event direkt på hotellet istället för att behöva boka externa lokaler.

You might be interested:  Copenhagen Admiral Hotel är ett hotell i Köpenhamn, Danmark

Tjänster på plats: Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sverige

Följande bekvämligheter och tjänster erbjuds på Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sweden: skoputsningsmaskin, byte av handdukar varannan dag, byte av sängkläder varannan dag, gratis WiFi, cykeluthyrning, personlig dagstidning till varje rum, fri användning av internetterminaler, fri tillgång till bastu, limousinservice , klassisk concierge-service, gratis dagstidningar tillgängliga för alla gäster. Det finns även en frisör/barberare på hotellet. Stora hundar är välkomna mot en avgift på 150 SEK per dag. Receptionen har också säkerhetsfack och det finns luftkonditionering i allmänna utrymmen samt hotellsafe. Konferensrummen har ISDN-internetanslutning och audiovisuell konferensutrustning finns också att tillgå. Hotellet har totalt fyra konferensrum med kapacitet för upp till 50 personer och WiFi är tillgängligt i samtliga konferensrum.

Grand Hotell är en plats där olika människor bor

Keith McLoughlin har bott på Grand Hotel sedan årsskiftet. Han bor i ett 45 kvadratmeter stort De Luxe-rum, vilket normalt kostar 4 800 kronor per natt inklusive frukost. Det bästa är att han inte behöver betala själv för vistelsen. Electrolux täcker upp till 50 000 kronor per månad som bostadsbidrag till vd.

– Keith McLoughlin bor på Grand Hotel sedan årsskiftet.

– Han har ett rymligt De Luxe-rum på hotellet, som mäter 45 kvadratmeter.

– Ordinarie pris för rummet är 4 800 kronor per natt och inkluderar även frukost.

– Electrolux betalar upp till 50 000 kronor i månaden som bostadsbidrag till vd:n.

Plats och avstånd för Best Western Plus Grand Hotel (Halmstad)

Alla gäster på Best Western Plus Grand Hotel har tillgång till gratis trådlöst internet (WLAN) i sina rum.

Finns det parkeringsplatser för gäster på Best Western Plus Grand Hotel Halmstad?

Unfortunately there are no parking spaces available for guests of the Best Western Plus Grand Hotel.

Frukost på Best Western Plus Grand Hotel – är det möjligt?

Ja, på Best Western Plus Grand Hotel kan du njuta av frukosterbjudandet.

Vilket betyg har Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad?

Best Western Plus Grand Hotel fick i genomsnitt betyget 7,5 av 3 gäster.

Vilken service på Best Western Plus Grand Hotel är särskilt välomtalad?

Personalens vänlighet, hur villiga de var att hjälpa till och atmosfären på hotellet fick särskilt bra betyg.

Vilken andel av gästerna rekommenderar Best Western Plus Grand Hotel?

Enligt HRS rekommenderar 100 % av deras gäster Best Western Plus Grand Hotel för sin nästa vistelse.

Avståndet till närmaste flygplats

När HRS-kunder bokar Best Western Plus Grand Hotel får de följande förmåner: gratis WiFi, cykeluthyrning, personlig dagstidning till varje rum, fri användning av en internetterminal och kostnadsfri användning av bastun.

Finns det en restaurang på Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad?

Best Western Plus Grand Hotel is unfortunately not barrier-free.

Finns det luftkonditionering i hotellrummen?

Rummen på Best Western Plus Grand Hotel är utrustade med egen luftkonditionering.

Kan jag avboka min bokning på Best Western Plus Grand Hotel utan extra kostnad?

Med vår Flex rate kan HRS-kunder alltid avboka sina hotellbokningar kostnadsfritt fram till kl. 18:00 på incheckningsdagen.

Vad är receptionens öppettider?

Receptionen på Best Western Plus Grand Hotel har följande öppettider:

– Under veckan är receptionen öppen dygnet runt.

– På helger är receptionen också öppen dygnet runt.

Vilka betalningsmetoder accepteras på Best Western Plus Grand Hotel Halmstad?

Följande betalningsmetoder accepteras på hotellet: American Express, Diners Club, Visa, Japan Credit Bureau och Mastercard.

Kan jag tjäna poäng och miles under min resa?

Genom att använda ditt myHRS-konto kan du tjäna miles och poäng hos våra partners ‘Miles & More’ och ‘BahnBonus’ varje gång du bokar ett hotell. Mer information finns tillgänglig här…

Världens finaste hotell

Burj al Arab är ett otroligt hotell i Dubai, Förenade Arabemiraten. Det är känt för sin överdådiga lyx och betraktas som ett av världens mest exklusiva hotell. I själva verket är det det enda hotellet i världen som har sex stjärnor, vilket visar på dess exceptionella standard och service.

Hotellet erbjuder enastående faciliteter och bekvämligheter för sina gäster. Från de imponerande sviterna till de fantastiska restaurangerna och spa-anläggningarna finns allt man kan önska sig för en oförglömlig upplevelse. Hotellets arkitektur är också spektakulär med sin unika segelformade design som reser sig högt över Dubais skyline.

För dem som letar efter en extraordinär semesterupplevelse där ingenting lämnas åt slumpen, erbjuder Burj al Arab den ultimata nivån av komfort, elegans och glamour. Detta hotell kommer definitivt att överträffa alla förväntningar hos sina besökare genom att erbjuda en oförglömlig vistelse i hjärtat av Dubai.

Recensioner av hotell: Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad, Sverige

1. The 13 – Macao, Kina: Byggt för cirka 59 miljoner kronor per rum.

2. Emirates Palace – Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten: Ett lyxhotell som kostade cirka 36 miljarder kronor att bygga.

3. Burj Al Arab Jumeirah – Dubai, Förenade Arabemiraten: Ett ikoniskt segelformat hotell med en prislapp på cirka 4 miljarder kronor.

You might be interested:  James Bond: Hotel Fontainebleau Miami Beach

4. Palms Casino Resort – Las Vegas, USA: En extravagant resort med sviter som kan kosta upp till flera miljoner kronor per natt.

5. Hotel President Wilson – Genève, Schweiz: Hemvist för den mest exklusiva sviten i världen och har ett pris på omkring 1 miljon kronor per natt.

6. Four Seasons Hotel New York Downtown – New York City, USA: Detta femstjärniga hotell erbjuder lyxsviter till priser på upp till flera hundratusentals kronor per natt.

7. Ritz-Carlton Tokyo – Tokyo, Japan: Beläget högst upp i det berömda skyskrapan Midtown Tower och erbjuder spektakulära panoramautsikter samt dyra sviter.

8. Grand Resort Lagonissi – Atenrivieran, Grekland: Ett exklusivt strandresort där privata villor kan kosta flera hundratusentals eller till och med miljonbelopp per natt.

9. The Plaza – New York City, USA: Ett historiskt hotell vid Central Park som erbjuder lyxsviter till priser på upp till flera hundratusentals kronor per natt.

10. Best Western Plus Grand Hotel Halmstad – Halmstad, Sverige: Ett elegant hotell med bekväma rum och faciliteter för en prisvärd vistelse i den charmiga staden Halmstad.

Observera att listan kan vara subjektiv och baseras på olika källor och tidpunkter.

Best Western finns i över 100 länder runt om i världen

1. Best Western Plus Grand Hotel Halmstad, Sverige

2. Best Western Hotel Royal Copenhagen, Danmark

3. Best Western Karlshamn Hotell, Sverige

4. Best Western Oslo Airport Hotell, Norge

5. Best Western Plus Amedia Art Salzburg, Österrike (inte inom Skandinavien men ett populärt alternativ för resenärer från regionen)

6. Best Western Premier Collection The Winery Hotel Solna, Sverige

7. Sure Hotel by Best Western Vaxjö Evedal Växjö ,Sverige

8.Best western plus hotel Mektagonen Göteborg,Sverige.

9.Best western plus hotel Noble House Malmo,Malmö.

10.Surestayplushotelbybestwestern Lillehammer,Norway.

Dessa är bara några exempel på de många hotellen vi har att erbjuda i Skandinavien och vi är säkra på att du kommer hitta det perfekta boendet som passar dina behov och önskemål!

Hur många poäng per natt Best Western?

Antalet poäng som krävs för att få en bonusnatt på Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad varierar beroende på olika faktorer. Dessa inkluderar rumstyp, säsong, beläggning vid den aktuella tidpunkten samt typ av hotell och dess läge.

För att ta ut en bonusnatt kan det krävas mellan 5 000 och 70 000 poäng. Detta innebär att ju högre standard eller lyxigare rumstyp man väljer, desto fler poäng behöver man använda. Dessutom kan priset för en bonusnatt variera under året beroende på vilken säsong det är och hur många gäster som redan har bokat hotellet.

Det är också viktigt att notera att antalet poäng som krävs för en bonusnatt kan vara olika beroende på vilket typ av hotell det handlar om. Vissa hotell inom Best Western-kedjan kan ha högre eller lägre pris än andra baserat på deras specifika egenskaper och geografiska läge.

Sammanfattningsvis beror antalet poäng som behövs för att ta ut en bonusnatt på Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad på flera faktorer såsom rumstyp, säsong, beläggning vid den aktuella tidpunkten samt typ av hotell och dess geografiska läge.

Vad kostar Flaggsviten på Grand Hôtel?

Sviten på Best Western Plus Grand Hotel Halmstad består av två separata avdelningar som kan bokas tillsammans. Priset för att hyra båda rummen är 48 000 kronor per natt. Den vänstra sviten erbjuder en unik fördel då den ger tillgång till den nybyggda terrassen på översta våningen. Från denna terrass kan du njuta av en imponerande 360 graders vy över omgivningarna. Kostnaden för att hyra endast den vänstra sviten är 28 000 kronor per natt, vilket inkluderar denna exklusiva terrassupplevelse.

Vad kostar frukost på Grand hotell?

Priset är 275 kr per person och barn mellan 3-12 år betalar sin ålder multiplicerat med 20 kr. Frukosten är inte bara tillgänglig för hotellgäster, utan du kan också ta med vänner, familj eller kollegor och njuta av en härlig morgonstund.

1. Priset för frukostbuffén är inkluderat i priset.

2. Det finns ett brett utbud av mat och dryck att välja mellan.

3. Du kan äta så mycket du vill under frukosten.

4. Barn har också möjlighet att njuta av frukostbuffén till ett reducerat pris baserat på deras ålder.

5. Ta gärna med dina nära och kära för att dela den trevliga upplevelsen tillsammans.

6. Personalen kommer vara till hands för att hjälpa dig om du har några speciella kostbehov eller allergier.

7. Frukosten serveras från tidig morgon fram till en viss tidpunkt, se hotellets information för exakta öppettider.

8. Njut av en varm kopp kaffe eller te tillsammans med din frukostmat.

9. Utnyttja möjligheten att prova olika sorters bröd, pålägg, yoghurtar och färsk frukt som erbjuds vid buffén.

10.Ta chansen att starta dagen på bästa sätt genom att äta en näringsrik och god frukost.

Kom ihåg dessa punkter när du planerar din nästa besök hos Best Western Plus Grand Hotel Halmstad Sweden.

Related Post

You Missed