Clarion Hotel Arlanda Airport Tornvägen 2 190 45 Stockholm Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett fyra-stjärnigt hotell som har ett perfekt läge i Sigtuna. Vår reception är öppen dygnet runt för att ge dig den hjälp du behöver. Vissa av våra rum har även balkonger där du kan njuta av frisk luft och en vacker utsikt.

Om vädret tillåter det, kan man njuta av en avkopplande stund i utomhuspoolen.

Faciliteter och tjänster på Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport erbjuder sina gäster en rad bekvämligheter och faciliteter för att göra deras vistelse så behaglig som möjligt. Hotellet har en 24-timmars reception där personalen finns tillgänglig dygnet runt för att hjälpa till med eventuella frågor eller önskemål.

Gästerna kan också njuta av fördelen med att ha en balkong i sitt rum, vilket ger dem möjlighet att koppla av och njuta av den friska luften utanför. För affärsresenärer finns det även ett businesscenter där de kan arbeta effektivt och hålla kontakt med kontoret.

För de som vill träna under sin vistelse har hotellet ett gym där man kan få utlopp för energi och hålla sig i form. Det finns också en lounge/bar där gästerna kan slappna av och ta något att dricka efter en lång dag.

Clarion Hotel Arlanda Airport är rökfritt, vilket innebär att alla rum och allmänna områden är fria från rökning, vilket skapar en renare miljö för alla gäster.

När det kommer till mat-och dryckesalternativ erbjuder hotellet både restaurangservice samt room service, så gästerna kan välja mellan olika alternativ beroende på deras preferenser. Slutligen har hotellet även en utomhuspool där gästerna kan ta ett uppfriskande dopp eller bara njuta av solen vid poolkanten.

You might be interested:  Min resa till Dubai: Saker jag måste tänka på

Avståndet mellan terminal 4 och 5 på Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport ligger nära flygplatsterminalerna på Stockholm Arlanda. Det tar cirka 10-15 minuter att gå till Terminal 5 och bara 6 minuter att gå till Terminal 2 och 3 från hotellet.

Det betyder att om du bor på Clarion Hotel Arlanda Airport, kan du enkelt ta dig till Terminal 5 genom en kort promenad på cirka 10-15 minuter. Om du behöver nå Terminal 2 eller 3 är det ännu bekvämare eftersom det bara tar ca. sex minuters promenad från hotellet.

Så oavsett vilken terminal du behöver nå, kommer det inte ta lång tid för dig att komma dit från Clarion Hotel Arlanda Airport.

Recensioner från gäster på Clarion Hotel Arlanda Airport Tornvägen 2 190 45 Stockholm Arlanda

Det är smidigt och säkert att göra en bokning. Välj de datum du önskar för din vistelse och skicka in formuläret.

För att säkerställa tryggheten använder Clarion Hotel Arlanda Airport en säker server som krypterar och omkodar kreditkortsnumret för att göra det oanvändbart.

…Kommer att bo på Clarion nästa resa… Och rekommendera det till vänner…

Terminal 5 – kan man hämta där?

Om du behöver hämta eller lämna någon vid Terminal 5 på Clarion Hotel Arlanda Airport, så ska du följa skyltarna som leder dig dit. När du kommer fram till Terminal 5 kan du välja att parkera antingen på Hämta- eller Lämna-parkeringen. Det är inte långt mellan parkeringarna och Terminal 5, bara cirka 50-100 meter.

För att ta dig till Terminal 5 på Clarion Hotel Arlanda Airport och hämta eller lämna någon där, behöver du följa skyltningen som visar vägen till terminalen. När du kommer fram till terminalen finns det två olika parkeringsalternativ: en för att hämta och en för att lämna. Båda dessa parkeringar ligger bara cirka 50-100 meter från själva terminalbyggnaden.

Information om Clarion Hotel Arlanda Airport Tornvägen 2 190 45 Stockholm Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport är beläget vid Tornvägen 2, 190 45 Stockholm Arlanda. Det ligger mycket nära flygplatsen Stockholm-Arlanda (ARN), bara 0,12 miles bort. För de som kommer från Bromma flygplats (BMA) är avståndet längre och uppgår till cirka 20,32 miles. Om du reser från Västerås flygplats (VST-Stockholm – Hasslo) är avståndet ännu längre och sträcker sig över ca 45,59 miles. Slutligen, för de som kommer från Eskilstuna (EKT), ligger hotellet ungefär 47,69 miles bort.

You might be interested:  n beskriver ett hotell vid namn First Hotel Arlanda Airport i Arlandastad, Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport – En oas vid Stockholm Arlanda

Här är några konstmuseer och historiska platser som ligger inom en kort bilresa från Clarion Hotel Arlanda Airport:

– Abergs Museum – beläget 15,58 mil bort. Detta museum erbjuder en unik samling av konstverk och föremål som ger besökarna en inblick i regionens historia och kultur.

– Linneaus museum – beläget 17,95 mil bort. Detta museum hyllar Carl von Linné, en framstående svensk botaniker och naturvetenskaplig pionjär. Besökare kan utforska hans livsverk genom utställningar om växter, djur och vetenskapliga upptäckter.

Dessa platser erbjuder spännande möjligheter att lära sig mer om konst, historia och vetenskap i närheten av hotellet på Arlanda flygplats.

Beläget på en utmärkt plats i Arlanda, erbjuder Radisson Blu SkyCity Hotel Stockholm Arlanda närhet till allt som staden har att erbjuda.

Detta hotell ligger bredvid Stockholm-Arlanda flygplats. Det erbjuder gratis transfer till och från flygplatsen, kostnadsfritt Wi-Fi och en populär frukost som serveras från…

Clarion Hotel Arlanda Airport ligger endast 0,9 km från Stockholm Arlanda flygplats. Här erbjuds frukost mot en extra kostnad från klockan 04:00, gratis WiFi och en öppen reception dygnet runt.

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett modernt hotell som ligger på Tornvägen 2, bara en kort bilresa från Stockholm Arlanda Airport. Med sitt bekväma läge längs E4-motorvägen till Stockholm är detta hotell det perfekta valet för resenärer som söker närhet till flygplatsen.

För affärsresenärer finns det även mötesrum och konferensfaciliteter tillgängliga för att underlätta dina arbetsbehov. Efter en lång dag kan du koppla av i hotellets gym eller varför inte unna dig en stund i den avkopplande bastun?

You might be interested:  En beskrivning av Comfort Hotel Skeppsbroplatsen 1 i Göteborg

Om du vill utforska området runt hotellet finns det flera sevärdheter inom räckhåll. Till exempel kan du besöka Upplands Väsby centrum där det finns shoppingmöjligheter och restauranger att upptäcka.

Sammanfattningsvis erbjuder Clarion Hotel Arlanda Airport allt du behöver för en bekväm vistelse nära Stockholm Arlanda Airport. Oavsett om du är på genomresa eller planerar att stanna längre, kommer detta hotell säkerligen att uppfylla dina behov och förväntningar.

Finns det vilorum på Arlanda?

På Clarion Hotel Arlanda Airport finns det lounger där man kan använda duschar, vila och besöka en barista. Särskilt nu i december 2021 är loungerna ännu mer betydelsefulla eftersom det är skönt att kunna koppla av i lugn och ro utan trängsel.

Ämnet handlar om de olika faciliteter som erbjuds på Clarion Hotel Arlanda Airport, inklusive loungerna med duschar, vilorum och baristor. Loungerna blir särskilt viktiga under december 2021 då gästerna har möjlighet att njuta av avkoppling utan överfyllda utrymmen.

Vad kostar en natt på Arlanda?

1. Clarion Hotel Arlanda Airport

2. Radisson Blu SkyCity Hotel

3. Connect Hotel Arlanda

4. Best Western Plus Park Airport Hotel

5. Jumbo Stay – Hostel in a Boeing 747-200

Observera att listan kan vara kortare än tio hotell och att priserna kan variera beroende på säsong och tillgänglighet.

Vänligen notera att markdown inte får användas för formatering av texten.

Det är oklart vad det kostar att sova på Arlanda

Vad är kostnaden för en övernattning på eller i närheten av Arlanda? Priserna för rummen på de tre hotellen som ligger direkt vid Arlanda-terminalerna varierar något beroende på datum och dag. De billigaste rummen brukar kosta cirka 1100 kr för en person och cirka 1300 kr för ett dubbelrum.

P.S. Om du planerar att bo nära flygplatsen kan det vara bra att boka i förväg, särskilt under högsäsong eller vid speciella evenemang.

Related Post

You Missed