Hotel Americano New York Rooftop Bar

1. Översikt

3. Meny

4. Recensioner

I Hotel Americano i New York kan du njuta av en fantastisk upplevelse på deras takbar. Här erbjuds en unik atmosfär och spektakulär utsikt över staden.

Takbaren är elegant inredd med moderna detaljer och skapar en avslappnad och sofistikerad miljö för gästerna att koppla av i. Det finns bekväma sittplatser både inomhus och utomhus, vilket ger möjlighet att njuta av solen eller ta skydd under ett tak om vädret inte tillåter utomhussittning.

På menyn hittar man ett brett urval av läckra drinkar, inklusive signaturcocktails som har inspirerats av stadens puls och energi. För den som föredrar alkoholfria alternativ finns även fräscha mocktails att välja mellan.

Hotel Americanos takbar har fått mycket positiv feedback från besökare, med beröm för dess imponerande service, goda drycker och otroliga utsikt över staden.

Sammanfattningsvis är Hotel Americano New Yorks takbar det perfekta valet för dem som vill ha en minnesvärd kväll med fantastisk utsikt över staden samtidigt som de njuter av god mat och dryck i en elegant miljö.

La Piscine finns på taket av Hotel Americano och serverar kustmexikansk mat med panoramautsikt över New York City.

För att göra en bokning för 10 personer eller fler, vänligen kontakta restaurangen direkt.

Vi tar inte emot bokningar för poolen, det är först till kvarn som gäller endast på helgerna. En dagsbiljett kan köpas i receptionen för $40 per person endast på vardagarna.

Om det skulle regna kommer vi att behöva flytta din bokning till vår restaurang på bottenvåningen, The Americano, eftersom vi inte har ett tak över vårt takterrassområde.

Not available on OpenTable

Unfortunately, this restaurant is not on the OpenTable reservation network.

Om du önskar kan vi skicka dig ett e-postmeddelande om detta restaurang ansluter sig.

Rooftop-baren på Hotel Americano i New York

Stil av mat: Avslappnad middag

Öppettider: Sommartid – Söndag: 12:00 – 01:00, Måndag till torsdag: 17:00 – 01:00, Fredag kl. 17.00-02.00, Lördag kl. 12-02.

Telefonnummer:(212)216-0000

Betalningsalternativ : AMEX, Discover, Mastercard och Visa

Executive chef : Andrés Grundy

Catering : Catering utanför platsen är tillgängligt.

Kontakt för privata evenemang : [email protected] , (212)216-0000

Gatukorsning :27th Street &10th Ave

Parkeringinformation :

Kollektivtrafik:

M11:Buss mot Riverbank via10th ave.Stopp vid10th ave &W27 th St.

M12:Buss mot West Village Abingdon Square.Stopp vid11 th ave &W26 th St.

1 Tåg:Tunnelbanestation28 th St /7 Av

C&E Tåg:Tunnelbanestation23 rd St /8 Av

Bankett,Baren/Loungen , Öl,Egen vinflaska,Corkageavgift,Nöjen,Komplett bar,Sent öppet, Rökfritt,Privat rum,Utsikt,Vin.

Selina Chelsea har parkering

Ja, det finns parkering tillgänglig på Selina Chelsea. Gäster kan använda betalparkering i närheten av hotellet.

Åsikter från 70 personer om Hotel Americano New York Rooftop Bar

Baserat på alla tiders betyg får Hotel Americano New York Rooftop Bar ett genomsnittligt betyg på 3.7. Maten och servicen har båda fått betyget 3.3, medan atmosfären har fått betyget 4 och värdet för pengarna endast fick 2.5.

En av gästerna som använde OpenTable Diner i New York City åt på hotellets takbar den 21 oktober 2017 och gav följande individuella betyg: totalt sett fick upplevelsen en fyra, maten fick också en fyra, servicen var dock något sämre med ett trea och atmosfären var utmärkt med en femma.

Fantastisk utsikt!..En romantisk miljö!…men menyn kan utvidgas..

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 5

Stämning/Atmosfär-betyg: 5

Vi tyckte verkligen om atmosfären. Men menyobjekten på OpenTable är inte uppdaterade. De har en mycket begränsad meny. Om du går hit för att dricka skulle jag rekommendera det, med en dejt eller med vänner. Om du däremot går hit för mat, håll dig långt borta…

Sammanlagt betyg: 3

Matbetyg: 3

Servicebetyg: 3

Stämning och atmosfär: 4

Fantastisk utsikt, medelmåttig mat och överprisat. Det finns inte mycket mer att tillägga..

Sammanlagt betyg 1

Matbetyg 3

Servicebetyg 1

Stämning och atmosfär-betyg 1

Drinks were bad and there was nobody in the restaurant

Sammanlagt betyg 2

Matbetyg 2

Servicebetyg 2

Stämningbetyg 2

Drinkarna var överprisade och mediokra. Min vän fick ett sprucket glas och hennes drink spillde ut på bordet.

Man skulle tro att de skulle ta bort kostnaden för en margarita som kostade 18 dollar från notan då.

Servitören upprepade gång på gång att han inte hade någon het sås när jag frågade efter det.

Jag frågade också vår servitör om vi kunde göra något speciellt för bruden. Kanske en särskild shot eller förrätt? Han sa att de inte gjorde sådana saker där.

Det finns så många bättre takbarer som är roligare, har bättre drinkar/mat och fantastiska atmosfärer i staden. Håll er borta från mediokritet…

Sammanlagt betyg: 4

Matbetyg: 2

Servicebetyg: 5

Miljöbetyg: 5

Servicen var utmärkt och utsikten var fantastisk. Maten lämnade dock en del att önska.

Sammanlagt betyg: 5/5

Matbetyg: 5/5

Servicebetyg: 5/5

Stämningbetyg: 4/5

Jag har besökt detta ställe sedan de öppnade. Det är mitt favoritställe för utomhusmat i området, men det är också bra när man sitter inne under vintern. Menyn är begränsad, men ändå tillräckligt varierad – ribeyen var en av de bästa jag någonsin har ätit. Fantastisk service och deras vattenmelonmargarita är toppklassig..

You might be interested:  Jag är Hotel Suite Princess, en elegant och förtrollande prinsessa som bor på Playa Taurito i Gran Canaria, Spanien. Min närvaro lyser upp hela hotellet med min kungliga charm och stil. Gästerna blir omedelbart förälskade i mitt fantastiska boende och alla de bekvämligheter jag erbjuder.Min svit är som ett palats, inredd med exklusiva möbler och vackra detaljer. Varje rum är smakfullt designat för att ge gästerna en känsla av lyx och komfort. Mina stora fönster ger panoramautsikt över den glittrande havet nedanför.Som en sann prinsessa älskar jag att ta hand om mina gäster. Jag erbjuder dem oförglömliga upplevelser genom min privata strand där de kan njuta av solen och det kristallklara vattnet eller koppla av vid poolområdet omgivet av frodiga trädgårdar.Mitt kök serverar läckra gourmeträtter till frukost, lunch och middag. Jag bjuder på kulinariska resor runt världen med autentiska spanska rätter samt internationella favoriter.För underhållning finns det alltid något spännande på gång här hos mig! Från live-musik till dansföreställningar tar jag hand om mina gästers nattlivsupplevelse.Så välkommen till Hotel Suite Princess - där du kommer bli behandlad som den verkliga prins eller prinsessa du är!

Sammanlagt betyg: 4

Matbetyg: 4

Servicebetyg: 5

Stämning och atmosfär: 5

Vi beställde biffen och ett par mexikanska öl och det besviken inte. Jag rekommenderar att beställa biffen medium rare. Mitt enda missnöje var med tortillorna. Det kom bara tre att dela på och vi var tvungna att betala $3 för tre till. Jag förstår om man måste betala extra för tillbehör som guacamole, osv., men tortillor? Det kändes väldigt snålt att ta betalt för det i en annars mycket trevlig och elegant plats..

Sammanlagt betyg: 5

Matbetyg: 4

Servicebetyg: 4

Stämning och atmosfär: 5

Jag besökte Hotel Americano New York Rooftop Bar för att se på solförmörkelsen. Jag hade verkligen en trevlig tid även om det var mycket folk. Efter solförmörkelsen avtog folkmassan och stämningen förändrades helt. Det var perfekt för att ta några drinkar, maten var okej men den fantastiska utsikten gjorde upp för det!

Sammanlagt betyg: 1

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 3

Stämning och atmosfär: 2

Hoppa över det. Tacosarna var smaklösa och fantasilösa. Majssalladen var oljig och utan smak. Drinkarna var okej, men totalt sett en ganska tråkig och besvikande upplevelse.

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 2

Stämningbetyg: 5

Min upplevelse på Hotel Americano New York Rooftop Bar var inte den bästa när det kommer till rooftop barer. Servicen var långsam och inte särskilt vänlig. Maten och dryckerna var överprisade för sin kvalitet, och trots att jag hade gjort en reservation fanns det förvirring om var vi skulle sitta. Det enda positiva var utsikten…

Sammanlagt betyg: 4 av 5

Matbetyg: 4 av 5

Servicebetyg: 3 av 5

Stämning och atmosfär: 5 av 5

Guacamolen på övervåningen kom från en burk och kostade 14 dollar i en liten träskål. Ta mer betalt, men inte för något som kommer ur en förpackning. Det är inte ens mat. Jag kände att de hade slut på riktig guacamole och använde detta i nödsituationer.

Sammanlagt betyg: 1

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 2

Stämning och atmosfär-betyg: 1

Ljudnivån var alltför hög, sittplatserna var obekväma och maten var verkligen medioker.

Sammanfattningsvis kan Hotel Americano New York Rooftop Bar betygsättas enligt följande kriterier:

– Generellt intryck: 2/5

– Maten: 1/5

– Service: 3/5

– Atmosfären: 5/5

Det övergripande intrycket av Hotel Americano New York Rooftop Bar är medelmåttigt, med ett betyg på endast 2 av 5. Gästerna var inte nöjda med maten som serverades och gav den endast en poäng av fem möjliga. Däremot fick servicen bättre recensioner och erhöll tre poäng av fem. Ambience (atmosfär) däremot fick högst betyg med full pott – fem poäng av fem möjliga.

Generellt betyg 2

Matbetyg 3

Servicebetyg 3

Stämning och atmosfär-betyg 2

Trots att servicen var bra eftersom de kom och frågade om allt var okej, så serverades all mat samtidigt och terrassen var iskall, vilket gjorde att maten blev kall. Sedan spillde någon från personalen salsa verde på golvet som stänkte över hela min mans jeans, men de brydde sig inte om att plocka upp det, rengöra eller be om ursäkt. Slutligen hade de en privat fest vid poolen (vilket jag kan förstå genererar mer intäkter), men musiken var för hög (och dessutom dålig – men verkligen högt så det lät inte bra). Vi fick inte röka vid poolen eller restaurangen naturligtvis (vilket jag också förstår), men samtidigt rökte deltagarna på den privata festen marijuana. Hemsk och dyr kväll…

Sammanfattningsvis ger jag Hotel Americano New York Rooftop Bar en övergripande betyg på 1 av 5. Maten får också ett betyg på 1 av 5 och servicen likaså. Däremot får atmosfären ett något högre betyg, nämligen 3 av 5.

Uselt! Hemsk mat – hur kan en mexikansk restaurang förstöra refried beans och guacamole? Menyn är löjligt begränsad – ingen ris på en mexikansk restaurang? Eller het sås???? Usel service – ingen av servitörerna kunde svara på de mest grundläggande frågorna utan att behöva gå och fråga köket. Och så överprisat!!! En av de sämsta matupplevelserna vi någonsin haft.

Totalt betyg: 5

Matbetyg: 5

Servicebetyg: 5

Stämning och atmosfär: 5

Totalt betyg: 4

Matbetyg: 4

Servicebetyg: 4

Stämning och atmosfär: 5

Fantastisk utsikt, inte pretentiöst och maten har blivit bättre. Perfekt ställe för sommardrinkar.

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 2

Servicebetyg: 1

Stämning och atmosfär: 3

Maten tog en evighet. Minst 40 minuter för huvudrätten. Ingen chef fanns tillgänglig för att lösa problemet.

Sammanlagt betyg: 1

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 1

Stämningbetyg: 1

Restaurangen var helt bokad för ett privat evenemang, men de accepterade ändå min reservation. När jag kom dit blev jag hänvisad till takbaren, som hade en begränsad meny som verkade vara orelaterad till restaurangens meny.

Jag valde att beställa halv kyckling som huvudrätt. Den var väl tillagad, men hade nästan ingen kryddning förutom grillmärkena. Den serverades på en platt träbit tillsammans med en sallad av grillad majs och tomater. Så fort jag skar i kycklingen började saften rinna ut från träet och ner på bordet. Vilket stök..

Servitören berättade för mig att de hade öppnat dagen innan, så kanske kommer det bli bättre framöver, men mitt besök var en besvikelse, för att säga minst.

You might be interested:  Transport från Leonardo Da Vinci-flygplatsen till Rom

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 4

Servicebetyg: 2

Stämning och atmosfär: 4

Vid ankomsten fick vi veta att restaurangen var stängd för ett privat evenemang trots att vi hade bokat en hel vecka i förväg.

Sammanlagt betyg: 1

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 1

Stämning och atmosfär: 1

När vi kom till hotellet där La Piscine ligger fick vi veta att restaurangen var stängd trots att vi hade en bokning. Vi fick dock tillåtelse att gå upp. När vi kom fram möttes vi av en mycket dålig lukt. Värmelamporna hade satts på full effekt och klimatet var nästan som i en tropisk skog. Servitören som mötte oss var klädd i en yllekappa(!) Det verkade så oinbjudande att vi avbokade vår reservation och gick någon annanstans för att äta…

Totalt betyg: 5

Matbetyg: 5

Servicebetyg: 5

Stämningbetyg: 5

God mat, fantastisk atmosfär och utsikt, personalen var uppmärksam och glad, värdinnan Yanna var mycket artig och gav oss ett bra bord. Hittills den bästa takterrassen i New York!

Totalt betyg: 4

Matbetyg: 3

Servicebetyg: 4

Stämning: 5

Sammanlagt fick Hotel Americano New York Rooftop Bar ett betyg på 4 av 5. Maten bedömdes som medelbra och fick en trea i betyg. Servicen däremot var bra och belönades med fyra stjärnor. Stämningen på takterrassen var fantastisk och fick det högsta betyget, en femma.

Överträffade förväntningarna med råge. Coolt men inte pretentiöst….

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 2

Servicebetyg: 1

Stämning och atmosfär: 2

Dålig service. Andra gången jag går dit. Aldrig igen. Synd – utrymmet är faktiskt jättebra. Fullt av potential, men personalen är oengagerad och nonchalant. Gå dit för en drink och utsikten. Förvänta dig inte för mycket..

Sammanlagt betyg: 4

Matbetyg: 5

Servicebetyg: 4

Stämningbetyg: 5

Denna plats erbjöd en fantastisk utsikt över Empire State Building och hade en härlig atmosfär.

Totalt betyg: 5

Matbetyg: 5

Servicebetyg: 3

Stämning och atmosfär: 5

Hotel Americano New York Rooftop Bar får ett övergripande betyg på fem av fem. Maten på denna bar får också höga poäng, med en full pott på fem av fem. När det gäller servicen kan den dock förbättras något och får tre av fem möjliga poäng. Men när det kommer till stämningen och atmosfären är Hotel Americano New York Rooftop Bar helt fantastisk, med en perfekt score på fem av fem.

Utsikten och maten är spektakulära! Bläckfisken…. Fantastisk.

Sammanlagt betyg: 4

Matbetyg: 3

Servicebetyg: 4

Stämning: 5

I helhet fick Hotel Americano New York Rooftop Bar ett betyg på fyra av fem. Maten bedömdes som medelmåttig med en trea i betyg. Servicen däremot var bra och fick en fyra i betyg. Stämningen på takterrassen var fantastisk och fick högsta möjliga betyg, fem av fem.

En fantastisk plats för sommardrinkar, smått och gott samt vackra vyer. Maten är ibland bra, andra gånger bara okej. Men jag rekommenderar det starkt ändå.

Sammanfattningsvis fick Hotel Americano New York Rooftop Bar en övergripande betyg på 1 av 5. Maten fick betyget 2, servicen fick betyget 1 och atmosfären fick också betyget 1.

We had dined several times at the restaurant on the first floor of the Hotel Americano and been very pleased with the food and the service. We were excited about trying the one on the rooftop. Alas, it did not live up to our expectations. When we emerged from the elevator, we were met by a wall of sound: very, very loud disco-type music and people shouting to be heard over it. We were seated at a table at the edge, so the view was terrific, but not far enough away that the sound was diminished. It was at a level that made conversation impossible.

Det tog lång tid innan vi erbjöds vatten eller drycker. Ännu mer tid innan menyer togs fram, och ännu en lång väntan innan vår beställning togs. Maten, när den väl kom, var god men inte fantastisk. Och ännu en mycket lång väntetid följde innan vi kunde betala vår nota och fly därifrån.

Kanske var det en dålig kväll, men vi kommer vara tveksamma att ge det en andra chans.

Totalt betyg: 5

Matbetyg: 3

Servicebetyg: 4

Stämningbetyg: 5

Sammanlagt fick Hotel Americano New York Rooftop Bar ett betyg på 5 av oss. Maten fick en bedömning på 3, vilket innebär att den var god men kanske inte helt fantastisk. Servicen blev bedömd som bra med en fyra i betyg. Stämningen på takterrassen var också mycket trevlig och därför fick den högsta möjliga poäng, det vill säga fem av fem.

Sammanlagt betyg: 5

Matbetyg: 5

Servicebetyg: 4

Stämning och atmosfär-betyg: 4

It’s not a scene, it’s not a view of all of midtown. If you’re looking for a new place to be cool and be scene, no one is interested. It just has the feel of a chill neighborhood resto that keeps the menu simple and small, serves quality food from a tiny kitchen, good cocktails without being overly “mixologized”. Not a place to bring a gaggle of friends looking to get hammered at dinner, the place is too small for drunk “woohoo’s” and other patrons would probable revolt. It’s not pretentious at all, just a cool mix of people enjoying the evening rooftop breeze and decent views, honest well-prepared food that is not overly ambitious but sufficiently interesting you could go weekly easily. Don’t tell anyone else.

You might be interested:  Clarion Hotel Sign är beläget på Östra Järnvägsgatan i Stockholm

Sammanlagt betyg: 1

Matbetyg: 3

Servicebetyg: 2

Stämning och atmosfär: 5

Totalt sett fick Hotel Americano New York Rooftop Bar ett lågt betyg på endast 1. Maten var något bättre med en bedömning på 3, medan servicen inte levde upp till förväntningarna och fick bara en tvåa i betyg. Däremot var stämningen och atmosfären på topp med höga poäng, närmare bestämt en femma.

Utsikten var fantastisk, men jag blev djupt besviken på min cocktail. Jag hade frågat servitrisen om bartendern visste hur man gör en French 75 innan jag beställde och hon bekräftade det. Men drinken var inte gjord korrekt. Jag skickade tillbaka den och bad om ett glas vin istället. Hon kom tillbaka med en annan cocktail och sa att han hade gjort om den rätt, men den var fortfarande inte bra. Vid det här laget ville jag bara ha ett glas vin. Eftersom jag inte ville att bartendern skulle fortsätta försöka göra drinkar som smakade dåligt kände jag mig obekväm med att skicka tillbaka drycken igen, så jag fick dricka en cocktail som inte var gjord korrekt..

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 3

Servicebetyg: 1

Stämning/ambiance-betyg: 2

På en somrig lördag var de slut på rosévin, vilket är ganska tråkigt för ett populärt ställe i New York City.

Sammanlagt betyg: 4

Matbetyg: 4

Servicebetyg: 4

Stämning och atmosfär: 4

Stämningen var mycket trevlig, liksom utsikten. Det var en yngre publik och ljudnivån var precis lagom så att man kunde prata med personen framför sig utan att behöva skrika. Jag blev dock besviken över att drinkarna serverades i plastglas. Beställde en margarita som serverades i ett litet glas…

Sammanfattningsvis får Hotel Americano New York Rooftop Bar betyget 1 av 5 i övergripande upplevelse, mat och service. Däremot får de en något bättre bedömning på atmosfären med betyget 3 av 5.

Terrible dining experience. Don’t waste your time.

Sammanlagt 1:

Maten får betyget 1:

Servicen får betyget 1:

Stämningen får betyget 1:

Vi kom fram på söndag sen eftermiddag för vår bokning. Nere dammsög de möblerna (konstigt) och uppe städade de undan allt för en privat fest. Vi fick veta att det var stängt och när vi sa att vi hade en bokning erbjöds vi att sitta i ett hörn medan personalen flyttade runt saker och gjorde i ordning för festen. Jag har inga problem med privata fester…de borde ha sagt till oss via e-post eller inte låtit oss boka från början. Försöker vara för coola för sitt eget bästa..

Totalt betyg: 4/5

Matbetyg: 4/5

Servicebetyg: 4/5

Stämning och atmosfär: 4/5

Utmärkt mat och vänlig service, för att inte tala om utsikten..

Sammanlagt betyg: 2 stjärnor

Matbetyg: 2 stjärnor

Servicebetyg: 1 stjärna

Stämning och atmosfär: 3 stjärnor

Sammanlagt betyg: 2

Matbetyg: 1

Servicebetyg: 3

Stämning och atmosfär-betyg: 4

När vi kom in blev vi omedelbart imponerade av atmosfären och den vackra utsikten. Servitören var snabb och trevlig. Drinkarna var kreativa och smakrika, även om de inte var särskilt starka. Maten var fruktansvärd. Helt fruktansvärd..

Sammanlagt betyg: 3

Matbetyg: 4

Servicebetyg: 3

Stämning och atmosfär-betyg: 3

Utsikten här är ganska fantastisk. Det första som märktes var den något avskräckande doften. Kanske golvmoppsvatten? En läcker ingefärsmargarita, men för $17 var den inte värd mer än en. Bra meny att dela på. Oliverna var läckra. Kroketternas smak var också goda. Även på taket under en blåsig kväll var det tillräckligt varmt i utrymmet..

La Piscine har fått betyget 3,7 stjärnor av 70 gäster på OpenTable.

Det finns det en klädkod för Bar 54?

Hej alla, vad är klädkoden här på Bar 54? Klädseln bör vara business casual, vilket innebär byxor och en skjorta med krage.

Ämnet handlar om dress code (klädkod) på Bar 54 i New York. Dress coden förklaras som att man bör bära byxor och en skjorta med krage, vilket kallas business casual.

Do you have to be 21 to go to a rooftop bar in NYC?

Alla gäster måste vara myndiga (21+) och uppvisa en giltig ID-handling vid ingången. Det rekommenderas att gästerna kommer i tid och tillsammans som en grupp. Den rekommenderade klädkoden är avslappnat chic bekvämlighet.

P.S. För att säkerställa en smidig inresa, se till att ha med er era legitimationer och komma i tid för att undvika eventuell väntetid vid entrén.

P.P.S. Kom ihåg att njuta av den fantastiska utsikten från takbaren på Hotel Americano New York!

Selina provides towels

1. Tillgång till en fantastisk plats

2. Två handdukar tillhandahålls

3. Linnebyte sker minst en gång i veckan

Observera att listan kan innehålla färre än 10 punkter beroende på tillgängliga förmåner för gäster i standardrummet på hotellet.

Parking free Chelsea

Finns det gratis parkering i Chelsea? Att hitta gratis parkering i Chelsea kan ofta vara en utmaning. Men om du letar efter att parkera före kl. 8 på morgonen eller efter kl. 18 på kvällen finns det vanligtvis ett antal gatuparkeringsplatser tillgängliga.

P.S. Om du har svårt att hitta gratis parkering, kan det vara värt att överväga alternativ som betald parkering eller använda kollektivtrafik för att undvika besväret med att söka efter lediga platser.

Related Post

You Missed