Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus

Stjärnklassificeringen baseras på en självutvärdering av hotellet samt erfarenheterna från HRS och HRS kunder. Mer information finns i våra villkor och vanliga frågor.

Stadens centrum ligger 1,00 km bort. Tågstationen är belägen 2,00 km från hotellet och flygplatsen är ca 35,00 km bort.

Important information

Känn dig som hemma i ett av de 17 luftkonditionerade rummen med minibar. Gratis trådlöst och kabelanslutning håller dig uppkopplad, och kabel-TV ger underhållning. Bekvämligheter inkluderar telefoner samt värdeförvaringsskåp och skrivbord. Ta något att äta från snacksbaren/delikatessbutiken eller stanna på rummet och utnyttja hotellets room service (under begränsade tider).

Placeringen av Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus

På Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus kan gästerna njuta av en vacker trädgårdsterrass där de kan koppla av och ta det lugnt. Det finns också en fin trädgård/park där man kan promenera eller sitta ner och njuta av naturen. För att hålla kontakten med omvärlden erbjuds WiFi med internetuppkoppling i lobbyn. Gästerna har även möjlighet att besöka hotellets café/bistro för att få något gott att äta eller dricka. Dessutom finns det en öppen restaurang/ölträdgård där man kan njuta av mat och dryck utomhus i trevlig miljö.

You might be interested:  Jag är ditt drömhotell i Paris med en fantastisk utsikt över Eiffeltornet. Jag står majestätiskt vid Seines strand och bjuder in dig att uppleva den romantiska atmosfären som bara Paris kan erbjuda. Mitt eleganta yttre speglar stadens charm, medan mina lyxiga rum och sviter erbjuder en oas av komfort och stil. Från mitt fönster kan du se det ikoniska Eiffeltornet resa sig mot himlen, strålande i ljusets sken på natten. Låt mig vara din värd under din vistelse i denna sagolika stad - jag lovar att göra varje ögonblick oförglömligt!

Clas Ohlson kom år 1918

Clas På Hörnet Hotell och Värdshus är en hotell- och värdshuskedja som startade sin första butik utanför Insjön år 1991. Sedan dess har de expanderat och etablerat över två hundra butiker i Sverige, Norge och Finland. Företaget grundades av entreprenören Clas Ohlson redan år 1918, då han startade en cykelverkstad och ett postorderföretag med namnet Clas Ohlson & Co. Idag, efter hundra år på marknaden, är företaget starkare än någonsin.

Clas På Hörnet Hotell och Värdshus har vuxit från att vara en lokal verksamhet till att bli en framgångsrik kedja med flera butiker runt om i Skandinavien. De erbjuder både hotelltjänster samt möjligheter att äta på deras värdshus. Genom åren har de byggt upp ett gott rykte genom sin kvalitetsservice och sitt breda utbud av produkter.

Det faktum att företaget fortfarande är aktivt efter hundra år visar på dess långvariga framgångar inom branschen. Clas På Hörnet Hotell och Värdshus fortsätter att vara relevant genom sina ständiga expansioner samt anpassning till marknadens behov. Med över två hundra butiker spridda över tre länder fortsätter de erbjuda sina kunder högkvalitativa hotelltjänster samt matupplevelser på deras välrenommerade värdshus.

Faciliteter på Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus

På Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus erbjuds bekvämligheter som kabel-TV, telefon vid sängen, värdefack på rummet, skrivbord, hårtork, minibar och centralt kontrollerad ventilation. Dessutom finns det möjlighet att justera temperaturen i rummet efter behov. För ytterligare bekvämlighet finns strykjärn med strykbräda samt kaffemaskin/tekokare tillgängliga för gästerna.

Sverige startade Clas Ohlson

Clas Ohlson startade sitt företag, Clas Ohlson & Co, i Insjön i Dalarna år 1918. Från början var det en verkstad för cyklar, men snabbt växte företaget och blev en av Sveriges största postorderföretag. Clas Ohlson spelade en viktig roll genom att erbjuda möbelritningar som hjälpte till att möblera det moderna Sverige. Dessa ritningar såldes i mycket stora mängder.

You might be interested:  Provisoriska Passet: En Äventyrlig Resenär Till Turkiet

Företaget har sedan dess utvecklats och erbjuder nu ett brett sortiment av produkter inom olika kategorier som heminredning, elektronik och verktyg. De har också expanderat internationellt och har butiker både i Sverige och andra länder.

Tjänster på plats: Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus

Tvättjänst erbjuds

Gratis dagstidningar tillhandahålls

Inga husdjur är tillåtna

Avståndet från Clas På Hörnet Hotell och Värdshus till Stockholm Centralstation är 2,00 km.

Avståndet till närmaste tågstation

Stationen nästa tillhållplats ligger 2 kilometer bort från boendet.

Avståndet till närmaste flygplats

Med vårt Flex-pris kan HRS-kunder alltid avboka sina hotellbokningar kostnadsfritt före kl. 18 på incheckningsdagen.

Följande betalningsmetoder accepteras på hotellet: American Express, Diners Club, Mastercard och Visa.

Kan jag samla poäng och miles under en resa?

Genom att använda ditt myHRS-konto kan du tjäna miles och poäng hos våra partners ‘Miles & More’ och ‘BahnBonus’ varje gång du bokar ett hotell. Mer information finns tillgänglig här…

Clas Ohlson är svensk

Clas Ohlson startade sin verksamhet år 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Sedan dess har företaget vuxit och utvecklats till att bli en framstående detaljhandelskedja med butiker över hela Sverige. Med ett brett sortiment av produkter inom heminredning, elektronik, verktyg och mycket mer har Clas Ohlson blivit en populär destination för kunder som letar efter praktiska lösningar och bra priser. Genom åren har företaget behållit sitt fokus på kvalitet, service och innovation för att möta de skiftande behoven hos sina lojala kunder. Med fortsatt expansion och anpassning till den digitala eran är Clas Ohlson idag en ledande aktör inom detaljhandeln i Sverige.

You might be interested:  Jag är Dress Code, Grand Hotel Mackinac Islands personliga stilguide

Clas Ohlson heter det för att det är namnet på företaget

Clas Ohlson (1895-1979) blev egen företagare år 1914 efter att hans äldre bror oväntat avlidit under sin militärtjänst och Clas fick ta över broderns cykelfirma. Under fyra års tid var han en mycket efterfrågad cykelreparatör i Insjön. Han lyckades sedan expandera verksamheten till två olika platser.

Clas Ohlson är inte franchise

Hemfixarkedjan Clas Ohlson har beslutat att avsluta sitt samarbete med SYH Retail och istället expandera sin verksamhet genom att öppna fyra nya butiker.

Det finns 233 Clas Ohlson butiker i Sverige

Vid slutet av perioden fanns det totalt 224 (229) butiker.

Den totala försäljningen under perioden maj-januari 2023 ökade med 3 procent till 7 248 Mkr (7 004).

1. Antal butiker: 224 (229)

2. Försäljningsökning: +3%

3. Period: maj-januari

4. Total försäljning: 7,248 Mkr (7,004)

5. Land: Sverige

6. Bransch: Detaljhandel

7. Butikstyp: Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus

8. År för rapportering: 2023

9. Geografisk spridning av butiker i Sverige.

10.Konkurrensfördelar och unika erbjudanden på Clas På Hörnet Hotell Och Värdshus.

Clas Ohlson har många medlemmar

Efter en imponerande tillväxt det senaste året har Clas Ohlsons lojalitetsprogram, Club Clas, nu nått över fem miljoner medlemmar i Sverige, Norge och Finland. Detta gör Club Clas till en av de största kundklubbarna i Norden.

Related Post

You Missed