Clarion Hotel Sign Östra Järnvägsgatan Stockholm

Stjärnbetygen baseras på en självutvärdering av hotellet samt erfarenheterna från HRS och HRS-kunder. Du kan hitta detaljer under Villkor och Frågor och svar.

Clarion Hotel Sign ligger bara 1,00 km från stadens centrum och järnvägsstationen. Flygplatsen ligger också relativt nära, ungefär 36,00 km bort.

The measures have been confirmed by the hotel management

Hygien- och städmått

För att säkerställa en ren och trygg miljö har vi vidtagit omfattande hygien- och städmått på Clarion Hotel Sign. Vi ser till att alla ytor rengörs regelbundet med desinfektionsmedel för att minska risken för spridning av bakterier och virus.

Kontaktlös incheckning av gäster

För att minimera fysisk kontakt erbjuder vi en kontaktlös incheckningsprocess på hotellet. Gäster kan använda sig av vår digitala incheckningstjänst eller checka in via sin smartphone, vilket gör det smidigt och säkert.

Håll distans

Vi uppmanar våra gäster att hålla avstånd till varandra under hela vistelsen på hotellet. Det finns tydliga markeringar i allmänna utrymmen som lobbyn, restaurangen och hissarna för att underlätta detta.

Mat- & drycksäkerhet

Vi vidtar strikta åtgärder för mat- och drycksberedningen för att garantera högsta möjliga säkerhet. Vår personal följer noggrant de riktlinjer som fastställts av myndigheterna när det kommer till hantering, lagring och servering av livsmedel.

Dessa åtgärder är nödvändiga för oss på Clarion Hotel Sign Östra Järnvägsgatan Stockholm för att skapa en trygg miljö där våra gäster kan känna sig bekväma under sin vistelse hos oss.

Hälsan och säkerheten för dina gäster har högsta prioritet hos HRS hotellpartners. Hotell med Clean & Safe-sigill implementerar utökade hygien- och skyddsåtgärder för att skydda mot infektion av COVID-19 inom företaget.

Personal och gäster har tillgång till hygienstationer och skyddsutrustning.

Regelbunden rengöring av allmänna utrymmen och områden med hög beröringsfrekvens (t.ex. dörrhandtag)..

Regelbunden kontroll av teknisk utrustning (t.ex. luftkonditionering, diskmaskin, tvättmaskiner).

För att följa lokala lagar implementeras avståndstagande åtgärder på hela anläggningen.

Uppdaterade utbildningsprogram för anställda, leverantörer och entreprenörer.

Det är möjligt att undvika köer och använda papperslös in- och utcheckning på Clarion Hotel Sign på Östra Järnvägsgatan i Stockholm.

Alla fitness- och wellnessanläggningar omfattas av extra hygien- och rengöringsregler.

För att snabbt kunna agera vid sjukdom hos anställda, leverantörer eller gäster använder vi spårning. Vi följer upp detta för att vara beredda och kunna reagera snabbt om någon blir sjuk.

Tillträde kontrolleras och grupper samt förvarade bagage hålls åtskilda.

Matservering utan fysisk kontakt, möjlighet till avhämtning och desinficerat bestick och serveringsredskap.

Priset för ett enkelrum i standardutförande är 193,28 euro och priset för ett dubbelrum är 0 euro.

Contents

You might be interested:  Hårdrockshotellet Bali - Den rebelliska rockstjärnan i Kuta, Indonesien

Important information

Gästernas välbefinnande är av högsta prioritet på Choice-hotell. Gästerna kan uppleva olika förbättrade rengöringsprotokoll och produkter. När du behöver planera en sammankomst, välj det rökfria Clarion Hotel Sign i Stockholm, Sverige, nära Stockholms centralstation och Arlanda Express-tåget till Arlanda flygplats. Faciliteter på vårt djurvänliga hotell inkluderar en gratis komplett frukost, gratis trådlöst höghastighetsinternet, en restaurang, en utomhuspool med uppvärmning och mer. Alla gästrum har luftkonditionering samt hårtorkar och TV-apparater. Boka nu för att koppla upp dig med familj, vänner och kollegor samt utforska allt det bästa som Stockholmshotellen har att erbjuda, som vårt Clarion Hotel Sign. Djuravgift: 200 kr/vistelse per husdjur. Barn under 12 år bor gratis om de delar rum med sina föräldrar eller mor-och farföräldrar när ingen extra säng behövs.

Platsen för Clarion Hotel Sign i Stockholm, Östra Järnvägsgatan

Clarion Hotel Sign är ett centralt beläget hotell i Stockholm, nära järnvägsstationen. Olika sevärdheter, shoppingområden och andra attraktioner i staden är lättillgängliga. Flygplatsen Stockholm-Bromma ligger endast 6,6 km från hotellet.

Receptionen är öppen Receptionen är bemannad dygnet runt under veckodagarna.

Clarion Hotel Sign (Stockholm) accepterar följande kreditkort:

Service och faciliteter på Clarion Hotel Sign i Stockholm

Trädgård/park

Mottagning (lobby)

Mobiltelefontäckning

WiFi med internetåtkomst i lobbyn

Parkeringsplatsen ligger precis vid hotellet

Garage på hotellet

Hotellens parkeringsplats

Videoövervakning av hotelllobbyn

Säkerhetsvakter

Sprinklersystem

Automatisk nödalarmväckarklocka

Utomhuspool:

Bastu:

Gym:

Frukost: 06:30 – 10:00

Frukost för tidiga morgonpigga gäster: 05:30 –

Hela maten finns tillgänglig.

Vegetarisk mat finns tillgänglig.

Diabetikermat finns tillgänglig.

Faciliteter på rummet på Clarion Hotel Sign i Stockholm

På Clarion Hotel Sign i Stockholm finns det bekvämligheter som gör din vistelse ännu mer behaglig. Rummen är utrustade med en TV-fjärrkontroll så att du kan välja dina favoritprogram från bekvämligheten av sängen eller soffan. Det finns också en telefon på skrivbordet för att hålla kontakten med familj och vänner. Om du vill lyssna på musik har rummet även en radio tillgänglig.

För underhållning erbjuder hotellet en TV med internationella nyhetskanaler, samt kabel-TV och betal-TV för extra valmöjligheter. För dem som behöver vara uppkopplade finns WiFi tillgängligt i alla rum.

Badrummet är ljust och fräscht, med ett fönster som släpper in naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av utsikten samtidigt som du duschar eller badar i badkaret. Ett minibar finns också för den som önskar något gott att dricka eller äta.

Rummen har även stora fönster som kan öppnas om du föredrar frisk luft istället för luftkonditioneringen, vilket ger dig möjlighet att anpassa temperaturen efter dina egna preferenser.

Andra praktiska detaljer inkluderar smink- och helfigursspegel samt nödutgångskarta för din säkerhet. Ljudisolerande fönster garanterar lugn och ro under din vistelse.

Förutom badkar finns det även duschkabiner i badrummet. Nödinformation finns tillgänglig för att du ska känna dig trygg under din vistelse, och en uppvärmd handdukstork håller dina handdukar varma och torra.

För arbete eller studier finns det ett skrivbord där du kan sitta bekvämt och arbeta. Det finns också separat förvaring för bagage så att du kan hålla ordning på dina ägodelar.

Andra bekvämligheter inkluderar en hårtork, en sittgrupp där du kan koppla av efter en lång dag samt centralt styrd luftkonditionering som gör det möjligt att anpassa temperaturen i rummet efter behov.

Ägaren av Clarion Collection Hotel?

Clarion Hotels är en del av företagsgruppen Strawberry och ägs av Petter A. Stordalen. Inom koncernen finns totalt fem olika varumärken, där Clarion utmärker sig som ett av de mer exklusiva alternativen.

You might be interested:  Grand Beach Hotel Surfside Miami Booking blir till Mr. Grand Beach, den charmiga hotellbokaren från Surfside Miami

1. Clarion Hotels – Ett lyxigt varumärke inom hotellkedjan som erbjuder högkvalitativ service och bekvämligheter för sina gäster.

2. Comfort Hotels – En prisvärd hotellkedja med fokus på att erbjuda bekväma rum och grundläggande faciliteter till rimliga priser.

3. Quality Hotel – Ett mellanklasshotellkoncept som strävar efter att erbjuda både komfortabla boenden och bra service till sina gäster.

4. Nordic Choice Hotels – En samling av olika hotellvarumärken inom koncernen, inklusive Clarion, Comfort och Quality, vilket ger en bred variation av valmöjligheter för resenären.

5. Ascend Hotel Collection – Ett unikt urval oberoende hotell runt om i världen som har anslutit sig till Strawberry-koncernens nätverk för att dra nytta av dess marknadsförings-och bokningstjänster.

Dessa varumärken tillsammans representerar den mångfaldiga portföljen inom Strawberry-koncernens hotellerbjudanden, där Clarion står ut som ett säreget alternativ för dem som söker en extra touch av lyx under sin vistelse.

Tjänster på plats: Clarion Hotel Sign Östra Järnvägsgatan Stockholm

– Maskin för skoputsning

– Klassisk concierge-service

– Affärscenter

– Stora hundar tillåtna:

– Husdjur tillåtna:

– Luftkonditionering i allmänna utrymmen

– Hotellsäkerhetsskåp

– Värdeskåp i receptionen

– DSL/Bredbandsinternet i alla konferensrum

– Antal konferensrum: 12

– Konferensfaciliteter för upp till 500 personer

-WiFi i alla konferensrum

Bästa bostadsorten i Stockholm

I Stockholm finns det flera stadsdelar att utforska. Här är några av dem:

– Norrmalm

– Vasastaden

– Östermalm

– Vasastan

– Norra Djurgården

– Djurgården

– Gamla Stan

– Sundbyberg

Detta är bara ett urval av de många spännande platserna att besöka i Stockholm. Utforska dessa stadsdelar och upptäck allt som de har att erbjuda!

Clarion Hotel Sign i Stockholm: Plats och avstånd

Avståndet från Clarion Hotel Sign till Stockholm Centralstation är 1,00 km.

Är det dyrare att leva i Stockholm?

Kostnaderna förväntas öka för alla nästa år, men framför allt för hushållen i region Stockholm. Enligt Länsförsäkringars prognos kommer en familj i Stockholms län att ha omkostnader på 536 831 kr under 2024, medan en familj i Norrbottens län bara behöver betala 421 103 kr. Det innebär en skillnad på hela 115 728 kr per år eller ca 9 644 kr per månad.

För att hantera dessa stigande kostnader kan det vara bra att titta över sin budget och se var det går att spara in. Till exempel kan man minska sina utgifter genom att välja billigare alternativ vid matinköp eller genom att jämföra priser innan man gör stora inköp som elektronik eller möbler.

En annan strategi är att se över sina fasta utgifter och försäkringar. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan man kanske hitta ett bättre erbjudande som ger samma skydd till lägre kostnad. Att byta elleverantör kan också vara värt att överväga då det ibland finns billigare alternativ på marknaden.

Genom dessa tips och exempel finns det möjligheter för både stockholmare och andra hushåll att hantera de ökande kostnaderna och få en bättre ekonomisk balans i vardagen.

Vanliga frågor om Clarion Hotel Sign i Stockholm

Gäster på Clarion Hotel Sign har tillgång till följande parkeringsalternativ.

  • Hotellets egen parkering

.

Frukost på Clarion Hotel Sign – går det att få?

På Clarion Hotel Sign kan du ta del av frukosterbjudandet och njuta av en härlig start på dagen.

Vad är den genomsnittliga betyget för Clarion Hotel Sign på Östra Järnvägsgatan i Stockholm?

Clarion Hotel Sign fick i genomsnitt betyget 7,6 av 4 gäster.

Vilken tjänst på Clarion Hotel Sign får särskilt högt betyg?

Betyget för renlighet, vänlighet hos personalen och hur villiga de var att hjälpa till var särskilt högt.

Andelen gäster som rekommenderar Clarion Hotel Sign

Enligt HRS rekommenderar 75 % av deras gäster Clarion Hotel Sign för sin nästa vistelse.

You might be interested:  Rockiga Rebel Hotel Orlando Airport Shuttle

Avståndet till närmaste tågstation

The next station is 1 km away from the accommodation.

Avståndet till närmaste flygplats

När HRS-kunder bokar Clarion Hotel Sign får de följande förmåner:

. När du bokar detta hotell genom HRS kan du dra nytta av dessa exklusiva fördelar.

Finns det en restaurang på Clarion Hotel Sign?

Clarion Hotel Sign is unfortunately not barrier-free.

Finns det luftkonditionering i hotellrummen på Clarion Hotel Sign Östra Järnvägsgatan Stockholm?

Rummen på Clarion Hotel Sign har sin egen luftkonditionering.

Kan jag avboka min bokning på Clarion Hotel Sign utan extra kostnad?

Med vår Flex rate kan HRS-kunder alltid avboka sina hotellbokningar kostnadsfritt före kl. 18:00 på incheckningsdagen.

När är receptionen bemannad?

På Clarion Hotel Sign har receptionen öppet enligt följande:

– Under veckan: Öppet dygnet runt.

– På helger: Öppet dygnet runt.

Vilka betalningsmetoder accepteras på Clarion Hotel Sign?

Följande betalningsmetoder accepteras på Clarion Hotel Sign på Östra Järnvägsgatan i Stockholm: Mastercard, Visa, American Express, Japan Credit Bureau och Diners Club. Du kan använda någon av dessa kort för att betala ditt hotellrum.

Kan jag samla poäng och miles under en resa?

Genom att använda ditt myHRS-konto kan du tjäna miles och poäng hos våra partners ‘Miles & More’ och ‘BahnBonus’ varje gång du bokar ett hotell. Mer information hittar du här…

Är Clarion och Nordic Choice samma?

Nordic Choice Hotels är ett stort hotellföretag som har nästan 200 hotell i Skandinavien och Baltikum. De äger bland annat Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel Stockholm och Quality Hotel Friends. Företaget ägs av en norsk entreprenör vid namn Petter A.

Det finns många olika hotell inom Nordic Choice Hotels-kedjan, och några av de mest kända är Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel Stockholm och Quality Hotel Friends. Dessa hotell ligger i olika delar av Sverige och erbjuder olika typer av boende för resenärer.

Petter A är den person som äger Nordic Choice Hotels-kedjan. Han kommer från Norge och är en framgångsrik företagare inom hotellbranschen. Han ansvarar för att driva kedjans verksamhet och utveckla nya projekt inom företaget.

Recensioner av Clarion Hotel Sign på Östra Järnvägsgatan i Stockholm

Petter Stordalen startade hotellkedjan Nordic Choice år 1996 och idag har de 226 hotell och över 16 000 anställda. Enligt norska Kapital är hans förmögenhet uppskattad till 28 miljarder kronor år 2022.

Vilket hotell har bästa frukosten?

Clarion Collection Hotel Victoria är inte bara det högst betygsatta hotellet bland Clarion Collection, utan också bland alla hotell. När man frågar hotellet om hemligheterna bakom deras höga frukostbetyg nämner de tre framgångsfaktorer.

1. Kvalitet: Hotellet satsar på att erbjuda en varierad och högkvalitativ frukost med färska och lokala råvaror.

2. Service: Personalen strävar efter att ge gästerna en personlig och professionell service för att skapa en positiv upplevelse under frukosten.

3. Atmosfär: Hotellets miljö och atmosfär bidrar till en avslappnad och trivsam stämning där gästerna kan njuta av sin frukost i lugn och ro.

Ämnet handlar om Clarion Collection Hotel Victoria som har det bästa betyget bland alla hotell, inklusive andra Clarion Collection-hotell, samt vilka faktorer som bidrar till deras framgångsrika frukostupplevelse.

Får man ta med sig mat från buffe? Ja, det är tillåtet att ta med sig mat från buffen

Det är accepterat på nästan alla restauranger att gästerna tar med sig mat som de inte orkar äta upp. Så våga fråga! Du kan be om en doggybag eller ännu bättre, ta med din egen flergångslåda hem. På så sätt minskar vi matsvinnet och får njuta av god mat även senare.

Related Post

You Missed