Car Rental Italy Rome Fiumicino Airport

För de flesta resenärer som letar efter en biluthyrning på flygplatsen i Rom, är Fiumicino den främsta destinationen. Detta är Italiens största internationella flygplats och även känd som Leonardo da Vinci-flygplatsen. Den här flygplatsen är den mest populära internationella knutpunkten i landet och den sjätte mest trafikerade i Europa. Auto Europe bokar bilar med de mest pålitliga uthyrningsföretagen vid både Fiumicino-flygplatsen och Ciampino-flygplatsen, samt vid Roms populära järnvägsstationer Termini och Tiburtina. Vårt uppdrag på Auto Europe är att hitta det lägsta möjliga priset för våra kunders hyrbil i Rom oavsett vilken slutdestination de har. Börja jämföra priser för att hitta det bästa erbjudandet för din hyrbil hos Auto Europe idag.

Vi har det bredaste utbudet av fordon i branschen, så du kommer att ha tillgång till allt från lyx- och sportbiluthyrning till korttidsleasing av bilar och hyra av minibussar genom vår smidiga online-bokningsmotor. Ta nästa steg i planeringen av din resa genom att boka en hyrbil i Rom med garanterat lägsta pris från Auto Europe.

Rent from these Suppliers and More at Fiumicino Airport

Thanks to our unique relationships with the most trusted car rental companies like Europcar, Avis, and Hertz at the Fiumicino Airport, we are able to offer discounted rates on rental cars in Italy that you won’t find anywhere else (even when renting directly through one of these suppliers). Whether you need an economy car or a versatile van rental in Italy , you can take your pick of the best vehicles available and pay great low prices, too! Use our three-step booking engine above to discover more suppliers and compare rates.

Hur hämtar jag en hyrbil på Rom flygplats?

Det är enkelt att hämta din hyrbil från Rom Fiumicino flygplats (FCO). Hertz disken finns i Kontorsbyggnad 2, via gångtunnlarna mellan terminalbyggnaderna och parkeringshuset. Vår hyrbilsplats på Rom Fiumicino flygplats ligger bara 25 minuters bilresa från Rom.

Praktisk tips: När du anländer till flygplatsen kan du följa skyltarna som leder dig till de pedestriska tunneln för att nå kontorsbyggnaden där Hertz-disken finns.

You might be interested:  Artikeln handlar om 4- och 5-stjärniga hotell i Torremolinos

Exempel: Om du landar på Terminal 3, fortsätt längs den markerade vägen tills du kommer till gångtunneln. Gå igenom tunneln och leta efter skyltar som visar vägen till Office Tower 2 där Hertz-disken finns.

När du har hämtat din hyrbil kan du enkelt köra in i multilevel car park och börja din resa mot Rom. Det tar bara cirka 25 minuter att köra från flygplatsen till staden.

Praktisk tips: Se till att ha en GPS eller karta med dig för att navigera genom Roms gator när du lämnar flygplatsen och bege dig mot stadens centrum.

Var hittar man biluthyrningsdiskarna på Fiumicino Airport?

Fiumicino Airport är en av Europas mest trafikerade flygplatser och även en av de största. De flesta internationella resenärer kommer att gå av planet i Terminal 3 och passera genom tullen på bottenvåningen. Oavsett om du hamnar i Terminal 1, 2 eller 3 kommer du vilja ta rulltrapporna eller hissarna till andra våningen på flygplatsen. Det finns täckta gångvägar på övervåningen som leder passagerare över en väg till parkeringshuset där biluthyrningsdiskarna ligger på fjärde våningen. Biluthyrningsdiskarna finns i Kontorshus 2, eller Torre Uffici 2..

Det finns skyltar som hjälper passagerare att hitta till biluthyrningsdiskarna, så håll ögonen öppna när du reser genom terminalen. När du har hämtat dina nycklar kommer leverantörsagenter att dirigera dig till nivå 4 i parkeringshus B för att hämta din bil och komma iväg. Detta är samma plats där resenärer återlämnar sina hyrbilar på Fiumicino Airport. Hitta mer information om biluthyrningsleverantörerna vid Rom Fiumicino nedan..

Utforska vårt utbud av hyrbilar tillgängliga på Fiumicino Airport i Rom

Res i stil med en lyxbil från Car Rental Italy vid Fiumicino Airport.

Reser du i en grupp? Hyr en minibuss på Fiumicino flygplats.

Spara pengar på hyrbilar för husbilar och fritidsfordon vid Fiumicino flygplats.

Spara pengar genom att hyra en bil på kort sikt vid Fiumicino Airport.

Jämför hyrespriser på Fiumicino med andra hämtplatser i Rom

Som många resenärer kanske redan vet, varierar hyrbilspriserna beroende på var du hämtar bilen. Om du har flexibilitet när det gäller hämtningsplats kan du möjligen hitta ett lägre pris vid någon av de andra platserna i Rom. Följ länkarna nedan eller använd vår bokningsmotor ovan för att jämföra hyrbilspriser över hela Rom, eller klicka på kartan för att hitta adresser till alla tillgängliga uthyrningsföretag vi samarbetar med i Rom.

Resguide och inspiration för din nästa resa till Rom

Auto Europe har under årtionden hjälpt resenärer att hitta prisvärda hyrbilar i Rom. Som en betrodd resepartner älskar vi att dela idéer för att hjälpa dig planera din kommande resa. Vi har utvecklat bilresor som framhäver några av de mest eftertraktade sevärdheterna i Rom och publicerat ett antal unika inlägg som fokuserar på att informera resenärer om allt det finns att se och uppleva under din tid utomlands. Oavsett om det är ditt första eller tionde besök, gå igenom länkarna nedan och få ut mesta möjliga av ditt besök i detta vackra land.

You might be interested:  Grand Hotel Tremezzo Lake Como Italy blir till: Mr. Grand Hotel Tremezzo Lake Como Italy

När man planerar en internationell resa finns det ett antal lokala lagar och allmänna rese tips som besökare kanske inte är medvetna om. Auto Europe har sammanställt guider och andra rekommendationer för att förbereda våra kunder inför eventuella situationer som kan uppstå under deras tid i Rom. Klicka på ‘+’-ikonen till vänster för att hitta snabba svar och länkar till ytterligare innehåll som hjälper dig att vara redo inför din kommande resa till Rom.

Låt oss ge dig inspiration för att se och uppleva mer under din resa till Rom. Vi har samarbetat med lokala reseexperter för att sätta ihop flera unika körvägar samt specifika inlägg som framhäver några av de populära och mindre kända sevärdheterna i Rom och över hela Italien. Börja planera din resa till Rom med oss idag!

Hyra en bil vid Fiumicino flygplats

Allmän information: Leonardo da Vinci International Airport eller helt enkelt Rom Fiumicino flygplats, även känd som bara Fiumicino flygplats, är en internationell flygplats i Rom och den största flygplatsen i Italien. Den är en av de mest trafikerade flygplatserna i Europa när det gäller passagerartrafik och betjänar i genomsnitt över 42 miljoner människor varje år. Den ligger i Fiumicino, 35,0 km väster om Roms historiska stadskärna.

Italienska huvudstaden Rome är det bra att hyra en bil?

Att hyra en bil är inte nödvändigt eller ens rekommenderat om du bara besöker stora turiststäder (du kan till och med inte ta med din hyrbil in i gamla stan i Florens, och att ha en bil i Rom är ingen bra idé, inte bara på grund av trafiken utan också för att många huvudattraktioner endast är tillgängliga till fots ändå). Men om du:

1. Planerar att utforska landsbygden runt Rom och vill ha friheten att resa när som helst.

2. Vill besöka mindre kända platser eller gömda pärlor som kanske inte nås lätt med kollektivtrafik.

3. Har ett begränsat tidsschema och behöver snabbt kunna ta dig från en plats till en annan.

4. Reser med familj eller grupp och behöver mer utrymme än vad kollektivtrafik erbjuder.

5. Vill uppleva den vackra italienska landsbygden på egen hand.

Då kan det vara fördelaktigt att överväga att hyra en bil vid Fiumicino flygplats i Rom, Italien. Tänk dock på trafiken, parkeringssvårigheter och eventuella zonrestriktioner innan du tar detta beslut.

You might be interested:  Rockiga Rebel Hotel Orlando Airport Shuttle

Observera: Detta är bara råd baserat på generell information om biluthyrning vid Fiumicino flygplats i Rom, Italien. Var alltid noggrann när du bokar genom att läsa igenom alla villkor och regler samt kontrollera eventuella ändringar eller uppdateringar från biluthyrningsföretaget.

How much does it cost to rent a car in Rome?

1. $33 per dag

2. Priserna kan variera beroende på säsong och tillgänglighet.

3. Det finns olika biluthyrningsföretag att välja mellan vid Fiumicino flygplats.

4. Vissa företag erbjuder extra förmåner som fria mil eller gratis uppgraderingar.

5. Det är viktigt att jämföra priser och villkor från olika uthyrningsföretag innan du gör din bokning.

6. En deposition kan krävas vid hämtningen av bilen, vilket återbetalas vid återlämning om inga skador har uppstått.

7. Förare måste vara minst 21 år gammal och ha ett giltigt körkort för att kunna hyra en bil i Italien.

8. Trafikreglerna i Italien kan vara annorlunda än vad man är van vid, så det är viktigt att vara medveten om dem innan man ger sig ut på vägarna.

9. Parkering i centrala delar av Rom kan vara svårt och dyrt, så det rekommenderas att använda allmänna transportmedel istället när man utforskar staden.

10. Att hyra en bil ger dig flexibilitet och möjlighet att besöka andra intressanta platser runt omkring Rom.

Observera: Dessa priser och information kan ändras över tid, så det är bäst att kontrollera aktuella priser hos de specifika biluthyrningsföretagen.

Car on airport means a vehicle located at an airport

På-flygplatsen, där du hämtar bilen direkt från flygplatsen. Detta innebär vanligtvis att du står i kö vid biluthyrningsdisken när du lämnar bagageområdet på flygplatsen innan du eskorteras till din hyrbil som kommer att vara parkerad på en parkeringsplats vid terminalen själv, eller…

1. På-flygplatsen: Du kan hämta och lämna din hyrbil direkt från flygplatsterminalerna.

2. Shuttle-service: Vissa biluthyrningsföretag erbjuder shuttle-tjänster till sina kontor utanför flygplatsterminalerna.

3. Närliggande hotell: Vissa hotell erbjuder möjligheten att hyra en bil genom deras samarbete med lokala biluthyrningsföretag.

4. Stadscentrum: Om du inte behöver en bil omedelbart efter ankomsten kan det vara mer praktiskt att hyra en i stadens centrum istället för direkt från flygplatsen.

5. Online-bokning: Många företag erbjuder möjligheten att boka och betala för din hyrbil online innan resan, vilket gör processen smidigare vid ankomst.

Observera att vissa av dessa alternativ kan kräva extra tid eller transportarrangemang för att nå dem från flygplatserna.

Kom ihåg alltid att jämföra priser och villkor mellan olika uthyrningsföretag för att hitta det bästa alternativet som passar dina behov och budget.

Related Post

You Missed