Amazing Hotels Life Beyond The Lobby

Fantastiska hotell: Livet bortom lobbyn är en brittisk TV-serie som först sändes den 27 mars 2017 på BBC One HD. Serien har sedan dess fortsatt att sändas och har hittills haft fem säsonger. Varje avsnitt är cirka 59 minuter långt och programmet presenteras på engelska.

I den tredje säsongen av Amazing Hotels får vi möjlighet att utforska hotellets shoppinggalleria. Här kan gästerna uppleva en unik och spännande atmosfär med ett brett utbud av butiker och tjänster. Lobbyn är inte bara en plats för incheckning och utcheckning, utan erbjuder också en fantastisk shoppingupplevelse för besökarna.

Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby är en brittisk dokumentär-TV-serie som presenteras av journalisten och kocken . Serien hade premiär 2017 och utforskar livet bakom kulisserna på några av världens mest spektakulära hotell.

Varje avsnitt i serien är baserad på en lyxhotell. Programledarna tar en praktiskt tillvägagångssätt och undersöker hur hotellet drivs, vilket förklarar undertiteln på serien. Avsnitten visas på..

Den 31 oktober 2022 meddelades det att [personens namn] kommer att bli den nya medpresentatören i serien, och ersätta Giles Coren som lämnade efter fjärde säsongen.

Fantastiska hotell: Livet bortom receptionen

Säsong 1 (2017) av Amazing Hotels Life Beyond The Lobby presenterade några fantastiska hotell runt om i världen. Ett av dessa var Mashpi Lodge, som ligger mitt i den frodiga regnskogen i Ecuador. Detta unika hotell erbjuder sina gäster en upplevelse nära naturen med bekväm och lyxig boende.

Ett annat imponerande hotell som visades upp var Royal Mansour i Marrakech, Marocko. Detta palatsliknande hotell är känt för sin eleganta arkitektur och exceptionella service. Gästerna kan njuta av exklusiva faciliteter såsom privat pool, spa-behandlingar och gourmetrestauranger.

I Kanada finns också ett spektakulärt hotell vid namn Fogo Island Inn. Beläget på en isolerad ö utanför Newfoundland-kusten erbjuder detta boutiquehotell fantastisk utsikt över Atlanten samt möjligheten att utforska den vilda naturen på ön.

Dessa tre utvalda hotell från serien Amazing Hotels Life Beyond The Lobby ger verkligen sina gäster en minnesvärd upplevelse bortom det vanliga hotelletrummet.

Säsong 2 (2018) av Amazing Hotels Life Beyond The Lobby tar oss med till några fantastiska hotell runt om i världen. Ett av dessa är Anantara Al Jabal Al Akhdar, beläget på en imponerande bergstopp och erbjuder en spektakulär utsikt över omgivningarna. En annan destination är det lyxiga hotellet Fogo Island Inn, som ligger vid kusten av Newfoundland och Labrador i Kanada. Här kan gästerna njuta av den otroliga naturen och uppleva lokal kultur och tradition.

You might be interested:  Deklarera Ditt Jobbresande: En Personlig Resa Till Och Från Arbetet

En annan spännande plats att besöka är The Silo i Kapstaden, Sydafrika. Detta unika hotell har byggts inuti ett gammalt sädessilo och erbjuder moderna faciliteter kombinerat med industriell charm. Gäster kan beundra den fantastiska utsikten över Table Mountain från sina eleganta rum.

Hacienda Vira Vira är ännu ett extraordinärt hotell som presenteras i serien. Beläget vid foten av de majestätiska vulkanerna Villarrica och Quetrupillán i Chile, erbjuder denna herrgård en perfekt blandning av naturupplevelser och lyxig boende.

Dessa hotell representerar bara några exempel på de fantastiska platserna vi får utforska genom serien Amazing Hotels Life Beyond The Lobby säsong 2 (2018). Varje destination bjuder på sin egen unika upplevelse för resenären som söker något utöver det vanliga när det kommer till boendealternativet under deras resor runt om i världen.

Säsong 3 (2021) av Amazing Hotels Life Beyond The Lobby tar oss med till några fantastiska hotell runt om i världen. Ett av dessa hotell är The Torridon, som erbjuder en unik och lyxig upplevelse för sina gäster. En annan destination är Jade Mountain, där man kan njuta av spektakulär utsikt över Karibiska havet från de exklusiva sviterna. Serien tar också med oss till andra spännande platser där vi får utforska fascinerande kulturer och historier genom hotellets gästers ögon.

Säsong 4 (2021–22) av Amazing Hotels Life Beyond The Lobby kommer att presentera följande hotell: ION Adventure Hotel, Grand Park Rovinj och Qasr Al Sarab Desert Resort. Denna säsong kommer att erbjuda en fascinerande inblick i dessa fantastiska boenden och deras unika upplevelser för gästerna. Varje hotell har sin egen charm och erbjuder något speciellt för besökarna att utforska och njuta av under sin vistelse. Se fram emot spännande berättelser om dessa extraordinära platser när serien tar oss med på en resa bortom hotellets lobbyer.

Säsong 5 (2023) av Amazing Hotels Life Beyond The Lobby tar oss med på en resa till några fantastiska hotell runt om i världen. Här är några av de imponerande platserna som kommer att utforskas: Kasbah Tamadot, Joali Maldives, Nusfjord Arctic Resort, Ceylon Tea Trails, Borgo Egnazia och Hotel Hubertus. Varje hotell har sin unika charm och erbjuder gästerna en oförglömlig upplevelse. Från lyxiga boenden till spektakulär natur och exceptionell service finns det mycket att upptäcka på dessa extraordinära destinationer.

You might be interested:  Viktiga saker att göra i Rom, Italien

Vad är den ovanliga hotell-TV-showen?

Programmet utforskar dessa dolda pärlor och ger tittarna en inblick i vad som gör dem så speciella. Varje hotell har sin egen unika stil och atmosfär, vilket gör varje upplevelse helt unik. Tittarna får också lära sig mer om platsens historia och hur den har utvecklats till det den är idag.

Genom programmet får vi möjlighet att resa virtuellt runt jorden och upptäcka fantastiska hotell som kanske tidigare varit okända för oss. Vi får även se hur dessa hotell erbjuder sina gäster en oförglömlig vistelse genom olika aktiviteter, matupplevelser eller spektakulär natur som omger dem.

Fantastiska hotell: Livet utanför receptionen

1. Honebeek, Talya (30 november 2021)… Storbritannien.

2. … 27 mars 2017. Hämtad 21 februari 2021.

3. . www.bbcstudios.com.. Hämtad 21 februari 2021.

4. Wollaston, Sam (28 mars 2017)…

5. ^.. Storbritannien:. Hämtad 10 december 2021.

6. . bbc.co.uk/mediacentre. Hämtad den 3 december

,

.

7… år

8… Kalia, Ammar (11 februari

9…. The View from The Shard.,

. Retrieved January

,

.

10… Yeates, Cydney (1 december

11.. bbc.co.uk..

12.. bbc.co.uk..

13.. bbc.co.uk..

Giles försvann i Livet bortom lobbyn

– Coren lämnade programmet Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby på BBC2 efter kontroversen.

– Han presenterade showen tillsammans med Monica Galetti.

Fantastiska hotell: Livet bortom lobbyn

Denna artikel handlar om programmet Amazing Hotels Life Beyond The Lobby. Du kan bidra till Wikipedia genom att hjälpa till med information om detta program.

Vi får möta personalen som arbetar hårt för att ge gästerna den bästa upplevelsen möjligt. Vi ser hur de bemöter utmaningar och hanterar olika situationer, allt från att ordna exklusiva middagar till att organisera spännande aktiviteter för sina besökare.

Det är inte bara hotellets faciliteter som imponerar, utan även dess unika läge och arkitektur. Vi får se hotell belägna mitt ute i naturen eller högt upp bland bergen, där gästerna kan njuta av fantastiska vyer och lugnet omkring sig.

Programmet ger också en inblick i de olika yrkena inom hotellbranschen. Vi träffar kockarna som skapar gourmeträtter, conciergen som hjälper till med alla tänkbara önskemål samt städpersonalen som ser till att rummen är skinande rena.

You might be interested:  Jag är ditt drömhotell i Paris med en fantastisk utsikt över Eiffeltornet. Jag står majestätiskt vid Seines strand och bjuder in dig att uppleva den romantiska atmosfären som bara Paris kan erbjuda. Mitt eleganta yttre speglar stadens charm, medan mina lyxiga rum och sviter erbjuder en oas av komfort och stil. Från mitt fönster kan du se det ikoniska Eiffeltornet resa sig mot himlen, strålande i ljusets sken på natten. Låt mig vara din värd under din vistelse i denna sagolika stad - jag lovar att göra varje ögonblick oförglömligt!

Hur kan jag strömma till hotell-TV?

1. Använda smarta TV-apparater som tillåter inloggning på streamingtjänster direkt från TV:n.

2. Ta med en egen liten strömmande enhet och anslut den till TV:ns HDMI-port för enkelt och säkert streaming.

3. Använda mobiltelefonens skärmgenomgångsfunktion för att spegla innehållet på telefonen till TV:n.

4. Ansluta datorn eller surfplattan till hotellets Wi-Fi-nätverk och använda webbläsaren för att komma åt streamingtjänster online.

5. Ladda ner filmer eller avsnitt från din favoritstreamingtjänst i förväg och spela upp dem offline via USB-anslutningen på TV:n.

6. Hyra ett rum som har speciella mediastreamingenheter redan installerade, såsom Apple TV eller Chromecast.

7. Använda en bärbar trådlös router för att skapa ditt eget privata nätverk och streama media utanför hotellets Wi-Fi-nätverk.

8. Kontrollera om hotellet erbjuder sina egna internationella kanaler eller filmkanaler som du kan titta på gratis under din vistelse.

9. Utforska möjligheten att hyra utrustning från receptionen, såsom DVD-spelare eller spelkonsoler, om de finns tillgängliga.

10.Använd VPN-tjänster (Virtual Private Network) för att kringgå eventuella geografiska begränsningar när det gäller streamingtjänster.

Where is the TV show hotel?

Hotellets arkitektur är magnifik med sin klassiska design och vackra detaljer. Det erbjuder också enastående faciliteter för sina gäster, inklusive lyxiga rum, restauranger av hög kvalitet och ett spa där man kan koppla av efter en lång dag.

Nob Hill-området där hotellet ligger är känt för sin exklusiva atmosfär och hisnande utsikt över staden. Gästerna kan njuta av promenader längs de pittoreska gatorna eller utforska närliggande sevärdheter som Union Square eller Chinatown.

Gregory Hotel har verkligen liv bortom lobbyn – det erbjuder inte bara bekvämlighet för resenärer utan även en upplevelse utöver det vanliga. Med sitt historiska arv, eleganta miljö och oslagbara service kommer detta hotell att göra varje vistelse minnesvärd för sina gäster.

Is Amazing Hotels a New Series?

Rob Rinder och Monica Galetti reflekterar över den nya serien av Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby. I säsong 5 återvänder Monica Galetti, nu tillsammans med Rob Rinder. Tillsammans sätts de i arbete bakom kulisserna på åtta av världens mest extraordinära hotell.

P.S. Missa inte att följa med när de utforskar det fascinerande livet bortom hotelllobbyn!

Related Post

You Missed