Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan Västerås

Vissa av rummen på Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan Västerås erbjuder privata badrum och bekvämligheter som Wi-Fi, plattskärms-TV med satellitkanaler och brandvarnare. Gästerna kan även njuta av bastu och separat toalett, samt ha tillgång till hårtorkar och badlakan för extra komfort. De rymliga badrummen är utrustade med både hårtorkar och badlakan för gästernas bekvämlighet.

Äta och dricka

Alla gäster får tillgång till en kostnadsfri frukostbuffé med amerikanska rätter.

En kombination av nöje och affärer på Clarion Collection Hotel Etage i Västerås

På Clarion Collection Hotel Etage i Västerås kan gästerna ta del av fitnesslektioner för att hålla sig i form.

Alla gäster får tillgång till en kostnadsfri frukost i amerikansk stil.

Kontrollera tillgänglighet och pris för de datum du har valt! Se efter tillgängliga rum och priser för dina specifika datum.

Boendealternativ och tillgänglighet på Clarion Collection Hotel Etage i Västerås

Max antal gäster:

Alternativ för sängar:

Utsikt över staden

Gratis Wi-Fi

Dusch

Max antal personer i rummet är:

– Det finns möjlighet att välja mellan en dubbelsäng eller två enkelsängar.

– Rummen kan ha utsikt över staden.

– Gratis Wi-Fi ingår i vistelsen.

– Badrummen är utrustade med dusch.

Max antal personer som kan bo på Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan i Västerås är inte specificerat.

Det finns olika sängalternativ att välja mellan på hotellet, inklusive en dubbelsäng eller två enkelsängar.

Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi för sina gäster och det finns även möjlighet att duscha.

Faciliteter på Clarion Collection Hotel Etage i Västerås

  • Restaurang
  • Bar/lounge

Faciliteter för möten och evenemang samt tjänster för faxning och kopiering finns tillgängliga på hotellet.

Utsikt över havet, utsikt över trädgården, utsikt över staden, utsikt över bergen och landskapsutsikt.

Förbättring av rummet inkluderar uppvärmning, en minibar för att hålla drycker kalla, en bekväm sittgrupp och möjligheten till strykservice.

Hotell i Clarion Collection?

2. Quality Hotel™

Dessa hotellkedjor erbjuder olika typer av boendealternativ för att passa olika behov och preferenser hos våra gäster.

Viktig information om Clarion Collection Hotel Etage i Västerås

Priset för det billigaste rummet på Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan Västerås är 1714 SEK. Hotellet ligger cirka 800 meter från centrum och har ett bra läge med betyget 9.0. Avståndet till närmaste flygplats, Stockholm Vasteras Flygplats (VST), är ungefär 7,5 km.

You might be interested:  Bästa Västern Hotel Edinburgh City Centre - Din personliga värd för en oförglömlig vistelse!

Attraktioner i närheten

Närliggande sevärdheter

Matställen att utforska

Boenden i närområdet

Antalet Clarion Collection hotell

På Clarion Collection Hotel får du inte bara en bekväm vistelse utan också möjligheten att äta gott när som helst på dagen. Du behöver inte oroa dig för att vara hungrig eller sugen på något sött, eftersom hotellet alltid serverar fika och kvällsmat till sina gäster.

Det är verkligen ett perfekt val om du vill unna dig lite extra lyx under din vistelse. Atmosfären är också väldigt mysig och inbjudande, vilket gör din tid på hotellet ännu mer minnesvärd.

Vanliga frågor om Clarion Collection Hotel Etage i Västerås

Clarion Collection Hotel Etage i Västerås ligger på en bekväm plats nära flera populära landmärken. Till exempel kan du ta en kort promenad på bara 5 minuter till Aros kongresscenter och uppleva spännande evenemang och konferenser. Om du är intresserad av natur och grönska, kan du också besöka Botaniska Trädgården som ligger endast 7 minuters promenad bort från hotellet. Detta ger dig möjlighet att njuta av vacker växtlighet och lugn atmosfär mitt i staden. Med dessa attraktioner inom gångavstånd har Clarion Collection Hotel Etage ett idealiskt läge för både affärsresenärer och turister som vill utforska Västerås sevärdheter.

Vilken flygplats finns i närheten av det 4-stjärniga Clarion Collection Hotel Etage? Kan du ge mig information om vilken flygplats som ligger närmast detta hotell?

Clarion Collection Hotel Etage är ett hotell med fyra stjärnor som ligger ungefär 10 kilometer från Stockholm Västerås flygplats. Det tar cirka 10 minuter att köra dit med bil.

Finns det möjlighet att äta lunch eller middag i närheten av Clarion Collection Hotel Etage, som är ett 4-stjärnigt hotell?

Vilka typer av rum erbjuder det 4-stjärniga Clarion Collection Hotel Etage?

Har Clarion Collection Hotel Etage i Västerås affärsfaciliteter?

Finns det några städtjänster tillgängliga på Clarion Collection Hotel Etage, som har en 4-stjärnig klassificering?

Clarion Collection Hotel Etage, som är ett 4-stjärnigt hotell, erbjuder sina gäster tvätt- och kemtvättservice.

Topprankat Clarion-hotell i Västerås: Etage på Stora Gatan

Med sin dedikation till att erbjuda en personlig och lyxig upplevelse för sina gäster, har Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan Västerås blivit en favorit bland resenärer över hela världen. Med sitt oslagbara läge mitt i stadens hjärta och moderna faciliteter skapar hotellet en avkopplande miljö där gästerna kan koppla av och ladda upp inför nästa äventyr. Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan Västerås garanterar en minnesvärd och bekväm vistelse för alla som väljer att bo där.

Best Western And Hotel Linköping: 7.8 / 10 – Mycket bra | Baserat på 86 recensioner | Pris per natt: 1214.31SEK.

You might be interested:  En presentation av Hotel Villa Playa i Samara, Costa Rica

Priset för att bo på detta hotell är rimligt, med en kostnad av endast 1214.31SEK per natt.

Betyg för Park Hotell ligger på 6.7 av 10 vilket anses vara bra enligt recensioner från gäster som har besökt hotellet. Det finns totalt 334 omdömen tillgängliga där tidigare gäster har gett sin åsikt om sin vistelse på hotellet. Priset per natt är satt till 1846,98 SEK vilket kan vara värt att överväga vid bokning av rummet på detta hotell i Sverige.

Comfort Hotel Arctic är ett hotell som har fått betyget 8.2 av 10, vilket anses vara utmärkt. Det finns totalt 344 recensioner om hotellet och priset per natt ligger på 795.93 SEK.

Kosta Lodge är ett hotell som har fått betyget 7.4 av 10, vilket anses vara mycket bra enligt recensionerna från gästerna. Hotellet har totalt 120 recensioner och priset per natt ligger på 1469.42SEK.

Nordic Choice har förändrats

Petter Stordalens hotellkedja, tidigare känd som Nordic Choice Hotels, har beslutat att byta namn till Strawberry. Genom detta namnbyte vill de markera sin position som en utmanare inom reselivsbranschen och signalera förnyelse och innovation. Den välkända hotellkedjan kommer fortsätta erbjuda sina tjänster och sträva efter att leverera hög kvalitet till sina gäster under det nya varumärket Strawberry.

Nordic Choice byter namn för att uppdatera och förnya sin identitet

Vi har genomfört ett namnbyte eftersom Nordic Choice Hotels inte längre är enbart ett hotellföretag. Vi erbjuder nu upplevelser över hela Norden och behöver därför ett varumärke och namn som representerar hela vår portfölj.

1. Utökad verksamhet: Vi erbjuder nu mer än bara hotellboende, vilket kräver ett bredare varumärke.

2. Geografisk representation: Våra upplevelser sträcker sig över hela Norden, så vi vill ha ett namn som speglar detta.

3. Varumärkeskonsistens: Genom att ha samma varumärke för alla våra verksamheter kan vi skapa en starkare identitet.

4. Kundförväntningar: Ett nytt namn hjälper oss att kommunicera tydligt vad vi erbjuder och undvika missförstånd hos kunderna.

5. Marknadsexpansion: Med det nya namnet kan vi lättare expandera vår verksamhet utanför Sverige om så önskas i framtiden.

6. Differentiering från konkurrenter: Ett unikt och representativt namn hjälper oss att sticka ut på marknaden och locka fler kunder.

7. Framtidssäkring av varumärket: Det nya namnet ger oss möjlighet att växa och anpassa oss efter framtida trender inom rese- och upplevelsesektorn.

8. Enkel kommunikation: Det nya namnet är kort, lätt att uttala och lätt att komma ihåg för våra kunder.

9. Flexibilitet: Det nya namnet ger oss möjlighet att expandera vår verksamhet till andra områden inom upplevelseindustrin i framtiden.

10. Varumärkesidentitet: Genom det nya namnet kan vi skapa en starkare varumärkesidentitet som representerar hela vår portfölj av upplevelser.

You might be interested:  Mina äventyr i Rom: Utforska Italiens skatter

Dessa är några av de viktigaste anledningarna till vårt namnbyte, vilket hjälper oss att bättre representera Nordic Choice Hotels och dess breda utbud av upplevelser över hela Norden.

Clarion Strawberry heter så för att det är namnet som har valts för produkten eller varumärket

Strawberry är namnet som representerar vår grundares, Petter Stordalens, affärsfilosofi om att aldrig vara nöjd utan alltid sträva efter förändring och ständig utveckling. Företagets DNA präglas av tillväxt och för att fortsätta i samma framgångsrika takt som de senaste åren behöver vi kontinuerligt utmana oss själva och vidareutveckla vårt arbete.

1. Kontinuerlig innovation: Vi tror på att hela tiden vara innovativa och söka nya sätt att förbättra våra produkter och tjänster.

2. Kundfokus: Vår främsta prioritet är alltid våra kunder. Vi strävar efter att överträffa deras förväntningar genom personlig service och skräddarsydda lösningar.

3. Hållbarhet: Vi tar ansvar för miljön genom att minska vår påverkan på planeten och arbeta mot hållbara lösningar inom hotellbranschen.

4. Teamarbete: Vi uppmuntrar ett positivt arbetsklimat där alla medlemmar kan bidra med sina unika kunskaper och erfarenheter.

5. Kvalitetssäkring: Genom noggrann kvalitetskontroll säkerställer vi hög standard i alla delar av vår verksamhet.

6. Flexibilitet: Förändring är en naturlig del av företagsvärlden, så vi anpassar oss snabbt till nya trender och marknadsförhållanden.

7. Samhällsengagemang: Vi strävar efter att vara en positiv kraft i samhället genom att stödja lokala initiativ och välgörenhet.

8. Utbildning och utveckling: Vi investerar i våra medarbetare genom kontinuerlig träning och möjligheter till personlig utveckling.

9. Digitalisering: Vi omfamnar digitala lösningar för att effektivisera vår verksamhet och erbjuda en smidig upplevelse för våra gäster.

10. Kundfeedback: Genom att lyssna på våra kunders åsikter kan vi lära oss av dem och göra nödvändiga förbättringar.

Dessa punkter är avgörande för att fortsätta framgångsrikt driva Clarion Collection Hotel Etage Stora Gatan Västerås, inspirerade av Petter Stordalens vision om ständig tillväxt och utveckling.

När blev Clarion Strawberry?

Hotellet har 93 rum som är smakfullt inredda med moderna möbler och bekväm sängkläder. Varje rum är utrustat med gratis Wi-Fi, platt-TV, minibar och eget badrum. Gästerna kan även njuta av hotellets faciliteter såsom gym, bastu och relaxavdelning.

Förutom sina bekväma rum erbjuder Clarion Collection Hotel Etage också en välsmakande frukostbuffé varje morgon samt eftermiddagskaffe med hembakade kakor. Dessutom ingår kvällsmål i priset för alla gäster vilket gör vistelsen ännu mer prisvärd.

P.S.: För de som vill utforska Västerås finns det många sevärdheter att besöka i närheten av hotellet, inklusive Vasa Park, Aros Congress Center och Anundshög – Sveriges största gravhög från vikingatiden!

Related Post

You Missed