A One The Royal Cruise Hotel

Ett hotell med fyra stjärnor beläget vid stranden på den gyllene kusten i Pattaya.

Ett hotell med fyra stjärnor beläget vid strandkanten på den gyllene kusten i Pattaya.

Ett hotell med fyra stjärnor beläget vid stranden på den gyllene kusten av Pattaya.

Ett fyrstjärnigt hotell beläget vid stranden på den gyllene kusten i Pattaya.

Denna rumstyp på A One The Royal Cruise Hotel är 32 kvadratmeter stor. Den rymmer högst 2 vuxna och 1 barn. Rummet har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar och erbjuder fina stadsvyer.

De lyxiga rummen på A-ONE The Royal Cruise Hotel är 32 kvadratmeter stora och erbjuder antingen två enkelsängar eller en bekväm dubbelsäng. Rummen har en rymlig planlösning och ett modernt badrum med högt i tak, varm belysning och en privat balkong. Här finns även kvalitetsfunktioner som tekokare, platt-TV med flera internationella kanaler, minibar, safe, luftkonditionering och gratis Wi-Fi.

40 kvadratmeter.

Maximalt 2 vuxna och 1 barn.

Enkelsäng.

Utsikt över havet.

De eleganta och mysiga Sea View Mini-sviterna på A-ONE The Royal Cruise Hotel är generöst tilltagna med en yta på 40 kvadratmeter samt en rymlig uteplats. De utgör den perfekta basen för en romantisk getaway med magnifik havsutsikt.

Denna rumstyp på A One The Royal Cruise Hotel är 60 kvadratmeter stor och kan rymma upp till tre vuxna och ett barn. Rummet har en dubbelsäng och en enkelsäng samt utsikt över staden.

Familjerummen på A-ONE The Royal Cruise Hotel är mycket rymliga med en yta på 60 kvadratmeter och är det perfekta valet för familjer eller grupper av vänner då de rymmer upp till 4 personer med en dubbelsäng och en enkelsäng.

96 kvadratmeter.

Maximalt 2 vuxna och 1 barn.

Enkelsäng.

Utsikt över havet.

Med en imponerande höjd och fantastisk utsikt från en privat observationsdäck erbjuder Ocean Front Suite panoramautsikt över Pattayas solkyssta stränder med havet som smeker dess tår. Ocean Front Suite är utformad för att överträffa förväntningar och lämnar inget övrigt att önska för gästerna.

Denna svit på A One The Royal Cruise Hotel erbjuder en yta på 150 kvadratmeter. Den är perfekt för upp till två vuxna och ett barn. Sängen i rummet är av typen king size, och från fönstret kan man njuta av havsutsikten.

Rymlig och lyxig, Panoramautsiktsviten med havsutsikt kombinerar oskärande kustvyer med förföriskt rumdesign. Modern inredning från vägg till vägg, toppmoderna armaturer och unika detaljer skapar en exklusiv upplevelse.

Contents

You might be interested:  Att Tänka På Vid Min Usa Resa

En trendig och strandklubb i norra Pattaya – The One Royal Cruise Hotel

Beläget på Beach Road, strävar Fat Coco efter att skapa en unik livsstilsupplevelse.

Vilket hotell ser ut som ett skepp på toppen?

Marina Bay Sands är en imponerande symbol för Singapores ständigt växande stadssilhuett. De tre skyskraporna har, vad det verkar vara, en kryssningsfartyg som balanserar farligt högt uppe på toppen.

1. Marina Bay Sands sticker ut som en imponerande ikon i Singapores stadsbild och ger ett spektakulärt intryck med sina tre skyskrapor.

2. Det mest slående inslaget hos Marina Bay Sands är de tre skyskraporna som tillsammans skapar illusionen av ett kryssningsfartyg ovanpå.

3. Byggnadskomplexet vid Marina Bay Sands ger besökare möjlighet att beundra den vackra singaporianska skyline från dess unika perspektiv.

4. Med sin unika design och placering blir Marina Bay Sands till ett landmärke som representerar Singapores framväxande modernitet.

En och trendig live musikbar/restaurang i Pattaya med en Steampunk-design

  • Exclusively for A-ONE Membership, receive 1 points for every 100 baht spent.
  • 25 point of A-ONE Membership can redeemable to 100 THB
  • You can earn A-ONE Membership points redeemable towards future stays, free upgrades, special privileges, dining and drinks.
  • Express Check-in
  • Late Check-out till 14.00 hrs. (Subject to room availability)
  • Special Coupon (Discount Coupon, Cash Coupon, Birthday Coupon, Free Drinks Coupon)

När du registrerar dig som medlem kommer du att få en kupong för en gratis dryck på Malibrew Restaurant. Du kan lösa in denna kupong för en gratis dryck, en gång per kupong (giltig från 1 november 2021 till 31 januari 2022).

För varje 100 kronor du spenderar får du 1 poäng.

Det finns en särskild incheckningsdisk för A-ONE-medlemmar.

Utcheckningstiden är förlängd till kl.14:00 om det finns lediga rum den dagen.

Kryssningsfartyg liknande hotell

För det första är kryssningshytter betydligt mindre än hotellrum och erbjuder inte som standard två dubbelsängar eller queen size-sängar att välja mellan. För det andra kommer lagringsutrymmet vara mer begränsat i en kryssningshytt, och inte alla kryssningsfartyg har fönster medan detta vanligtvis kan sägas om hotellrum.

1. Kryssningshytter är mycket mindre än hotellrum.

2. Det finns ingen möjlighet till två dubbel- eller queensize-sängar i en standardkryssningshytt.

3. Lagringsutrymmet är mer begränsat i en kryssningshytt.

4. Inte alla kryssningserbjudanden har fönster, medan de flesta hotellrum gör det.

En Vistelse ombord på The Royal Cruise Hotel: Nu – 31 oktober 2023

A-ONE The Royal Cruise Hotel är ett modernt 4-stjärnigt hotell beläget på Beach Road i Pattaya, bara 2 minuters promenad från stranden. Detta hotell ligger i Pattaya, en av de mest populära destinationerna i hela Thailand.

You might be interested:  Var Ska Jag Bo I Rom

Detta strandnära hotell med 4 stjärnor är bekvämt beläget i centrala Pattaya, endast 3 km från Central Festival och 4,3 km från nattlivet på Walking Street. Bangkok och Suvarnabhumi International Airport ligger en 1,5 timmars bilresa bort.

What hotel looks like a ship sail?

Burj Al Arab är ett hotell som ligger på en konstgjord ö, 280 meter från Jumeirah Beach. Det är förbundet med fastlandet genom en privat böjd bro. Byggnadens form är designad för att likna seglet på ett skepp och har även en helikopterplatta på taket, som befinner sig 210 meter över marken.

Förklaring i tre punkter:

1. Burj Al Arab är ett hotell.

2. Det ligger på en konstgjord ö nära Jumeirah Beach.

3. Byggnaden ser ut som seglet på ett skepp och har även en helikopterplatta högt uppe på taket.

Where is the hotel that looks like a cruise ship?

Byggt år 1956, påminner Yankee Clipper Hotel (senare omdöpt till B Ocean) om en imponerande sida och förstäv på ett kryssningsfartyg som är redo att ge sig ut på havet, åtminstone sett från gatans sida. Detta unika hotell i Fort Lauderdale har en fasad som liknar skeppets struktur och ger besökarna en känsla av att vara ombord på ett lyxigt fartyg.

Hotellet erbjuder inte bara fantastisk arkitektur utan också bekväma rum och faciliteter för sina gäster. Med sin marina atmosfär kan man njuta av den spektakulära utsikten över Atlanten eller koppla av vid poolen medan man låtsas vara mitt ute till havs.

Yankee Clipper Hotel genomgick senare en renovering och fick namnet B Ocean. Trots moderniseringen behåller hotellet fortfarande sin charmiga retrokänsla samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter för dagens resenärer.

Det är svårt att missa detta ikoniska hotell när man besöker Fort Lauderdale, då dess unika design sticker ut bland de traditionella byggnaderna längs strandpromenaden. Oavsett om du letar efter en minnesvärd vistelse eller bara vill uppleva något annorlunda under din semester, kommer Yankee Clipper Hotel (B Ocean) definitivt att erbjuda dig något speciellt.

En kryssning är billigare än ett hotell

När du åker på en kryssning behöver du inte spendera mycket pengar på extra aktiviteter som utflykter, spabehandlingar eller specialrestauranger. Priserna för själva kryssningen är vanligtvis lägre än priser för hotellvistelser eftersom kryssningsföretagen förväntar sig att du kommer att köpa saker ombord och därmed kompensera kostnaden. På så sätt kan du njuta av en prisvärd semesterupplevelse utan att behöva betala extra för olika aktiviteter.

Förklaring i tre punkter:

1. Kostnaderna för extrasaker som utflykter, spa-behandlingar och specialrestauranger är oftast låga på en kryssning.

2. Baspriserna för kryssningar brukar vara billigare än hotellpriser eftersom man räknar med att passagerarna kommer att göra inköp ombord.

3. Detta innebär att man kan få en prisvärd semesterupplevelse utan extra kostnader för olika aktiviteter.

You might be interested:  Erbjudandekod för Hotel Pennsylvania i New York

Are cruises fun or not?

Kryssning är roligt för alla åldrar. Oavsett om du är barnbarn eller mormor och morfar, kommer platser ombord som den inbjudande poolen och bubbelpoolarna samt aktiviteter som skattjakter och utomhusfilmer på däck att garanterat glädja dig.

Barnens favoriter: För de yngre gästerna finns det massor av roliga aktiviteter ombord på kryssningsfartyget. De kan njuta av lekfulla vattenaktiviteter i poolen, delta i spännande skattjakter eller titta på animerade filmer under stjärnorna på däcket.

För ungdomar: Tonåringar har också mycket att se fram emot under en kryssning. Utöver att koppla av vid poolen kan de delta i olika sportaktiviteter som basket- eller volleybollturneringar. Dessutom erbjuds ofta speciella evenemang för tonåringar där de kan träffa nya vänner och ha kul tillsammans.

För vuxna: Även vuxna får sitt nöje ombord på kryssningsfartyget. De kan slappna av i bubbelpoolarna medan de njuter av den fantastiska utsikten över havet eller ta del av spa-behandlingar för total avkoppling. För dem som vill vara mer aktiva finns det även gym- och fitnesscenter där man kan hålla sig i form under resan.

Familjeunderhållning: Kryssningar erbjuder också familjevänlig underhållning för alla generationer att njuta av tillsammans. Det kan vara allt från livekonserter och teaterföreställningar till filmvisningar och spelkvällar. Oavsett ålder finns det något för alla att uppskatta ombord på kryssningsfartyget.

Celebrity cruise is luxurious

1. Skräddarsydda staterooms för att ge maximal komfort och elegans.

4. Avancerad teknologi för att säkerställa en smidig segling och högsta nivå av säkerhet.

5. En mängd olika matupplevelser, inklusive gourmetrestauranger och internationella bufféer.

6. Spa-och wellnesscenter med ett brett utbud av behandlingar för total avkoppling.

7. Underhållning i världsklass, inklusive teatrar, kasinon och live-shower ombord på fartyget.

8. Sportfaciliteter såsom gym, simbassänger och löparbanor för dem som vill hålla sig aktiva under kryssningen.

Detta är bara några exempel på vad du kan förvänta dig när du bor på A One The Royal Cruise Hotel. Varje detalj är noggrant utformad för att ge en oförglömlig och lyxig upplevelse till våra gäster.

Ett hotell på en båt kallas för kryssningsfartyg

Hotellfartygen erbjuder resenärer möjligheten att bo på vattnet istället för på land. Dessa fartyg kan vara ombyggda passagerarfartyg eller speciellt designade farkoster för detta ändamål.

Trots att konceptet med hotelldrift på fartyg blir alltmer populärt, finns det fortfarande relativt få permanenta hotellfartyg runtom i världen. Detta beror troligtvis på de tekniska utmaningarna och kostnaderna för att driva och underhålla dessa flytande anläggningar.

Sammanfattningsvis kan man säga att hotelldrift på fartyg ger unika boendemöjligheter för resenärer och bidrar till variation inom turistindustrin genom att erbjuda alternativa logialternativ vid kuststäder och hamnar runtom i världen.

Related Post

You Missed