Integritetspolicy och Cookie-avtal

Denna sekretesspolicy beskriver våra policyer och förfaranden för insamling, användning och avslöjande av din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda Tjänsten godkänner du insamling och användning av information i enlighet med denna integritetspolicy.

Tolkning och definitioner
Tolkning

Orden vars första bokstav är stor har betydelser definierade under följande villkor. Följande definitioner skall ha samma innebörd oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definition

I denna integritetspolicy:

Konto innebär ett unikt konto som skapats för att du ska få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst.
Företag, i enlighet med CCPA (California Consumer Privacy Act), hänvisar till företaget som den juridiska enhet som samlar in konsumenternas personuppgifter och bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av konsumenternas personuppgifter, eller på uppdrag av vilken sådan information samlas in och som ensam, eller tillsammans med andra, bestämmer syftena och medlen för behandlingen av konsumenternas personuppgifter, som gör affärer i delstaten Kalifornien.
Företag (kallas antingen “företaget”, “vi”,” oss “eller” vår ” i detta avtal) avser PrivacyPolicies.com webbplats.I enlighet med GDPR är företaget personuppgiftsansvarig.
Med konsument avses i CCPA (California Consumer Privacy Act) en fysisk person som är bosatt i Kalifornien. En bosatt, enligt definitionen i lagen, inkluderar (1) varje individ som är i USA för annat än ett tillfälligt eller övergående syfte, och (2) varje individ som är bosatt i USA som är utanför USA för ett tillfälligt eller övergående syfte.
Cookies är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats, som innehåller information om din webbhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.
Personuppgiftsansvarig, i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), hänvisar till företaget som den juridiska person som ensam eller tillsammans med andra bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter.
Enhet betyder alla enheter som kan komma åt tjänsten, t.ex. en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.
Do Not Track (DNT) är ett koncept som har främjats av amerikanska tillsynsmyndigheter, särskilt US Federal Trade Commission (FTC), för Internetindustrin att utveckla och implementera en mekanism för att tillåta Internetanvändare att kontrollera spårningen av sina onlineaktiviteter på webbplatser.
Facebook Fan Page är en offentlig profil som heter PrivacyPolicies Facebook Fan Page speciellt skapad av företaget på Facebook sociala nätverk, tillgänglig från https://www.facebook.com/PrivacyPoliciescom-1641117666139253/
Personuppgifter är all information som rör en identifierad eller identifierbar individ.Med personuppgifter avses all information som rör dig, t.ex. ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, onlineidentifierare eller en eller flera faktorer som är specifika för den fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten.För CCPA: s ändamål avser personuppgifter all information som identifierar, relaterar till, beskriver eller kan associeras med, eller rimligen kan kopplas, direkt eller indirekt, med dig.
Försäljning, i enlighet med CCPA (California Consumer Privacy Act), innebär att sälja, hyra, släppa, avslöja, sprida, göra tillgänglig, överföra eller på annat sätt kommunicera muntligt, skriftligt eller elektroniskt eller på annat sätt, en konsuments personuppgifter till ett annat FÖRETAG eller en tredje part för monetär eller annan värdefull ersättning.
Tjänsten hänvisar till webbplatsen.
Med tjänsteleverantör avses varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna för företagets räkning. Det avser tredjepartsföretag eller individer som är anställda av företaget för att underlätta tjänsten, för att tillhandahålla tjänsten på företagets vägnar, för att utföra tjänster relaterade till Tjänsten eller för att hjälpa företaget att analysera hur tjänsten används. I enlighet med GDPR betraktas tjänsteleverantörer som personuppgiftsbiträden.
Användningsdata avser data som samlas in automatiskt, antingen genereras av användningen av Tjänsten eller från själva tjänsteinfrastrukturen (till exempel varaktigheten för ett sidbesök).
Du avser den person som har tillgång till eller använder Tjänsten, eller företaget eller annan juridisk person för vilken sådan person har tillgång till eller använder tjänsten, beroende på vad som är tillämpligt.Enligt GDPR (General Data Protection Regulation) kan du kallas den registrerade eller som användaren som du är den person som använder tjänsten.
Insamling och användning av dina personuppgifter
Typer av insamlade uppgifter
personuppgifter

När du använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

Postadress
Förnamn och efternamn
Telefonnummer
Adress, stat, provins, Postnummer, Stad
Användningsdata
Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan innehålla information som din enhets Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderas på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

När du använder Tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, vilken typ av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika ID, IP-adressen till din mobila enhet, ditt mobila operativsystem, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du använder Tjänsten via eller via en mobil enhet.

Spårningsteknik och Cookies

Vi använder Cookies och liknande spårningsteknik för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningstekniker som används är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. De tekniker vi använder kan inkludera:

Cookies eller webbläsarcookies. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla Cookies eller att ange när en Cookie skickas. Om du inte accepterar Cookies kan det hända att du inte kan använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den kommer att vägra Cookies, kan vår tjänst använda Cookies.
Webbfyrar. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas web beacons (även kallade clear gifs, pixel tags och single-pixel gifs) som gör det möjligt för företaget att till exempel räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel registrera populariteten för en viss sektion och verifiera system-och serverintegritet).

Cookies kan vara “beständiga” eller “Session” Cookies. Beständiga Cookies finns kvar på din dator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare.

Vi använder både Sessions-och beständiga Cookies för de ändamål som anges nedan:

Nödvändiga / väsentliga CookiesType: Session Cookiesadministrated by: UsPurpose: Dessa Cookies är nödvändiga för att ge dig tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa Cookies kan de tjänster som du har bett om inte tillhandahållas, och vi använder endast dessa Cookies för att ge dig dessa tjänster.
Cookies Policy / Notice Acceptance CookiesType: Persistent Cookiesadministrated by: UsPurpose: Dessa Cookies identifierar om användare har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.
Funktionalitet CookiesType: Persistent Cookiesadministrated by: UsPurpose: Dessa Cookies tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder Webbplatsen, som att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa Cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och för att undvika att du behöver ange dina inställningar varje gång du använder webbplatsen.
Spårning och prestanda CookiesType: Persistent Cookiesadministrated by: tredje parts syfte: Dessa Cookies används för att spåra information om trafik till webbplatsen och hur användare använder webbplatsen. Informationen som samlas in via dessa Cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som en enskild besökare. Detta beror på att den insamlade informationen vanligtvis är kopplad till en pseudonym identifierare som är associerad med den enhet du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa Cookies för att testa nya sidor, funktioner eller nya funktioner på webbplatsen för att se hur våra användare reagerar på dem.

För mer information om de cookies vi använder och dina val när det gäller cookies, besök vår Cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår Sekretesspolicy.

Användning av dina personuppgifterFöretaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

För att tillhandahålla och underhålla vår tjänst, inklusive för att övervaka användningen av vår tjänst.
För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som användare av Tjänsten. De personuppgifter du lämnar kan ge dig tillgång till olika funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.
För utförandet av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och åtagande av köpeavtalet för de produkter, varor eller tjänster du har köpt eller av något annat avtal med oss via Tjänsten.
För att kontakta dig: för att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra likvärdiga former av elektronisk kommunikation, till exempel en mobilapplikations push-meddelanden om uppdateringar eller informativ kommunikation relaterad till funktionerna, produkterna eller avtalade tjänster, inklusive säkerhetsuppdateringar, när det är nödvändigt eller rimligt för deras genomförande.
För att ge dig nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om om du inte har valt att inte ta emot sådan information.
För att hantera dina förfrågningar: att delta och hantera dina förfrågningar till oss.
För företagsöverlåtelser: vi kan använda din information för att utvärdera eller genomföra en fusion, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av några eller alla våra tillgångar, vare sig som ett löpande företag eller som en del av konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där personuppgifter som innehas av oss om våra tjänsteanvändare är bland de överförda tillgångarna.
För andra ändamål: vi kan använda din information för andra ändamål, såsom dataanalys, identifiering av användningstrender, bestämning av effektiviteten i våra kampanjkampanjer och för att utvärdera och förbättra vår Service, produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan dela dina personuppgifter i följande situationer:

Med Tjänsteleverantörer: Vi kan dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för betalningshantering, för att kontakta dig.
För företagsöverlåtelser: vi kan dela eller överföra dina personuppgifter i samband med, eller under förhandlingar om, någon fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.
Med Affiliates: vi kan dela din information med våra affiliates, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa affiliates respekterar denna Sekretesspolicy. Dotterbolag inkluderar vårt moderbolag och andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som är under gemensam kontroll med oss.
Med affärspartners: vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
Med andra användare: när du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare kan sådan information ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför.
Med ditt samtycke: vi kan lämna ut dina personuppgifter för något annat ändamål med ditt samtycke.
Lagring av dina personuppgifter

Företaget kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för de ändamål som anges i denna Sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa gällande lagar), lösa tvister och genomdriva våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata lagras i allmänhet under en kortare tid, utom när dessa data används för att stärka säkerheten eller förbättra funktionaliteten i vår tjänst, eller vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa data under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Dina uppgifter, inklusive personuppgifter, behandlas på företagets operativa kontor och på andra platser där de parter som är involverade i behandlingen är belägna. Det innebär att denna information kan överföras till — och underhållas på — datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna Sekretesspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna Sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av dina personuppgifter
affärstransaktion

Om företaget är inblandat i en fusion, förvärv eller försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter överföras. Vi kommer att meddela innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan sekretesspolicy.

Brottsbekämpning

Under vissa omständigheter kan företaget vara skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en statlig myndighet).

Andra rättsliga krav

Företaget kan lämna ut dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

Uppfylla en rättslig förpliktelse
Skydda och försvara BOLAGETS rättigheter eller egendom
Förhindra eller utreda eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
Skydda den personliga säkerheten för användare av Tjänsten eller allmänheten
Skydda mot juridiskt ansvar
Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.
Detaljerad Information om behandlingen av dina personuppgifter

De Tjänsteleverantörer Vi använder kan ha tillgång till dina personuppgifter. Dessa tredjepartsleverantörer samlar in, lagrar, använder, bearbetar och överför information om din aktivitet på vår tjänst i enlighet med deras sekretesspolicy.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Google AnalyticsGoogle Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder de insamlade uppgifterna för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Dessa data delas med andra Google-tjänster. Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.Du kan välja bort att ha gjort din aktivitet på tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsartillägget Google Analytics opt-out. Tillägget förhindrar Google Analytics JavaScript (ga.JS, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besöksaktivitet.Mer information om Googles sekretessrutiner finns på webbsidan för Googles sekretess och Villkor: https://policies.google.com/privacy
postmarknadsföring

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsförings-eller reklammaterial och annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort att ta emot någon, eller alla, av dessa meddelanden från oss genom att följa avregistreringslänken eller instruktionerna i alla e-postmeddelanden vi skickar eller genom att kontakta oss.

Betalning

Vi kan tillhandahålla betalda produkter och / eller tjänster inom Tjänsten. I så fall kan vi använda tredjepartstjänster för betalningshantering (t.ex. betalningshanterare).

Vi kommer inte att lagra eller samla in dina betalkortsuppgifter. Denna information tillhandahålls direkt till våra betalningsprocessorer från tredje part vars användning av din personliga information regleras av deras sekretesspolicy. Dessa betalningsprocessorer följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av betalningsinformation.

PayPalTheir Sekretesspolicy kan ses på https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full
BraintreeTheir Sekretesspolicy kan ses på https://www.braintreepayments.com/legal/braintree-privacy-policy
FastSpringTheir Sekretesspolicy kan ses på http://fastspring.com/privacy/
Användning, prestanda och diverse

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att förbättra vår tjänst.

Awin och ShareASaleTheir Sekretesspolicy kan ses på https://www.awin.com/us/privacy#how-we-use-data-from-advertisers-and-publishers
GDPR Privacy
Rättslig grund för behandling av personuppgifter enligt GDPR

Vi kan behandla personuppgifter på följande villkor:

Samtycke: du har gett ditt samtycke till behandling av personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål.
Fullgörande av ett avtal: tillhandahållande av personuppgifter är nödvändigt för fullgörandet av ett avtal med dig och/eller för eventuella förpliktelser före avtalet.
Juridiska skyldigheter: behandling av personuppgifter är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet som företaget är föremål för.
Vitala intressen: behandling av personuppgifter är nödvändig för att skydda dina vitala intressen eller en annan fysisk person.
Allmänt intresse: behandling av personuppgifter är relaterad till en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller i utövandet av officiell myndighet som ägs av företaget.
Legitima intressen: behandling av personuppgifter är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eftersträvar.

Under alla omständigheter hjälper företaget gärna till att klargöra den specifika rättsliga grunden som gäller för behandlingen, och i synnerhet om tillhandahållandet av personuppgifter är ett lagstadgat eller avtalsenligt krav eller ett krav som är nödvändigt för att ingå ett avtal.

Dina rättigheter enligt GDPR

Företaget förbinder sig att respektera sekretessen för dina personuppgifter och att garantera att du kan utöva dina rättigheter.

Du har rätt enligt denna Integritetspolicy, och enligt lag om du är inom EU, att:

Begära tillgång till dina personuppgifter. Rätten att få tillgång till, uppdatera eller radera den information vi har om dig. När det är möjligt kan du komma åt, uppdatera eller begära radering av dina personuppgifter direkt i avsnittet Kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig. Detta gör det också möjligt för dig att få en kopia av de personuppgifter vi har om dig.
Begära rättelse av de personuppgifter vi har om dig. Du har rätt att få alla ofullständiga eller felaktiga uppgifter vi har om dig korrigerade.
Invända mot behandling av dina personuppgifter. Denna rättighet finns där vi förlitar oss på ett legitimt intresse som rättslig grund för vår behandling och det finns något om din specifika situation, vilket gör att du vill invända mot vår behandling av dina personuppgifter på denna grund. Du har också rätt att invända där vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål.
Begära radering av dina personuppgifter. Du har rätt att be oss att radera eller ta bort personuppgifter när det inte finns någon god anledning för oss att fortsätta behandla dem.
Begära överföring av dina personuppgifter. Vi kommer att ge dig, eller till en tredje part som du har valt, dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt använt, maskinläsbart format. Observera att denna rätt endast gäller automatiserad information som du ursprungligen gav samtycke för oss att använda eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig.
Återkalla ditt samtycke. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till att använda dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kanske vi inte kan ge dig tillgång till vissa specifika funktioner i tjänsten.
Utövande av dina dataskyddsrättigheter enligt GDPR

Du kan utöva dina rättigheter till tillgång, rättelse, annullering och invändning genom att kontakta oss. Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan du svarar på sådana förfrågningar. Om du gör en förfrågan kommer vi att göra vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, om du befinner dig inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen kontakta din lokala dataskyddsmyndighet inom EES.

Facebook Fan Page
Data Controller för Facebook Fan Page

Företaget är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter som samlas in när du använder tjänsten. Som operatör av Facebook Fan Page https://www.facebook.com/privacypolicies, är företaget och operatören av det sociala nätverket Facebook gemensamma kontrollörer.

Företaget har ingått avtal med Facebook som bland annat definierar villkoren för användning av Facebook-fansidan. Dessa villkor är mestadels baserade på Facebook Användarvillkor: https://www.facebook.com/terms.php

Besök Facebook Sekretesspolicy https://www.facebook.com/policy.php för mer information om hur Facebook hanterar personuppgifter eller kontakta Facebook online eller via e-post: Facebook, Inc. Attn, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Förenta Staterna.

Facebook Insights

Vi använder Facebook Insights-funktionen i samband med driften av Facebook-fansidan och på grundval av GDPR för att få anonymiserad statistisk information om våra användare.

För detta ändamål placerar Facebook en Cookie på enheten för användaren som besöker vår Facebook-fansida. Varje Cookie innehåller en unik identifieringskod och förblir aktiv under en period av två år, utom när den raderas före slutet av denna period.

Facebook tar emot Facebook-tjänster, registrerar och behandlar information som lagras i cookien, särskilt när användaren besöker Facebook-tjänsterna, tjänster som tillhandahålls av andra medlemmar av Facebook-fansidan och tjänster från andra företag som använder Facebook-tjänster.

För mer information om Facebook: s sekretessrutiner, besök Facebook: s sekretesspolicy här: https://www.facebook.com/privacy/explanation

CCPA Privacy

Denna sekretesspolicy avsnitt för Kalifornien invånare kompletterar informationen i vår Sekretesspolicy och det gäller endast för alla besökare, användare, och andra som bor i delstaten Kalifornien.

Kategorier av personuppgifter som samlas in

Vi samlar in information som identifierar, relaterar till, beskriver, refererar, kan associeras med eller rimligen kan kopplas, direkt eller indirekt, till en viss konsument eller enhet. Följande är en lista över kategorier av personuppgifter som vi kan samla in eller kan ha samlats in från invånare i Kalifornien under de senaste tolv (12) månaderna.

Observera att kategorierna och exemplen i listan nedan är de som definieras i CCPA. Detta betyder inte att alla exempel på den kategorin av personuppgifter faktiskt samlades in av oss, men återspeglar vår goda tro så vitt vi vet att en del av den informationen från den tillämpliga kategorin kan vara och kan ha samlats in. Till exempel skulle vissa kategorier av personuppgifter endast samlas in om du lämnade sådana personuppgifter direkt till oss.

Kategori A: Identifierare.Exempel: ett riktigt namn, alias, postadress, unik personlig identifierare, online-identifierare, Internetprotokolladress, e-postadress, kontonamn, körkortsnummer, passnummer eller andra liknande identifierare.Samlad: Ja.
Kategori B: kategorier av personuppgifter som anges i California Customer Records statute (Cal. Civ. Kod XVI 1798.80 (e)).Exempel: namn, underskrift, personnummer, fysiska egenskaper eller beskrivning, adress, telefonnummer, passnummer, körkort eller statligt ID-kortnummer, försäkringsnummer, utbildning, anställning, anställningshistorik, bankkontonummer, kreditkortsnummer, betalkortsnummer eller annan finansiell information, medicinsk information eller sjukförsäkringsinformation. Vissa personuppgifter som ingår i denna kategori kan överlappa andra kategorier.Samlad: Ja.
Kategori C: skyddade klassificeringsegenskaper enligt Kalifornien eller federal lag.Exempel: ålder (40 år eller äldre), ras, hudfärg, härkomst, nationellt ursprung, medborgarskap, religion eller trosbekännelse, civilstånd, medicinskt tillstånd, fysisk eller psykisk funktionsnedsättning, kön (inklusive kön, könsidentitet, könsuttryck, graviditet eller förlossning och relaterade medicinska tillstånd), sexuell läggning, veteran-eller militärstatus, genetisk information (inklusive familjegenetisk information).Samlade: Nej.
Kategori D: kommersiell information.Exempel: register och historik över produkter eller tjänster som köpts eller övervägts.Samlad: Ja.
Kategori E: biometrisk information.Exempel: genetiska, fysiologiska, beteendemässiga och biologiska egenskaper eller aktivitetsmönster som används för att extrahera en mall eller annan identifierare eller identifierande information, såsom fingeravtryck, ansiktstryck och rösttryck, iris-eller näthinnesskanningar, tangenttryckning, gång eller andra fysiska mönster och sömn -, hälso-eller träningsdata.Samlade: Nej.
Kategori F: Internet eller annan liknande nätverksaktivitet.Exempel: interaktion med vår tjänst eller reklam.Samlad: Ja.
Kategori G: geolokaliseringsdata.Exempel: ungefärlig fysisk plats.Samlade: Nej.
Kategori H: sensoriska data.Exempel: ljud, elektronisk, visuell, termisk, lukt eller liknande information.Samlade: Nej.
Kategori I: yrkes-eller anställningsrelaterad information.Exempel: nuvarande eller tidigare jobbhistorik eller prestationsutvärderingar.Samlade: Nej.
Kategori J: information om icke-offentlig utbildning (enligt Family Educational Rights and Privacy Act (20 U. S. C. avsnitt 1232g, 34 C. F. R. del 99)).Exempel: Utbildningsregister som är direkt relaterade till en student som upprätthålls av en utbildningsinstitution eller part som agerar på dess vägnar, såsom betyg, transkript, klasslistor, studentscheman, studentidentifieringskoder, studentfinansiell information eller studentdisciplinära register.Samlade: Nej.
Kategori K: slutsatser från annan personlig information.Exempel: profil som återspeglar en persons preferenser, egenskaper, psykologiska trender, predispositioner, beteende, attityder, intelligens, förmågor och förmågor.Samlade: Nej.

Enligt CCPA inkluderar personlig information inte:

Offentligt tillgänglig information från statliga register
Avidentifierad eller aggregerad konsumentinformation
Information som inte omfattas av CCPA: s tillämpningsområde, såsom:
Hälso-eller medicinsk information som omfattas av Health Insurance Portability and Accountability Act från 1996 (HIPAA) och California Confidentiality of Medical Information Act (CMIA) eller data från kliniska prövningar
Personlig Information som omfattas av vissa sektorsspecifika sekretesslagar, inklusive Fair Credit Reporting Act (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) eller California Financial Information Privacy Act (FIPA) och Driver ‘ s Privacy Protection Act från 1994
Källor för personlig Information

Vi får de kategorier av personuppgifter som anges ovan från följande kategorier av källor:

Direkt från dig. Till exempel från de formulär du fyller i på vår tjänst, preferenser du uttrycker eller tillhandahåller via vår tjänst eller från dina inköp på vår tjänst.
Indirekt från dig. Till exempel från att observera din aktivitet på vår tjänst.
Automatiskt från dig. Till exempel genom cookies som vi eller våra tjänsteleverantörer ställer in på din enhet när du navigerar genom vår tjänst.
Från Tjänsteleverantörer. Till exempel tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, tredjepartsleverantörer för betalningsbehandling eller andra tredjepartsleverantörer som vi använder för att tillhandahålla Tjänsten till dig.
Användning av personuppgifter för affärsändamål eller kommersiella ändamål

Vi kan använda eller avslöja personlig information som vi samlar in för “affärsändamål” eller ” kommersiella ändamål “(enligt definitionen i CCPA), vilket kan innehålla följande exempel:

För att driva vår tjänst och förse dig med vår tjänst.
För att ge dig support och svara på dina förfrågningar, inklusive att undersöka och ta itu med dina problem och övervaka och förbättra vår Service.
För att uppfylla eller uppfylla anledningen till att du lämnade informationen. Om du till exempel delar din kontaktinformation för att ställa en fråga om vår tjänst kommer vi att använda den personliga informationen för att svara på din förfrågan. Om du tillhandahåller din personliga information för att köpa en produkt eller tjänst kommer vi att använda den informationen för att behandla din betalning och underlätta leveransen.
För att svara på förfrågningar från brottsbekämpande myndigheter och som krävs enligt tillämplig lag, domstolsbeslut eller statliga föreskrifter.
Som beskrivs för dig när du samlar in dina personuppgifter eller som på annat sätt anges i CCPA.
För interna administrativa och revisionssyften.
För att upptäcka säkerhetsincidenter och skydda mot skadlig, vilseledande, bedräglig eller olaglig verksamhet, inklusive, vid behov, att åtala de ansvariga för sådan verksamhet.

Observera att exemplen ovan är illustrativa och inte avsedda att vara uttömmande. För mer information om hur vi använder denna information, se avsnittet “Användning av dina personuppgifter”.

Om vi beslutar att samla in ytterligare kategorier av personlig information eller använda den personliga information som vi samlat in för väsentligt olika, orelaterade eller oförenliga ändamål kommer vi att uppdatera denna Sekretesspolicy.

Utlämnande av personuppgifter för affärsändamål eller kommersiella ändamål

Vi kan använda eller avslöja och kan ha använt eller avslöjat under de senaste tolv (12) månaderna följande kategorier av personuppgifter för affärs-eller kommersiella ändamål:

Kategori A: Identifierare
Kategori B: kategorier av personuppgifter som anges i California Customer Records statute (Cal. Civ. Kod XX 1798.80(e))
Kategori D: kommersiell information
Kategori F: Internet eller annan liknande nätverksaktivitet

Observera att de kategorier som anges ovan är de som definieras i CCPA. Detta betyder inte att alla exempel på den kategorin av personuppgifter faktiskt avslöjades, men återspeglar vår goda tro så vitt vi vet att en del av den informationen från den tillämpliga kategorin kan vara och kan ha blivit avslöjad.

När vi lämnar ut personuppgifter för ett affärssyfte eller ett kommersiellt syfte ingår vi ett avtal som beskriver syftet och kräver att mottagaren både håller personuppgifterna konfidentiella och inte använder dem för något annat syfte än att utföra kontraktet.

Försäljning av personuppgifter

Enligt definitionen i CCPA betyder “sälja” och “försäljning” att sälja, hyra ut, släppa, avslöja, sprida, göra tillgänglig, överföra eller på annat sätt kommunicera muntligt, skriftligt eller elektroniskt eller på annat sätt, en konsuments personliga information från företaget till en tredje part för värdefull ersättning. Detta innebär att vi kan ha fått någon form av förmån i utbyte mot att dela personlig information, men inte nödvändigtvis en monetär förmån.

Observera att kategorierna nedan är de som definieras i CCPA. Detta betyder inte att alla exempel på den kategorin av personlig information faktiskt såldes, men återspeglar vår goda tro så vitt vi vet att en del av den informationen från den tillämpliga kategorin kan vara och kan ha delats för värde i gengäld.

Vi kan sälja och kan ha sålt under de senaste tolv (12) månaderna följande kategorier av personuppgifter:

Kategori A: Identifierare
Kategori B: kategorier av personuppgifter som anges i California Customer Records statute (Cal. Civ. Kod XX 1798.80(e))
Kategori D: kommersiell information
Kategori F: Internet eller annan liknande nätverksaktivitet
Andel av personuppgifter

Vi kan dela dina personuppgifter som identifierats i ovanstående kategorier med följande kategorier av tredje parter:

tjänsteleverantör
Betalningsprocessorer
Våra dotterbolag
Våra affärspartners
Tredjepartsleverantörer till vilka du eller dina agenter tillåter oss att lämna ut dina personuppgifter i samband med produkter eller tjänster som vi tillhandahåller dig
Försäljning av personuppgifter om minderåriga Under 16 år

Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från minderåriga under 16 år via vår tjänst, även om vissa tredje parts webbplatser som vi länkar till kan göra det. Dessa tredje parts webbplatser har sina egna användarvillkor och Sekretesspolicy och vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att övervaka sina barns Internetanvändning och instruera sina barn att aldrig lämna information på andra webbplatser utan deras tillstånd.

Vi säljer inte personuppgifter om konsumenter som vi faktiskt vet är yngre än 16 år, såvida vi inte får bekräftande tillstånd (“rätten att välja in”) från antingen konsumenten som är mellan 13 och 16 år eller förälder eller vårdnadshavare till en konsument under 13 år. Konsumenter som väljer att sälja personuppgifter kan när som helst välja bort framtida försäljning. För att utöva rätten att välja bort kan du (eller din auktoriserade representant) skicka en begäran till oss genom att kontakta oss.

Om du har anledning att tro att ett barn under 13 år (eller 16) har försett oss med personlig information, vänligen kontakta oss med tillräcklig information för att vi ska kunna radera den informationen.
Dina rättigheter enligt CCPA

CCPA ger Kalifornien invånare med särskilda rättigheter avseende deras personuppgifter. Om du är bosatt i Kalifornien har du följande rättigheter:

Rätten att märka. Du har rätt att få information om vilka kategorier av personuppgifter som samlas in och för vilka ändamål personuppgifterna används.
Rätten att begära. Enligt CCPA har du rätt att begära att vi lämnar ut information till dig om vår insamling, användning, försäljning, avslöjande för affärsändamål och delning av personlig information. När vi har mottagit och bekräftat din begäran kommer vi att avslöja för dig:
De kategorier av personuppgifter som vi samlat in om dig
Kategorier av källor för de personuppgifter vi samlat in om dig
Vårt affärs-eller kommersiella syfte för att samla in eller sälja den personliga informationen
De kategorier av tredje parter som vi delar den personliga informationen med
De specifika personuppgifter vi samlat in om dig
Om vi sålde din personliga information eller lämnade ut din personliga information för ett affärssyfte, kommer vi att lämna ut till dig:
Kategorier av personuppgifter kategorier som säljs
Kategorier av personuppgifter kategorier avslöjas
Rätten att säga nej till försäljning av personuppgifter (opt-out). Du har rätt att be oss att inte sälja dina personuppgifter. För att skicka en opt-out begäran kontakta oss.
Rätten att radera personuppgifter. Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter, med vissa undantag. När vi har mottagit och bekräftat din begäran kommer vi att radera (och instruera våra tjänsteleverantörer att radera) din personliga information från våra register, såvida inte ett undantag gäller. Vi kan neka din begäran om radering om det är nödvändigt för oss eller våra tjänsteleverantörer att behålla informationen:
Slutföra transaktionen för vilken vi samlade in personuppgifterna, tillhandahålla en vara eller tjänst som du begärde, vidta åtgärder som rimligen förväntas inom ramen för vår pågående affärsrelation med dig eller på annat sätt utföra vårt kontrakt med dig.
Upptäcka säkerhetsincidenter, skydda mot skadlig, vilseledande, bedräglig eller olaglig verksamhet eller åtala de ansvariga för sådan verksamhet.
Felsöka produkter för att identifiera och reparera fel som försämrar befintlig avsedd funktionalitet.
Utöva yttrandefrihet, säkerställa en annan konsuments rätt att utöva sina yttrandefrihetsrättigheter eller utöva en annan rätt som föreskrivs i lag.
Följ California Electronic Communications Privacy Act (Cal. Brottsbalken 1546 och. seq.).
Delta i offentlig eller peer-reviewed vetenskaplig, historisk eller statistisk forskning i allmänhetens intresse som följer alla andra tillämpliga etik-och sekretesslagar, när informationens radering sannolikt kan göra det omöjligt eller allvarligt försämra forskningens prestation, om du tidigare lämnat informerat samtycke.
Aktivera enbart intern användning som rimligen är anpassad till konsumenternas förväntningar baserat på din relation med oss.
Uppfylla en rättslig förpliktelse.
Göra andra interna och lagliga användningar av den informationen som är kompatibla med det sammanhang där du tillhandahöll den.
Rätten att inte diskrimineras. Du har rätt att inte bli diskriminerad för att utöva någon av dina konsumenters rättigheter, inklusive genom:
Neka varor eller tjänster till dig
Ta ut olika priser eller priser för varor eller tjänster, inklusive användning av rabatter eller andra förmåner eller införande av påföljder
Tillhandahålla en annan nivå eller kvalitet på varor eller tjänster till dig
Föreslår att du kommer att få ett annat pris eller pris för varor eller tjänster eller en annan nivå eller kvalitet på varor eller tjänster
Utöva dina CCPA-dataskyddsrättigheter

För att utöva någon av dina rättigheter enligt CCPA, och om du är bosatt i Kalifornien, kan du kontakta oss:

Genom att besöka denna sida på vår hemsida: https://www.privacypolicies.com/contact/

Endast du, eller en person som är registrerad hos Kaliforniens statssekreterare som du godkänner att agera för din räkning, kan göra en verifierbar begäran relaterad till din personliga information.

Din förfrågan till oss måste:

Ge tillräcklig information som gör det möjligt för oss att rimligen verifiera att du är den person om vilken vi samlade in personuppgifter eller en auktoriserad representant
Beskriv din begäran med tillräcklig detalj så att vi kan förstå, utvärdera och svara på den korrekt

Vi kan inte svara på din begäran eller ge dig den information som krävs om vi inte kan:

Verifiera din identitet eller auktoritet för att göra begäran
Och bekräfta att personuppgifterna avser dig

Vi kommer att avslöja och leverera den nödvändiga informationen kostnadsfritt inom 45 dagar efter mottagandet av din verifierbara begäran. Tidsperioden för att tillhandahålla den information som krävs kan förlängas en gång med ytterligare 45 dagar när det är rimligt nödvändigt och med föregående meddelande.

Alla upplysningar vi tillhandahåller täcker endast den 12-månadersperiod som föregår den verifierbara begäran.

För begäranden om dataportabilitet kommer vi att välja ett format för att tillhandahålla din personliga information som är lättanvändbar och bör göra det möjligt för dig att överföra informationen från en enhet till en annan enhet utan hinder.

Sälj Inte Mina Personuppgifter

Du har rätt att välja bort försäljningen av dina personuppgifter. När vi har mottagit och bekräftat en verifierbar konsumentförfrågan från dig kommer vi att sluta sälja din personliga information. För att utöva din rätt att välja bort, vänligen kontakta oss.

De Tjänsteleverantörer Vi samarbetar med (till exempel våra analys-eller reklampartners) kan använda teknik på Tjänsten som säljer personuppgifter enligt definitionen i CCPA-lagen. Om du vill välja bort användningen av dina personuppgifter för intressebaserade reklamändamål och dessa potentiella försäljningar enligt definitionen i CCPA-lagen, kan du göra det genom att följa instruktionerna nedan.

Observera att eventuell opt-out är specifik för den webbläsare du använder. Du kan behöva välja bort alla webbläsare som du använder.

Webbplats

Du kan välja bort att ta emot annonser som är anpassade som visas av våra tjänsteleverantörer genom att följa våra instruktioner som presenteras på tjänsten:

NAI: s opt-out-plattform: http://www.networkadvertising.org/choices/
Edaas opt-out-plattform http://www.youronlinechoices.com/
DAA: s opt-out-plattform: http://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN

Opt out kommer att placera en cookie på din dator som är unik för den webbläsare du använder för att välja bort. Om du ändrar webbläsare eller tar bort de cookies som sparats av din webbläsare måste du välja bort dem igen.

mobilenhet

Din mobila enhet kan ge dig möjlighet att välja bort användningen av information om de appar du använder för att visa dig annonser som är inriktade på dina intressen:

“Opt out of Interest-Based Ads “eller” Opt out of Ads Personalization ” på Android-enheter
“Begränsa annonsspårning” på iOS-enheter

Du kan också stoppa insamlingen av platsinformation från din mobila enhet genom att ändra inställningarna på din mobila enhet.

Barns integritet

Vår tjänst riktar sig inte till någon under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från någon under 13 år utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Om vi behöver förlita oss på samtycke som en rättslig grund för att behandla din information och ditt land kräver samtycke från en förälder, kan vi kräva din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicy eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.
Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera vår Integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi meddelar dig via e-post och/eller ett tydligt meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar datumet “Senast uppdaterad” högst upp i denna Sekretesspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på denna sida.